Şimdi Ara

BORACILAR (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.584
Cevap
11
Favori
208.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2007 model 1.5 dci dizel oluyor zaten düz vites 68 bin km de + olarak kapı değişmesi ile ilgili aynı serviste resimler mevcut sadece sac cokmus adam yetkili serviste kaskodan değiştirmiş kapıyı.Evet biraz fazlaya almışın sen galiba benim abimdede 2007 benzinli otomatik var 12500 km de aldı şu an 24000 de araç 25 bine almıstı 2 parça boya var sadece.1.6 dynamik fulü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vospar34

2007 model 1.5 dci dizel oluyor zaten düz vites 68 bin km de + olarak kapı değişmesi ile ilgili aynı serviste resimler mevcut sadece sac cokmus adam yetkili serviste kaskodan değiştirmiş kapıyı.Evet biraz fazlaya almışın sen galiba benim abimdede 2007 benzinli otomatik var 12500 km de aldı şu an 24000 de araç 25 bine almıstı 2 parça boya var sadece.1.6 dynamik fulü.

Araç kıyaslarken kriterleri yanlış seçme bence. Benim aracıma şu an 27-27,5 arası fiyat veriyorlar. Ben satmıyorum. Sen o fiyat verenlere sor belki bir kaç tüyo alırsın araç alımı ile ilgili. Hadi iyi geceler...
  • Benim tüyo almaya ihtiyacım yok piyasadan haberim var yalnız bora bolumune gelıp sormusun kıyaslama yapıp cok diyor demişin ona nazaran o gunlerde yaşadığım bir olayı yazdım.senin aracın ne kadar bilmem nekadar veriyorlar benide ilgilendirmez ama buraya böyle yazarsan bizde bildiğimiz kadar cevap veririz.Ha tabi bu işine gelir gelmez oda sana kalmış.
  • 89 binde 2003 model 1.6 16v 105hp pasific bora sahibi olarak ben de boracıyım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar.Bendede bora 1.6 pacific var manuel vites 2005 model.Caddyden inip buna binince araba gitmiyor.ne sollama yapabiliyorum ne birşey.geçen gecenin bi vakti yanıma palio 1.3 mj yanaştı gençten bi oğlan.hiç bakmadım ama kapışacaz belli düzlük yol kimsecikler yok.İnanır mısınız 4. vitese kadar kafa kafaya gittik 5. viteste geçebildim artık.Acaba benim araçta mı sorun var yoksa hepsi mi aynıdır.konforuna diyecek birşeyim yok 10/8.ama performans 10/3 :)
  • 4. vitese kadar kafa kafaya gitmenize şaşırdım..Paliocu pek asılmamış gibi geldi bana..
  • Arkadaşlar aracım satılık arkadaş yukarda linkini koymuş.. cumartesi muayenesini yaptırmaya götüreceğim lastiklerini değiştirdim 5 gün önce bridgestone turanza sıfır lastik aldım fiyatı 21.250den vermeyi düşünüyordum ama bunları yaptıktan sonra 21.500den veririm ama şu sıralar mazeretimiz var düşünen olursa 1 1,5 aya kadar aracımı satmayı düşünüyorum ilandan kaldırmadım ama arayanlara öyle söylüyorum 1 1,5 ay sonra satacağım aracımı düşünen olursa haberleşiriz.. herşeyi yazdım 72 plakalı lacivert mk4 jetta..(bora)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 14 Mart 2013; 0:02:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan1636

4. vitese kadar kafa kafaya gitmenize şaşırdım..Paliocu pek asılmamış gibi geldi bana..

olabilir şirket arabasıydı.
  • Merhaba boracı arkadaşlar bir araç alma arayışındayım acaba aşağıdaki ilandaki araç fiyat ve kondisyon olarak yazılanlar doğru baz alınırsa nasıl , ben bir araç alacağım ana konuda şu şeklinde fikirlerinizi bekliyorum , zaman ayıranlara şimdiden teşekkür ederim.

Konu :http://forum.donanimhaber.com/m_74606212/mpage_2/f_//tm.htm#76640981

VW Bora Bacific :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sunroof-lpg-hiz-sabitleyici-bora-pacific-1.6-16v-126826118/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: Perosma

Merhaba boracı arkadaşlar bir araç alma arayışındayım acaba aşağıdaki ilandaki araç fiyat ve kondisyon olarak yazılanlar doğru baz alınırsa nasıl , ben bir araç alacağım ana konuda şu şeklinde fikirlerinizi bekliyorum , zaman ayıranlara şimdiden teşekkür ederim.

VW Bora Bacific :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sunroof-lpg-hiz-sabitleyici-bora-pacific-1.6-16v-126826118/detay/

orjinallik konusunda takıntın varmı ?

• Arkadaşlar 1.6 Otomatik vites bora almayı planlıyorum lpgli. Uzun yolda vs sorun çıkarır mı? Çok mu hantal? Birde içinin dar olduğunu yazmışsınız bir polo classicten geniş değil midir? Yada golf4'ten geniş değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rene54

quote:

Merhaba boracı arkadaşlar bir araç alma arayışındayım acaba aşağıdaki ilandaki araç fiyat ve kondisyon olarak yazılanlar doğru baz alınırsa nasıl , ben bir araç alacağım ana konuda şu şeklinde fikirlerinizi bekliyorum , zaman ayıranlara şimdiden teşekkür ederim.

Ön taraftan değişen çok parça yoksa yok .

• quote:

Orijinalden alıntı: kenjims

Arkadaşlar 1.6 Otomatik vites bora almayı planlıyorum lpgli. Uzun yolda vs sorun çıkarır mı? Çok mu hantal? Birde içinin dar olduğunu yazmışsınız bir polo classicten geniş değil midir? Yada golf4'ten geniş değil mi?

İki araçtan da geniş ve konforlu.
  • quote:

quote:

quote:

Ön taraftan değişen çok parça yoksa yok .

vw forumunda bı arkadaşımızın aracı o çok tanıdık geliyor ama ismini çıkaramadım bence çok iyi durumda bı araba zaten aksesuarıda bol değişenleri var diye biliyorum fakat fiyatınıda zaten uygun tutmuş yoksa o arabanın piyasası 23-24 ...bence kesinlikle mantıklı ve alınır bi araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

quote:

Arkadaşlar 1.6 Otomatik vites bora almayı planlıyorum lpgli. Uzun yolda vs sorun çıkarır mı? Çok mu hantal? Birde içinin dar olduğunu yazmışsınız bir polo classicten geniş değil midir? Yada golf4'ten geniş değil mi?

Bora ile Golf 4 ün iç genişlikleri aynıdır ikiside birbirinden dar yada geniş değildir.

ikiside C segmenti Golf HB Bora Sedan versiyondur.

Doğal olarak ikiside B sınıfı Sedan olan polo classicten geniştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rene54 -- 21 Haziran 2013; 13:49:05 >
  • quote:

quote:

quote:

Bora ile Golf 4 ün iç genişlikleri aynıdır ikiside birbirinden dar yada geniş değildir.

Segmente göre dar veya geniş sonucuna varılamaz. Aynı sınıfta Bora'dan daha dar olan birçok araç modeli örnek gösterebilirim.
    Sedan kasalar doğası gereği az da olsa HB kasalardan daha geniştir. Bizzat iki aracı da denedim uzun süre test ettim. Sedan tutkunu olduğum için tercihimi Bora'dan yana kullandım.
    Son derece de memnunum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Segmente göre dar veya geniş sonucuna varılamaz. Aynı sınıfta Bora'dan daha dar olan birçok araç modeli örnek gösterebilirim.
    Sedan kasalar doğası gereği az da olsa HB kasalardan daha geniştir. Bizzat iki aracı da denedim uzun süre test ettim. Sedan tutkunu olduğum için tercihimi Bora'dan yana kullandım.
    Son derece de memnunum.

Sedan kasalar dogasi geregi neden genis olsunki bagaji desen eyvallah ?ki golfun bagakida hb icin fazlasiyla genistir.

Opel astra hb sedan ford focus hb sedan golf bora ve golf mk5 ve jetta mk 5 ic gelislikleri kullanilan malzemeler ebatlari ve diz mesafesi santimetresini gectim milimetresine kadar aynidir fabrika verilerine ve ebatlarini inceleyin bagaji olan arabanin yanlis bagaji biyuktur yukarida saydigim tum aracalarin tek farki bagajidir ben borada kullandim suan golf kullaniyorum son 4 yildir fazlasiyla memnunum :) sedan araba alacaksam tekrar D sinifi passat almak isterim sahsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar Boracılar;

Ben de eski bir VW ciyim.(V kasa golf Tour)Golf'ten feci kazık yedim.Sizden rica etsem bu arabaları değerlendirir misiniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-99-model-comfortline-acil-128967463/detay/

Üst linkteki aracın aküden sonra ABS ışığı yanmış.18500 gibi bir fiyata indirtebildim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-satilik-bora-101759473/detay/

Üstteki linkteki aracın ön kaput değişik.

Hangisine bakmam gerekir.Kredi çekerek alıcam. Kazık yemek istemiyorum.Yorumlarınız benim için çok önemli.Arabaların ederi nedir?

• Arkadaşlar uykularım kaçtı.Bu arabaları bir değerlendirin.Ya da Denizli,İzmir,Aydın,Muğla,Uşak taraflarından varsa göstereceğiniz temiz arabalar linkini atın lütfen.Bütçem 19000 TL.
  • 2004 comfortline boram için DOUBLE DIN arıyorum kullanan arkdşların tavsiyesii nedir resim varmıdır pionerr de arkdş var diyor jvc pioner gibi cihazlarda harita güncellemesi çok problem ?? görüşlerinz nelerdir
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.