Şimdi Ara

BORACILAR (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.584
Cevap
11
Favori
208.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: desperado439

Slm arkadaslar. aracta yol bilgisayari kullanima gore surekli degisken bir sekilde yakiti gosteriyordu. Bu aksam ise kontagi cevirdigimde bir ses geldi ve yol bilgisayari 8.3 100km/ seklinde yazmaya basladi ve bu sekilde sabit kaldi. Bu durumun depoda kalan yakıt miktariyla ilgisi olabilir mi. Daha once hiv YB li arac kullanmadigimdan bilmiyorum. Birde 2003 pasificlerde kac hoparlor var. Benim aracta arkadan ses gelmiyor. Teyp.ayarila mi ilgili yiksa kolon.mu yok arkada. son olarak arac yaklasik 100 km de 40 tl yakiyor. Yilda ortalama 12_13 bin km yol yapiyorum. Lpg taktirmali miyim. Hangi marka tzvsiye edersiniz. Sizin lpg de yakit durumunuz nedir. Tesekkurle simdiden

Meraba kardeşim 8.3 litre 1.6 atmosferik bir araç için iyi bi değer yol bilgisayarında köşede 1 yazdıgı zaman kısa hafızayı 2 ise uzun hafızayı simgeler kısa hafıza her kontak basışınızda sıfırlanır ve tekrardan hesap yapmaya başlar 2. hafıza ise sen sıfırlamadan 100bin km bile yapsan sıfırlanmaz ve arabanın genel verilerini tutar.Sağ taraftaki silecek kolu yardımıyla arasında gezebilirsin alttaki reset tuşunu 1 defa kısa basarsan 1 ve 2 hafıza arasında geçiş yaparsın uzun basılı tutarsan sıfırlar hafızayı.

Bana sorarsan Lpg taktır derim bi araba ne kadar az yaksada ülkemizde benzin çok pahalı hem aracının değeri artar hemde sen rahat edersin.Ben Brc kullanıyorum Passat Golf ve Borada toplam 300 bin km yapmışımdır hepsinde Brc kullandım en ufak sıkıntı yaşamadım fiyatıda uygundur kalitesine göre.ama dahada iyisini istersen Teleflex ve Prins öneririm ama bence hiç gerek yok.

Pacific donanımı son seri olarak çıkıtı 2003-2004 ve 2005 te..

Comfortline dan eksileri

-Dijital klima yok

-ön kol dayama yok

-jantlar 16 değil 15 tir.

-otomatik Kararan ayna yok

-kadife döşeme yok ama yan destekli ortapedik koltuklar mevcut

-Comfortline da Philips hoperlor ve 4 çıkışlı Gamma yada Blaupkunt teyp bulunur (ben sadece pioneer kafa ile kullanıyorm ses ve baslar inanılmaz) Pacific te ise 2 çıkışlı beta teyp ve 4 höperlor bulunur arkalarda tesisat çekilmiş ve yerleri hazırdır ama içleri boştur.

Pacificin avantaji ise 2003 + modellerde oldugu için piyasası saglamdır ve düşük km li bulma şansı çok daha yüksektir.ayrıca 16 valf motor yaklaşık 1 litre az yakar 8 valften...8 valf sr motorun alt devirleri kuvvetlidir 16 valf ise3500 den sonra çok güzel açılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rene54 -- 1 Mayıs 2012; 11:12:01 >

• rene 54 kardeşim çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için çok net ve açıklayıcı olmuş. LPG konusunu düşüneceğim. sonuçta yazın fazla kullanılıyor. ancak lpg yakıtı 100 km de 25 tl yi geçerse hiç gerek yok. eski aracımı(2001 brava sx) LPG arızaları yüzünde satmış biri olarak LPG konusuna tedirgin bakıyorum. ancak brc konusunu düşüneceğim. birde arkalara hoparlör taktırmak istiyorum. ne önerirsiniz. ayrıca orj. teybi mi kullanmak daha iyidir yoksa değiştirmelimiyim. tavsileriniz için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

rene 54 kardeşim çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için çok net ve açıklayıcı olmuş. LPG konusunu düşüneceğim. sonuçta yazın fazla kullanılıyor. ancak lpg yakıtı 100 km de 25 tl yi geçerse hiç gerek yok. eski aracımı(2001 brava sx) LPG arızaları yüzünde satmış biri olarak LPG konusuna tedirgin bakıyorum. ancak brc konusunu düşüneceğim. birde arkalara hoparlör taktırmak istiyorum. ne önerirsiniz. ayrıca orj. teybi mi kullanmak daha iyidir yoksa değiştirmelimiyim. tavsileriniz için şimdiden teşekkürler.

Dostum Lpg işinde marka kadar işçilikte önemli adam gibi bir işçilikle Brc kalitesinde bi Lpg taktırırsan en ufak sorun yaşamzsın Sr ve 16valf motorlar sanki Lpg için üretilmiş gibi randımanlı çalışır.

benim şuanki Golf 4 üm otomatik ve full ş.içi 10 litre yakıyor yol bilgisayarında ona ragmen 30 TL gazla 120-140 km arası gidiyorum.uzunda sabit hızda 33litre Lpg ile 385km gittiğim oldu fikir edinmen açısından.

Orjinal Beta teybin 2 çıkışlı oldugundan takacagın arka kapı hoperlorlerını besleyemez (anca kablo kesme biçme ile beslenir ondada güç düşer) tavsiyem bütçene göre 4 çıkışlı bi Pioneer teyp alabilirsin orjinal dursun diyosan ille Passatlardan çıkma Gamma lar var onlar 4 çıkış internette 79 Tl ye falan satılıyor oda olur sana kalmış.arka kapıya ise Component olarak Kicker-Hertz-Alpine markalarını tavsiye ederim bunların yanında tweeter larıda hediye oluyo onlarıda kapı kolunun ordaki küçük kısma monte ettirdinmi mükemmel bir ses alırsın.(bulabilirsen çıkma orjinal hoperlorde alabilirsin orjinal hoperlorler Philips tir ve orjinal bir sistem için fazlasıyla kaliteli ses verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: rene54

quote:

rene 54 kardeşim çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için çok net ve açıklayıcı olmuş. LPG konusunu düşüneceğim. sonuçta yazın fazla kullanılıyor. ancak lpg yakıtı 100 km de 25 tl yi geçerse hiç gerek yok. eski aracımı(2001 brava sx) LPG arızaları yüzünde satmış biri olarak LPG konusuna tedirgin bakıyorum. ancak brc konusunu düşüneceğim. birde arkalara hoparlör taktırmak istiyorum. ne önerirsiniz. ayrıca orj. teybi mi kullanmak daha iyidir yoksa değiştirmelimiyim. tavsileriniz için şimdiden teşekkürler.

Dostum Lpg işinde marka kadar işçilikte önemli adam gibi bir işçilikle Brc kalitesinde bi Lpg taktırırsan en ufak sorun yaşamzsın Sr ve 16valf motorlar sanki Lpg için üretilmiş gibi randımanlı çalışır.

benim şuanki Golf 4 üm otomatik ve full ş.içi 10 litre yakıyor yol bilgisayarında ona ragmen 30 TL gazla 120-140 km arası gidiyorum.uzunda sabit hızda 33litre Lpg ile 385km gittiğim oldu fikir edinmen açısından.

Orjinal Beta teybin 2 çıkışlı oldugundan takacagın arka kapı hoperlorlerını besleyemez (anca kablo kesme biçme ile beslenir ondada güç düşer) tavsiyem bütçene göre 4 çıkışlı bi Pioneer teyp alabilirsin orjinal dursun diyosan ille Passatlardan çıkma Gamma lar var onlar 4 çıkış internette 79 Tl ye falan satılıyor oda olur sana kalmış.arka kapıya ise Component olarak Kicker-Hertz-Alpine markalarını tavsiye ederim bunların yanında tweeter larıda hediye oluyo onlarıda kapı kolunun ordaki küçük kısma monte ettirdinmi mükemmel bir ses alırsın.(bulabilirsen çıkma orjinal hoperlorde alabilirsin orjinal hoperlorler Philips tir ve orjinal bir sistem için fazlasıyla kaliteli ses verir.

Orjinal comfortline teybi olarak da ben de Bologna derim C50 modeli blaupunkt'un. Oldukça güzel sesi var ve dijital EQ ayarı ile ses oldukça doygun gelebilmekte.

• teşekkür ederim cevaplar için arkadaşlar.
  • şu ürün nasıl arkadaşlar. 16 cm olmak zorunda değil mi arka kapılar.

http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/alpine-spg-17cs-16-cm-sifir-mid-takimi-42407982

http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/pioneer-ts-a1604c-a-serisi-16-cm-mid-tiz-takimi-56721185#product-information

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desperado439 -- 2 Mayıs 2012; 14:06:21 >

• Amfi kullanmayacaksanız, mid takım yerine, coaxial hoparlör almanız yeterli.

Meselahttp://urun.gittigidiyor.com/elektronik/hertz-ecx-165-16-cm-coaxial-hoparlor-52727944

Daha uygun fiyatlı alternatiflerde kullanılabilir.
  • arkadaşlar şu ürünler hakkında fikrinizi söyler misiniz. hoparlör uyumu konusunda sıkıntı çıkarır mı. teşekkürler.

http://www.hepsiburada.com/Liste/piranha-encore-70-inc-navigasyon-lu-oto-ses-ve-goruntu-sistemi/productDetails.aspx?productId=otpirencore&categoryId=17545

birde şu ürün kullanışlı mıdır. ne dersiniz.

http://www.hepsiburada.com/Liste/piranha-encore-70-inc-navigasyon-lu-oto-ses-ve-goruntu-sistemi/productDetails.aspx?productId=otpirfalke&categoryId=20024965

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desperado439 -- 3 Mayıs 2012; 11:31:54 >

• O da olabilir. Markadan ziyade hoparlörün ses rengine odaklanın. En güzeli büyük teknoloji marketlerinden birine gidip, coaxial hoparlörleri test edin. Hangisinin ses rengi hoşunuza giderse onu alın. Kimi hoparlörler kapalı, kimisi fazla metalik, kimisi fazla tiz ses verir. Kulağınız hangisini tercih ederse en iyisi odur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKYLINE GTR -- 3 Mayıs 2012; 11:34:25 >
  • arkadaşlar ordu yada giresunda (bulancak ta olabilir) önerebileceğiniz iyi bir elektronikçi var mı. tavsiyelerinizi bekliyorum.( ses tesisatı için navigasyon montajı hoparlör vs.)
  • arkadaşlar bu boyutta bir cihaz montajı yaptıran var mı . konsola tam oturuyor mu. görüşleriniz nelerdir.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-piranha-cougar-navigasyon-lu-ve-bluetooth-lu-double-teyp-81340008/detay
  • Arkadaşlar şu mid tiz ve coaxiel tarzı hoparlör hakkında bilgi verir misiniz hangisini takdirmsliyim sizce anfi olmayacak sadece hoparlör . Fazla bilgim olmadığı için karar veremi yorum
  • arkadaşlar boralarda yağ değişimi oluyor mu. yrtkili servis olmuyor gibi şeyler söyledi ama araştırdım biraz olmuyo diyen de var oluyor diyen de....
  • Arkadaslar bisey soracağım bora ma arka park sensörü taktarmayi düşünüyorum tabi arabamın tamponları beyaz olduğu icin sensörleri de beyaza boyatip taktiracagim .
    Geçenlerde sensörler boyandiginda görüşte sıkıntı yaşandığını ve arkada bisey olmasa da öttugunu duydum . Böyle bı sorunla karşılasan var mı denetimlerinizle bana yardımcı olabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/394262_154784484648290_323129590_n.jpg
    arabadan hiç şüphe duymadan güvenle geziyorum.. yüksek hızda araç kendini resmen asfalta yapıştırıyor :D 2001 1.6 comfortline
    geçen gaz ayarı yaparken geri geri adamın biri fiat markalı bi arabayla arabanın arka tampona çarptı aracımda hiç bişey yok fakat fiat içeri göçtü
    bora almak isteyenler hiç çekinmesin

• yaklaşık 3 ay önce aldığım boram biraz küçük ama idare ediyorum hiç forumda hiç vw grubuna bakmak aklıma gelmedi sonra dedim bakiyim bizimkiler burada mı

• quote:

Orijinalden alıntı: eggys

yaklaşık 3 ay önce aldığım boram biraz küçük ama idare ediyorum hiç forumda hiç vw grubuna bakmak aklıma gelmedi sonra dedim bakiyim bizimkiler burada mı

Hem hemşeri imişiz hem de bora sürüyoruz. Güle güle kullanın. Siyah da hoşmuş. Bizimki mavi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yok hocam bu da mavi koyu mavi siyah değil :)))
  • Tum boracilara selamlar!

Bizde de var bir 2004 bora highline otomatik vites. Gercekten cok komforlu bir araba. Bana gore tek eksisi beygiri dusuk olmasi, uzun yolda sollamalarda sorun yaratabiliyor. Su an 190000de, hala tas gibi motoru var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

yok hocam bu da mavi koyu mavi siyah değil :)))

fotoyla oynamışsınız sanırım ondan siyah sandım. Olsun Boranın siyahı hakkında fikir verdi yine de , beyazı pek yakıştıramıyorum. Geçen kırmızı gördüm hoştu. Bizimki Jazz Blue diye geçen maviden.
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.