Şimdi Ara

Borc Para Verip İsteyememek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bugun kantinin orda Sisman bi cocuk vardi.Sinif arkadasim Cikolata cekmis cani cok israr etti yarin veririm filan dedi verdim 1 Tl ayip olmasin diye.(Sali Gunu)
    Carsamba gunu parayi istedim.Sinema vardi okulda onun icin para lazim veremem dedi.Tamam yarin verirsin dedim
    Persembe gunu istedim.Hemen parayi istiyosun deyip 50 kurus verdi.50 Kurus sonra vericem dedi
    Cuma istedim para yok deyip arka siraya gecto.Bende alirken iyi verirkenmi kotu olduk dedim.Sonra al 50 kurusu benle muhatap olma dedi.Bole orman cocuklariyla ayni sinifta okuoruz

Bidahada kimseye borc para vermeyin bole isler oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2005 ?
  • 1 lira icin 3 kere gidip para istedigine gore ilkokuldasin herhalde. Vermiyorsa iletisimi kesersin bu kadar basit

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

1 lira icin 3 kere gidip para istedigine gore ilkokuldasin herhalde. Vermiyorsa iletisimi kesersin bu kadar basit

Hocam 1 Tl sinde degilim.Adami keriz yerine koyuyolar.

• 1 liranında ne lafini etmişsin görende bir trilyon verdi sanar şaka bir yana, yok deyip geçeceksin sincap
  • Kardeş sen bu yorum yapanlara bakma. burada önemli olan borcuna sadık kaldı mı kalmadı mı. 1 lirayı gelir sana versin sen alma gerek yok de ama o parayı sana vermesi lazım. Bi kere yıvışık habire borç isteyen insanlardan zaten uzak duracan.
  • Afferin 5 kurus bile olsa kimsede hakkini birakma

Bu sana ders olsun bir daha borc verirken senet yap gununu gecirirse donuna kadar alirsin

• Turbonun kardeşisin galiba
  • Turbonun oglu bulundu

• Faizini almadın mı

Git hemen 10 kuruş faizide iste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyildirayy -- 17 Aralık 2016; 11:41:05 >
  • 1₺ için amma büyütmüşsün olayı.
  • 50 KURUŞ NE LAN EN YAKININDAKİ BAKKALA GİT ADIMI VER 50 KURUŞLUK ALIŞVERİŞ YAP HADİ BAKİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: GREYDER HÜSEYİN

50 KURUŞ NE LAN EN YAKININDAKİ BAKKALA GİT ADIMI VER 50 KURUŞLUK ALIŞVERİŞ YAP HADİ BAKİM

Hangi bakkal ?

• dolar yaparsın sen şimdi bu parayı ilerde iyi sermaye olur
  • konu başlığı: Borç para verip İSTEYEMEMEK

Adama sümük gibi yapışmış, utanmasa evinin kapısında sabahlayacak, neyi isteyemiyorsa daha.
  • kimseye borç vermeyin, geri vermezler. ya da verene kadar sinir hastası ederler sizi. ve üçkağıtçı dayılara dikkat, üçkağıtçı dayıya verilen hiçbirşey geri gelmez. hamamböceği ver dayıya, geri gelmez, o derece yani
  • O yüzsüzlük yapıp vermiyorsa sen de durmadan isteyeceksin verene kadar yakasından düşmeyeceksin ki versin. O alırken utanmiyorda sen zaten hakkın olanı isterken utanmayacaksın
  • Bu kafayla gidersen askerde öpülürsün
  • Ben birinden kuruş borç alsam ne yapar eder dediğim vakit vermeye gayret ederim. Bireye olan saygımdan dolayı. Ben böyle yapıyorsam benden borç alan kişi de öyle yapacak!

Lirasına bakma, kuruş olsa dahi istemek gerek. İnsanı keriz yerine koyuyorlar. Verdiğine, vereceğine pişman ediyorlar.

• Ben dovmustum sonra kimse isteyememisti :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.