< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Borçları kapatma hk yardım (2. sayfa)
-
-
İş bank 60 aya böldü 🤲
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ciddi misiniz? Faiz oranı kaç?
-
-
İnşallah erken kapamak nasip olur hocam.
-
İnşallah hocam :( aslında doktorum istifa etmiştim ancak seneye işe başlayabilirim
Hocam inşallah icra durumu olmaz.
https://forum.donanimhaber.com/icra-mahkemelerindeki-dosya-sayisi-30-milyona-yaklasti--157103452-2
-
Aynen gördüm hocam bunu, inşallah dua ediyorum işe de girdim elimden geleni yapıcam :/
Allah kolaylık versin hocam.
Borçlarınız gecikmeye girince bankalar sizi de farklı numaralardan onlarca kez aramaya başladılar mı?
-
Yok hocam ailem yardımcı oldu bunca zamana kadar hiç gecikmem olmadı ama o numaralar şubedir belki
Değil hocam. Santral kurup farklı numaralardan sürekli arıyorlar. Birini engellesen birinden ararlar özetle.
-
Hmm anladım iş için önceden her yabancı numarayı açardım açmamak lazım aslında
hadi gönünüz aydın. 32.000 tl borcu 60 aya mı böldürdünüz geri ödemesi x4 olmuş nerede ise.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 16 Mayıs 2024; 9:5:21 > -
Öyle oldu zaten 20 k ya felan düşünce toptan kapatırım diye düşündüm zorunluluktan hocam
Hayırlısı olsun dert etmeyin 1 sene sonra o taksit erimeye başlar zaten. Sanırım 5 yada 5.5 faiz ile 60 aya bölünmüş. Ne yazık ki bende dahil hepimizin geçim sıkıntısı mevcut üzerine rahatlamak için kredi çekince dahada betero luyoruz çünki hem ekonomi kötülüğü hem faizlerin yüseklemsi bitirdi herkesi. Emin olun ülkenin %40'ı bu durumda şu an.
-
Kmh yapılandırmalarında zorluk çıakrtıyorlar kk gibi hemen yapılandırmıyorlar. Kredi'yi bilmiyorum.
-
İnsanları iyi kerizliyorlar valla haklısınız
Aynen gecikme olduğu takdirde yaparız dedi garanti ve qnb ben de 1 ay ödemicem bakalım bölsünler yoksa ödeyemicem
Güncellemeler:garanti kmh kapattım 16k
iş bank 60 aya kk böldürdüm 33.9k
Yapı Kredi 24 ay kk böldürdüm 60k
Yapı Kredi teminatlı kredi kartı çıkarttım kredi notunu yükseltmek için 2k
Garanti yapılandırma ile görüştüm kredime onay çıkmadı bankacı kartını verdi biraz notunu yükselt başvuru yapma 3-4 ay sonra deneyelim dedi
Yapı Kredi kmh kapattım 25k
İnternette bankaların borçlarla ilgili sürekli araması hakkında çok konu var hocam. Gecikmeye düşerseniz telefonu uçak moduna almak zorunda kalabilirsiniz. Allah göstermesin, inşallah düzenli şekilde ödersiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X