< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mgdr1010 -- 17 Mayıs 2024; 15:11:32 > |
Borçları kapatma hk yardım
-
-
+ Seneye temmuz ayında asıl kendi işimi yapmaya başlayacağım 115 bin TL ortalama maaşı olan bir iş -
O borçla indeksin düşmüştür hocam çok zor kredi çıkması -
Aynen 1100 felan hocam -
Çok çok zor tiktokta bazen görüyorum kredi çıkartıyorlar ama ne kadar güvenilir şüpheliyim komisyon alıyorlar bir de çok zor durumdaysan onlara başvur hocam tefeci gibi bişey onlarda -
370 bin kredi borcum var aylık 31bin ödüyorum krediye bulaşmak çok kötü -
Onaylanan konut kredim vardı o ara batacağım meselesi ortada yokken 300 bin ayda 10 bin ödeme içimden dedim şimdi keşke başka bir şeye kullanabilsem diye :/ bilmiyorum hocam zor durumlar galericilere kadar araştırmaya başladım en azından niyet ettim -
Kredi kartları ve kmh’lar 3.50 civarı orandan 36 ya kadar taksitlendiriliyor.Tamamen bankanın inisiyatifinde olan bir işlem.Guzel bir dille arayin ve borcu ödemek istediğinizi ve tutarın zorladığını belirtin talep açıp değerlendireceklerdir daha sonra sonucunu size iletirler.Kredi önerecektim ama borç kapama 12 taksit çıkıyor bu da işinize yaramaz. -
Kmh taksitlendirmeyi düşündüm çok teşekkürler hocam onu yapacağım kmh maaş kartımda zaten yaparlar diye düşünüyorum inşallah -
Umarım bir an önce toplarsınız Denizbank ve finans bu işleri çok kolay yapıyor.Pandemiden önce sizin gibiydim çok zor ödüyordum bir şekilde buhrandan çıktım.Sizde çıkarsınız kafanıza takmayın kartları kaldırıp kenara koyun ödeyebileceğiniz kadar tutarlar belirleyip çok faiz ödeseniz dahi odeyebildiginjx aylık takside yönelin -
Deniz finans hiçbir şey vermiyor denedim de. Bankacı ile görüştüm biraz bekleyin başvurmayın verirler felan dedi deniz için. Gerek de yok hocam Covid zamanı gibi aylık maliyetim var suyu bile evden götürürüm. Şimdi ne varsa yapılandırmaya taksite bölücem mecbur seneye kadar idare etsin. Çok saolun varolun -
Artık 3.50 ile faizlendirileceğini sanmıyorum 3-4 ay önce o oran ile yapılıyordu. Şu an 5.0 faiz görünüyor ama sormak lazım. Dediğiniz gibi bankadan bankaya değişiyor. Ben 4 ay önce 3 kk yapılandırdım. 3 ay hiç ödemedim 4 ay önce 3.36'dan Kmh yapılmıştı.
Kmh yapılandırmalarında zortluk çıakrttılar kk gibi esnek değiller kmh'de o yüzden kredi çekip'de ayrıa kmh'leri kapatmıştım.
Bana kk yapılandırma vadeleri aşağıdaki şekilde son sınır'dan yaptılar.
Akbank 10.000 borç 48 ay Faiz 3.36
Vakıf 22 bin borç 12 ay Faiz 3.36
Garanti 56 bin borç 36 ay Faiz 3.36
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 15 Mayıs 2024; 11:0:8 > -
Hocam Ykb ve iş bankası var bende iki borcu da yapılandırmak için arayacağım ama uygulamada öyle bş seçenek yok yapmazlar muhtemelen Ykb kartım her ay 13 k asgari geliyor korkunç yani -
Hocam birkaç gün önce deniz aradı kart borcunuzu yapılandıralım dedi 3.50 oran verdiler.Kredi notum 1700 ve 3 yıldır bir tane bile gecikmem yok neden aradılar bilmiyorum.Yalnizca 2 aydır asgarisini ödüyordum kartın.Size özel avantajlı faiz oranı ve kampanya dediler ama ihtiyacım olmadığı için sağolun dedim kapattım. -
Uygulama değil direkt bankayı arayıp yapacaksınız. Ben hepsini öyle yaptım.Yanlız en az 2 veya 3 ay kart'a hiç bir borç ödenmemesi gerekecek yani banka ödemeyemediğinizi görmesi açısından asgari bile olsa 1 tl ödemeyeceksiniz 3 yada 3 ay boyunca.
-
Düzenli ödenilen bir borç için neden yapılandırma teklif ettiler anlamadım. Muhtemelen baktılar asgari ödüyorsunuz tamamını ödeyemeceğinizi düşündüklerinden aramışlardır. Normalde pek yapmazlar, hiç ödemeseniz neyse.
-
Hocam böyle yaparsam kayıt bürosuna iletirler ya da icra işlemleri başlar diye düşünüyorum kredi notunu düşürmeye gerek var mı arayıp istesem yapmazlar mı sizce -
Şansınızı deneyin. 3 ay ödememekte icra gelmiyor ama tabiki puanlarınıza olumsuz yansır. Bende sizin gibi denemiştim ama kimi banka 2 kimi banka en az 3 ay ödeme yapılmamış ise yapılandırma yapıyor.
-
-
Ya çevireceksiniz yada yapılandırma. Benim her yanım yapılandırma ve kredi mesela ama iş bankası 2 gün önce kredi kartı verdi. :) Puan 1.200
Benzer içerikler
- emin evimden ev alanların yorumları
- 3 ay ertelemeli kredi erken kapatma
- kredi çekip borsaya girmek cezası
- colendi hazır limit
- tefeciden para almak istiyorum
- konut kredisi forum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X