Şimdi Ara

Border collie

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar border collie consini bir suredir araştırıyorum ve kopek almak istesem bu kopegı alacagıma kara verdim ancak nereden alablirim.Kopegın zekasından cok etkilendim bu yuzden bu kopege kara verdim.Border collie nereden alabilirim fiyatları nedir.Ve baska border collie gibi zeki kopek soyleye bilirmisiniz dısarıda besleyecegım. Bahçemiz var.Başka kopekler onerebilirmisiniz:Son olarak bahçemizde çoçuklarda var onlara zarar vermemesi gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefa0304 -- 12 Ocak 2013; 14:08:13 >

• İlk başta, satın alma fikrini bir elden çıkar. Demek ki yeteri kadar araştırmamışsın konuları.
    Köpekler içerisinde tek zeki cins Border Collie değildir.
  • yok sadece satın almada değil kopekği sahiplenebilirimde bu arada ben tek zeki kopek border collie demedim en zeki olan demek istedim
  • Eğitime bağlıdır bu. Kendini tek bir cins için sınırlama. Hayvan barınaklarına uğraman yeterli, illa ki gözüne kestirdiğin birisi olur.
  • Doberman alabilirsin benim dobermanım daha yavru dışarıda yanıma biri yaklaşınca havlamaya başlıyor. 2,5 aylık ama bazı komutları uyguluyor.
    Sonra American Staffordshire terrier olabilir çok uslu hayvan ama çok sosyalleştirmen gerekir.
    Presa Canario olabilir. Arkadaşımın var çok uslu ve korumacı bir köpek. Collie Border almanı tavsiye etmem. Çünkü komut köpeği gerçek bir dost olmasını istiyorsan alma çünkü Collie Border'a sürekli bir iş yaptırman gerekir. Eğer yaptırmazsan bunalıma girer şimdi resmini koycam. Arkadaşımın köpeğinin
  • Dosya çok büyük olduğu için resmi koyamadım ama tam ayağa kalktığındaki boyu 2 metre 3cm
  • Border Collie, yüksek zekâsı ve azmiyle tanınır, dünyada köpekler arasında yapılan yarışmalarda adından oldukça söz ettirir. Özellikle itaat yarışmalarında çok iyi derecelere sahiptirler. İnekleri gütmeyi sever fakat koyun gütmek onun için bir aşktır diyebiliriz. Özellikle koyunları gütmede çok iyidir hiçbirinin sınırdan çıkmasına izin vermez. Border Collie ırkı çevik ve hızlıdır fakat onları ön plana çıkaran özelliği bu değildir asıl nedeni Border Collie’ nin en zeki ırk olmasıdır. Border Collie öğrenmeyi ve oyun oynamayı çok sever.
    Kaynak"Border Collie Hakkında Herşey"

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.