Şimdi Ara

Dead Island Skill Point

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oyuna dün itibariyle yenibaşladım ve şuan 6 level'ım.

Skill dağılımı olarak ne kullanıyorsunuz?Hangisine yüklenmek daha mantıklıdır acaba , ben combat üzerine gidiyorum.Amacım Damage'mi yapabildiğim kadar yüksek yapmak.Şuan da 6 level olarak , Heavy Hitter 3/3 fulledim.Ardından Devestation 3/3 fulledim.Şuan Tackle'ı fullemek için devam ediyorum.

Birde bir sorum daha olacak , olaki gereksiz ve ya yanlış bir skille verdiysem skill sıfırlatma gibi bir durum var mı?

• Skill sıfırlama yok galiba ama trainer falan çıkar yada çıkmıştır bakmadım daha
  • Peki verdiğim skiller doğrumudur?Genel olarak ne gidiyorlar combat mı yoksa survival falan verenlerde var mı?
  • ben üçünü de veriyorum surival da can çubuğunu arttırıyo sanırsam
  • ben hepsine veriyorum şuan 22 lvlim normalde bende combat ve survival vericektim ama fury yide eksiltmemek lazım bosslarda ve bir yığın zombinin arasında kalınca çok işe yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

Peki verdiğim skiller doğrumudur?Genel olarak ne gidiyorlar combat mı yoksa survival falan verenlerde var mı?

30 lvl oldum.Karışık verdim tek bir skil ağacından gitmek gereksiz çünkü bence işe pek yaramayacak skillerde var.İşine yarayanı dağıt gitsin
  • Tackle verdiğime çok üzüldüm.Çok gereksiz 3 skill gitti boşa.Sözde canının %50 si kadarını vurduğu yazıyor 3.pointte ancak inanılmaz az vuruyor çok kötü.Gitti 3 skill boşa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk bölümden orta sıraya kadar yükle, sonra Orta sıradan aşağı kadar yükle..Orta sırada kafa ezme var.İyi point kazandırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

Tackle verdiğime çok üzüldüm.Çok gereksiz 3 skill gitti boşa.Sözde canının %50 si kadarını vurduğu yazıyor 3.pointte ancak inanılmaz az vuruyor çok kötü.Gitti 3 skill boşa

Sam b le oynuyosun sanırım o skillde %50 canla alakalı bişey yazdığını hatırlamıyorum ben. 3 point verdiğinde omuz atarak kırdığın kapıları sam le direk koşarak acabiliyosun. O %50 olayıda tackle ın stamina costu azaltıyo.

Purna hariç diğer üç karakterlede oyunu yarıladım combatdaki skilller gayet iyi fury e hiç vermedim. Combat + Survival vermek iyi olur senin için.
  • kafa ezme skilli combata verirsek mi açılıyo?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JHendRix

kafa ezme skilli combata verirsek mi açılıyo?

Evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainFrankCastLe

quote:

Evet.

Bu skill olaylarını bi türlü anlayamadım combata dallarından hangisi kafa ezme skilli
  • quote:

quote:

quote:

Evet.

Bu skill olaylarını bi türlü anlayamadım combata dallarından hangisi kafa ezme skilli

Ortadaki skillin ortasındaki.

• quote:

Orijinalden alıntı: ego555

quote:

quote:

quote:

Evet.

Ortadaki skillin ortasındaki.

Teşekkürler

• Arkadaşlar oyunda skill reset yok ama şöyle bir şey var. Eğer hangi karakter ile ne kadar oynadı iseniz yeni karakter aç deyip aynı adamı seçerseniz istediğiniz chapter dan başlıyor olması gerektiği level ve skill point ile başlıyor tek kötülüğü inventory boş oluyor :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.