Yazı karakterlerinin atılan ticketlar sayesinde değiştirildiğini sanmıyorum. Daha önce de oyunda birçok kez yazı karakteri kötü olmuştu ve her seferinde bir sonraki küçük patch de değiştirdiler. Ticket falan da atılmamıştı. Zaten kendileri de görüyor bunu. Ama Border Defense war saatlerinin değiştirilmesi için ticket atmak boşuna değil bence. Oyundaki insanların çoğu Türk olduğuna göre , bu öneri haklı bir öneri ve dikkate almaları gerekir diye düşünüyorum. Ben de ticket yollayacağım.
UP .. Lütfen atmayan arkadaşlarda ticket atsın..Hala bir gelişme olmadı..Üstelik premium olmama rağmen cevap vermeye de tenezzül etmediler henüz...
Daffodils
Hail *** !
Thank you for your input; we greatly appreciate all player suggestions and are constantly striving to make Knight Online more enjoyable for everyone. I apologize if you have been inconvenienced and I will look further into this issue and take all the appropriate actions necessary. Again, thank you for your concern and happy hunting!
- Knight Online Customer Support, CSR Daffodils
bana bu cvp geldi ticketan sonra
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme