Arkadaşlar bu border defance savaş saatlerini değiştiricek bir ticket örneği yazabilirmisiniz. ( ingilizce pls )
Ben çalışan bir insan olduğum için gündüz bordere giremiyorum ve gece de 2 ye kadar kalamıyorum iş erken başlıyor. Benim gibi düşünen insanlar varsa sağlam bi ticket atıp şu saatleri değiştirelim. ( 2 hafta önce yazılar küçük diye bi arkımız ticket örneği yazmıştı ve o sayede yazılar defe kadar oldu bu neden olmasın )
Bu isteğin imkansız
quote:
Orijinalden alıntı: Prerogative
Bu isteğin imkansız
boşa zaman kaybı okumadan silerler
quote:
Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor
Alıntıları Göster
bir tek ben yazarsam imkansız olur yazılar çok küçük ticketinide bir kişi atsaydı imkansız olurdu ama onu çok sayıda kişi attı. amacım benim gibi düşünen bir kaç (yüz) kişiyede bu ticketi attırmak zaten ki gerekirse 100 account daha acar ticket atarım. Yeterki bi ticket örneği (okkalısından) bulayım.
quote:
Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor
Alıntıları Göster
bende de aynı sorun var denemekten zarar çıkmaz varsa örnek bir yazı bende yollarım en azından denedik deriz
quote:
Orijinalden alıntı: POWER TEAM
bende de aynı sorun var denemekten zarar çıkmaz varsa örnek bir yazı bende yollarım en azından denedik deriz
Alıntıları Göster
Ticket at değerlendirirz derler ertesi gün unuturlar
As you know %80 of players are Turks. But; because of event schedule , it's impossible to join BDW event if you have a work . In a day ; first one is too early (17:10pm) second one is too late to play game (02:10 am) . We dont want to miss this event . Turkish players are dont understand how couldn't you calculate and organize this . Like other %20 we are paying 8.95$ minimum to play it . Please re arrange event schedule as soon as possible . Thanks for your kind interest .
Regards
Yukarıdakini ben yazdım , bilen arkadaşlar bir baksın . Yamuğu varsa düzeltsin gönderelim arkadaşlar ...
quote:
Orijinalden alıntı: Punisher
Dear Sirs,
As you know %80 of players are Turks. But; because of event schedule , it's impossible to join BDW event if you have a work . In a day ; first one is too early (17:10pm) second one is too late to play game (02:10 am) . We dont want to miss this event . Turkish players are dont understand how couldn't you calculate and organize this . Like other %20 we are paying 8.95$ minimum to play it . Please re arrange event schedule as soon as possible . Thanks for your kind interest .
Regards
Yukarıdakini ben yazdım , bilen arkadaşlar bir baksın . Yamuğu varsa düzeltsin gönderelim arkadaşlar ...
Alıntıları Göster
15:40 ile 23:40 saatlerinde beramusta
quote:
Orijinalden alıntı: A fine day to die
15:40 ile 23:40 saatlerinde beramusta
Alıntıları Göster
Bahsettiğim saatler Olympia serverında..O zaman ticket ı şu şekilde düzeltebiliriz Olympia için.
Dear Sirs,
As you know %80 of players are Turks. But; because of event schedule of Olympia, it's impossible to join BDW event if you have a work . In a day ; first one is too early (17:10pm) second one is too late to play game (02:10 am) . We dont want to miss this event . Turkish players are dont understand how couldn't you calculate and organize this . Like other %20 we are paying 8.95$ minimum to play it . Please re arrange event schedule as soon as possible . Thanks for your kind interest .
Regards
Arkadaşlar daha duyarlı olalım . Biz koyun oldukça bu adamlar bizi güder. Basın tepelerine yollayın bunu destek bileti ile.
quote:
Bahsettiğim saatler Olympia serverında..O zaman ticket ı şu şekilde düzeltebiliriz Olympia için.
Dear Sirs,
As you know %80 of players are Turks. But; because of event schedule of Olympia, it's impossible to join BDW event if you have a work . In a day ; first one is too early (17:10pm) second one is too late to play game (02:10 am) . We dont want to miss this event . Turkish players are dont understand how couldn't you calculate and organize this . Like other %20 we are paying 8.95$ minimum to play it . Please re arrange event schedule as soon as possible . Thanks for your kind interest .
Regards
Arkadaşlar daha duyarlı olalım . Biz koyun oldukça bu adamlar bizi güder. Basın tepelerine yollayın bunu destek bileti ile.
Alıntıları Göster
Ben ticket ı yolladım sizleri de beklerim...
quote:
Ben ticket ı yolladım sizleri de beklerim...
Alıntıları Göster
ßencede eski saatleri yine bundan normaldi eski saatlerine geri donse yeterli olur bence.. ßende yolladım bakalım ne cvp gelcek..
quote:
Orijinalden alıntı: Wholtran
ßencede eski saatleri yine bundan normaldi eski saatlerine geri donse yeterli olur bence.. ßende yolladım bakalım ne cvp gelcek..
Alıntıları Göster
bende gönderdim haydi hayırlısı
quote:
Dear Sirs,
Regards
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Punisher
Dear Sirs,
Regards
aynen atıyorum sağolasın
quote:
Orijinalden alıntı: POWER TEAM
bende gönderdim haydi hayırlısı
Alıntıları Göster
Up!
Herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum . Ticket ları esirgemeyin.
quote:
Up!
Herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum . Ticket ları esirgemeyin.