Şimdi Ara

Border Defance War saatlerinin Türklere göre ayarlanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu border defance savaş saatlerini değiştiricek bir ticket örneği yazabilirmisiniz. ( ingilizce pls )

Ben çalışan bir insan olduğum için gündüz bordere giremiyorum ve gece de 2 ye kadar kalamıyorum iş erken başlıyor. Benim gibi düşünen insanlar varsa sağlam bi ticket atıp şu saatleri değiştirelim. ( 2 hafta önce yazılar küçük diye bi arkımız ticket örneği yazmıştı ve o sayede yazılar defe kadar oldu bu neden olmasın )

• Bu isteğin imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prerogative

Bu isteğin imkansız
    boşa zaman kaybı okumadan silerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor

Alıntıları Göster
    bir tek ben yazarsam imkansız olur yazılar çok küçük ticketinide bir kişi atsaydı imkansız olurdu ama onu çok sayıda kişi attı. amacım benim gibi düşünen bir kaç (yüz) kişiyede bu ticketi attırmak zaten ki gerekirse 100 account daha acar ticket atarım. Yeterki bi ticket örneği (okkalısından) bulayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor

Alıntıları Göster
    bende de aynı sorun var denemekten zarar çıkmaz varsa örnek bir yazı bende yollarım en azından denedik deriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: POWER TEAM

bende de aynı sorun var denemekten zarar çıkmaz varsa örnek bir yazı bende yollarım en azından denedik deriz

Alıntıları Göster
    Ticket at değerlendirirz derler ertesi gün unuturlar
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: merchant_er

up
    zor olur yazı tipi ayrı o ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Punisher

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Dear Sirs,

As you know %80 of players are Turks. But; because of event schedule , it's impossible to join BDW event if you have a work . In a day ; first one is too early (17:10pm) second one is too late to play game (02:10 am) . We dont want to miss this event . Turkish players are dont understand how couldn't you calculate and organize this . Like other %20 we are paying 8.95$ minimum to play it . Please re arrange event schedule as soon as possible . Thanks for your kind interest .

Regards

Yukarıdakini ben yazdım , bilen arkadaşlar bir baksın . Yamuğu varsa düzeltsin gönderelim arkadaşlar ...

• quote:

Dear Sirs,

As you know %80 of players are Turks. But; because of event schedule , it's impossible to join BDW event if you have a work . In a day ; first one is too early (17:10pm) second one is too late to play game (02:10 am) . We dont want to miss this event . Turkish players are dont understand how couldn't you calculate and organize this . Like other %20 we are paying 8.95$ minimum to play it . Please re arrange event schedule as soon as possible . Thanks for your kind interest .

Regards

Yukarıdakini ben yazdım , bilen arkadaşlar bir baksın . Yamuğu varsa düzeltsin gönderelim arkadaşlar ...

Alıntıları Göster
    15:40 ile 23:40 saatlerinde beramusta

• quote:

Orijinalden alıntı: A fine day to die

15:40 ile 23:40 saatlerinde beramusta

Alıntıları Göster
    Bahsettiğim saatler Olympia serverında..O zaman ticket ı şu şekilde düzeltebiliriz Olympia için.

Dear Sirs,

As you know %80 of players are Turks. But; because of event schedule of Olympia, it's impossible to join BDW event if you have a work . In a day ; first one is too early (17:10pm) second one is too late to play game (02:10 am) . We dont want to miss this event . Turkish players are dont understand how couldn't you calculate and organize this . Like other %20 we are paying 8.95$ minimum to play it . Please re arrange event schedule as soon as possible . Thanks for your kind interest .

Regards

Arkadaşlar daha duyarlı olalım . Biz koyun oldukça bu adamlar bizi güder. Basın tepelerine yollayın bunu destek bileti ile.

• quote:

Bahsettiğim saatler Olympia serverında..O zaman ticket ı şu şekilde düzeltebiliriz Olympia için.

Dear Sirs,

As you know %80 of players are Turks. But; because of event schedule of Olympia, it's impossible to join BDW event if you have a work . In a day ; first one is too early (17:10pm) second one is too late to play game (02:10 am) . We dont want to miss this event . Turkish players are dont understand how couldn't you calculate and organize this . Like other %20 we are paying 8.95$ minimum to play it . Please re arrange event schedule as soon as possible . Thanks for your kind interest .

Regards

Arkadaşlar daha duyarlı olalım . Biz koyun oldukça bu adamlar bizi güder. Basın tepelerine yollayın bunu destek bileti ile.

Alıntıları Göster
    Ben ticket ı yolladım sizleri de beklerim...

• quote:

Ben ticket ı yolladım sizleri de beklerim...

Alıntıları Göster
    ßencede eski saatleri yine bundan normaldi eski saatlerine geri donse yeterli olur bence.. ßende yolladım bakalım ne cvp gelcek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wholtran

ßencede eski saatleri yine bundan normaldi eski saatlerine geri donse yeterli olur bence.. ßende yolladım bakalım ne cvp gelcek..

Alıntıları Göster
    bende gönderdim haydi hayırlısı
  • quote:

Dear Sirs,

Regards

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Punisher

Dear Sirs,

Regards

aynen atıyorum sağolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: POWER TEAM

bende gönderdim haydi hayırlısı

Alıntıları Göster
    Up!

Herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum . Ticket ları esirgemeyin.
  • quote:

Up!

Herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum . Ticket ları esirgemeyin.

Alıntıları Göster
    bende attım aynı ticketı inşşalh düzeltirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: turanaway

bende attım aynı ticketı inşşalh düzeltirler

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenisalp

up

Alıntıları Göster
    Sole bi 200 kısı atsa tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necrolytè

Sole bi 200 kısı atsa tamamdır

Alıntıları Göster
    Evet ya. Bazı serverlarda çok geç yapılıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.