Değerli Katılımcı, Bu araştırma, Çukurova Üniversitesi Psikoloji Bölümü Kişilik Psikolojisinde Araştırma Uygulamaları dersi kapsamında yürütülmektedir. Çalışmamız, oyun içi satın alma davranışlarındaki lootbox (ganimet kutusu) satın alım davranışını gösteren üniversite öğrencilerinin bireysel farklılıkları ve oyun oynama davranışları arasındaki ilişkiyi incelemeyi amaçlamaktadır. Araştırma, Fazilet Öztürk, Berke Cem Keleş ve Kemal Yılmaz tarafından, Dr. Öğr. Üyesi Esef Ercüment Yerlikaya danışmanlığında yürütülmektedir. Araştırmaya katılımınız tamamen gönüllülük esasına dayanmaktadır. Çalışmaya katılmanız veya katılmayı reddetmeniz, herhangi bir olumsuz sonuç doğurmayacaktır. Çalışma kapsamında sizden bazı soruları yanıtlamanız beklenmektedir. Bu süreç yaklaşık 10 dakika sürecektir. Soruları yanıtlarken lütfen her maddeyi dikkatlice okuyarak size en uygun cevabı veriniz. Araştırma sırasında verdiğiniz yanıtlar anonim tutulacak ve yalnızca bilimsel amaçlar doğrultusunda kullanılacaktır. Sorularda kimliğinizi açığa çıkarabilecek herhangi bir bilgi istenmeyecektir. Yanıtlarınız, üçüncü kişilerle paylaşılmadan güvenli bir şekilde korunacaktır. Çalışmaya dilediğiniz an ara verebilir veya tamamen sonlandırabilirsiniz. Bu durum, sizin için herhangi bir olumsuz sonuç doğurmayacaktır. Araştırma hakkında sorularınız olması durumunda ffaziletozturk@gmail.com adresi üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Katkılarınız bizim için çok değerli. Araştırmamıza katıldığınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla. Selamlar, Ben Çukurova Üniversitesi Psikoloji Bölümü 4. sınıf öğrencisiyim. Şu anda oyunlarda lootbox satın alma davranışları üzerine bir akademik araştırma yürütüyorum. Lootbox; içinde ne çıkacağı önceden belli olmayan, genellikle sanal oyunlarda yer alan kutuları ifade eder. Örneğin: FIFA oyununda paket, CS:GO oyununda kasa, League of Legends oyununda kutu gibi. Bu tür oyunları oynuyorsanız ve lootbox deneyimleriniz varsa, araştırmamın bir parçası olan kısa formu doldurmanız benim için oldukça değerli olacaktır. Formun tamamlanması yaklaşık 10 dakika sürmektedir. Araştırmam tamamen anonimdir ve yalnızca akademik amaçlarla kullanılacaktır. Katkılarınız için şimdiden teşekkür ederim. |
Bildirim