Şimdi Ara

Border Defans war'ında yapılan hileler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Border Defans War' andream lvl girişi gibi olması gerek miyor mu?

70 veya 80lvlden 69 veya 59 lvl düşüp bu gibi warlara katılması ne kadar doğrudur?

Speed hack veya Wall hack kulanan oyuncular tespit edilemiyor mu? ( yoksa bu gibi oyuncuların server ile bağlantıları mı var? Varsa; rekabeti ne kadar etkiler(?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keycloused -- 8 Ekim 2007; 7:06:42 >

• kusura bakma ama aptalca oldugunu dusunuyorum
    hangi salak 80den duser bir kırmızı kutu ıcın_?
  • en değersiz kutu bide saçma konuşma
  • quote:

Orjinalden alıntı: keycloused

quote:

Orjinalden alıntı: Ahm£t.K.28

en değersiz kutu bide saçma konuşma

İron impact ve uniqe takılar dark vane vb. kırmızı sandıktan çıkıyor. Benim için bu gibi itemler önemsiz 100m gidiyor

Konu bu değil! 70 lvlden Yüksek lvl olanların lvl düşüp bu gibi yerlere girerek; düşük lvl olan kişilere haksılık yapmış olmuyorlar mı?

Örnek: Andreama 70 lvl üzeri veya 80 lvl olanlara neden giriş izni verilmiyor? Bu örnekteki gibi soruyu algılayınız.

Sen 70 ten düş benim 59 lvl charımın hakkını helal ediyorum OK?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ahm£t.K.28

en değersiz kutu bide saçma konuşma

İron impact ve uniqe takılar dark vane vb. kırmızı sandıktan çıkıyor. Benim için bu gibi itemler önemsiz 100m gidiyor

Konu bu değil! 70 lvlden Yüksek lvl olanların lvl düşüp bu gibi yerlere girerek; düşük lvl olan kişilere haksılık yapmış olmuyorlar mı?

Örnek: Andreama 70 lvl üzeri veya 80 lvl olanlara neden giriş izni verilmiyor? Bu örnekteki gibi soruyu algılayınız.

yaw skill pointleri sıfırlatma gerekir haa item diosan adam gider yan char kasar ona itemleri aktarır

• 1,Sİ +70BİR ADAMIN girdigi görevden cıkan gemler 60-69lvl border defance görevinin verdigi kırmızı kutudan cok daha üstün.Zaten kırmızı kutu 3,grade yani en dandik kutu.lotto gibi bisey.abbys gemden high class item düsürme gibi kırmızı kutudan uniq düsürmek.

+70görevinde gemler cıkıyor bunlar Chaotic generator ta kırdırılıyor.Ve yeni cıkan uniqlerden birini düsürme sansı oluyor.

60-69 görevinde ise düsürebilceginiz en iyi uniq==Temple îtemidir.kısacası bu konuyu acma mantıgın cok sacma.Oyunu bilmiyorsun.oyunu ögrenmen lazım önce
  • Off Offf gece gece yerlerdeyim . Oma mı?

Oma=?

quote:

Bazı kişiler küfür eder onların ss'lerini kötü örnek teşkil eder diye upload etmiyorum.

Fakat oyunda bazı kişiler var; Bu SS'ler Bu gibi kişilere örnektir.

• yani kimse 70 den düşmez kırmızı kutu için düşse biLe okadar lwl düştüğü için kırmızı kutuyu hakketmiştir zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Punisher

Off Offf gece gece yerlerdeyim . Oma mı?

Oma=?

quote:

Bazı kişiler küfür eder onların ss'lerini kötü örnek teşkil eder diye upload etmiyorum.

Fakat oyunda bazı kişiler var; Bu SS'ler Bu gibi kişilere örnektir.

hehe

• oma zuhahaha kotpum laa
  • saçma konu bence
  • bügün de tam fark atıyoduk dc
  • Çok saçma konu,konu açmak için konu açıyosun..()
    Kim 80 den yada 70 ten Düşer dandiq bir kırmızı Kutu için..
  • ya beyler bügün girdim 60-69 borderine tam border bitti yenilmiştik ama bana 3.5 m exp gelmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: scorpion90

ya beyler bügün girdim 60-69 borderine tam border bitti yenilmiştik ama bana 3.5 m exp gelmedi

Hiç şaşırmadım bu oyunda bug dolu alış sende
  • quote:

Orjinalden alıntı: .MstF.

quote:

ya beyler bügün girdim 60-69 borderine tam border bitti yenilmiştik ama bana 3.5 m exp gelmedi

Hiç şaşırmadım bu oyunda bug dolu alış sende

Katılıyorum.. Oyunu İyi Bi Hale Getireceğiz Diye Daha Çok Batırdılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alpé®

quote:

Orjinalden alıntı: .MstF.

quote:

1.ya beyler bügün girdim 60-69 borderine tam border bitti yenilmiştik ama bana 3.5 m exp gelmedi

2.Hiç şaşırmadım bu oyunda bug dolu alış sende

3.Katılıyorum.. Oyunu İyi Bi Hale Getireceğiz Diye Daha Çok Batırdılar..

Katılmıyorum.
    1. press okeye basmadan bugdan yararlanmayı mı denedin; bende deneyeyim dedim o yüzden exp gelmedi. Vay uyanık
    2. Bu bugları yaz da bizde bilelim. İftiraya (dedikodu, gammazlık, karalama, lâkırdı vb. ) gerek yok! Açtığım konularda olmasını istediğim şeylerin; seneye olduğunu gördüğüm için; olmasını istediğim şeyleri paylaşıyorum.
    3. Katılmıyorum! Lag veye DCler olsa bile artık lost exp yok. Neden? Lag oluştuğu zaman eski yamalarda; charımız lagda kalırken, şimdiki yeni yamalarda slotlarda lagda bırakılıyor. Lagda olsanız bile attack yapabiliyoruz. Lag belirli bir süre uzarsa; DC vermeleri lost expden iyidir. Bu sistemi PWde farketmiştim. Usko'nun da bu sistemi kullanması veya teknolojiye ayak uydurma çabasını görüyorum. Birde isteyenler için İtem alış-satış npc'si ( item kiralama npc'si gibi ) olursa; oyuncular bence şikayet etmekten faz geçecekler. Bence usko bu sistem üzerinde çalışıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.