Yamayı zeten goty sürümüne yapıyorum o yönden sıkıntın olmasın benim asıl düşündüğüm dlc leri sonradan kuranlarda da çalışacak mı :D
:) deneriz ama çıkan ve arkadaşların la oynayabileceğin çok güzel bir oyun ya
Son DLC'ye geçmiş bulunmaktayız. Bu gidişle yama ramazan bitmeden tamamlanır. (Test dahil değil) Çevirideki yardımlarından dolayı Talha Yılmaz arkadaşa şimdiden teşekkür etmek istiyorum.
Emeğine sağlık kardeşim bu gidişle diğer oyunuda kısa bi sürede bitiriceksin gibime geliyor
An itibariyle çeviri ve editleme bitip test aşaması başlamıştır.
mis gibi haber ya bütün serisi Türkçe olacak.
Her zaman oynamak istemişimdir dlcleri keşke yama olsa diye ummuştum :) senin sayende bu dlcleride oynayabilcez inşallah eline sağlık :)
Yama yayınlanmıştır. Sorunla karşılaşan olursa belirtsin.
Elinize sağlık yarın bir test edeyim Dlcli bölümleri oynamamıştım zaten.
Şu oyunu oynamamış olanlar var ya çok şey kaçırıyor beyler hemde Türkçe oynayın oynatın yama için teşekkürler.
Borderlands: The Pre-Sequel 'da çevirmeyi düşünüyor musunuz ?
#Bingo#
kullanıcısına yanıt
Evet biraz dinlendikten sonra ona başlıyacam.
quote:
Orijinalden alıntı: lennon54
Evet biraz dinlendikten sonra ona başlıyacam.
Çok teşekkürler takipteyim
Ana hikayeyi bitirip bırakmıştım, dlcler kalmıştı çok teşekkürler
her zaman söylüyorum bu iş çok güzel iş tebrikler.
Çok teşekkürler kardeşim, 1. oyunun dlclerini türkçe oynayamamıştım, şimdi yükleyip oynayacağım. emeğine sağlık.
Teşekkür ederim. Emeğine sağlık. :)
Borderlands GOTY Enhanced ile uyumlu mudur ? Deneyen oldu mu ?
Grafik güncellemesi ama, türkçe yamayı etkiler mi sizce ?
oyun çevirinin yamasını kuramıyorum kurulum programı Borderlands GOTY Enhanced sürümünün dosya yoluyla uyumlu değil galiba. Programsız oyun çevirinin dil dosyalarını paylaşırsanız Türkçe yamayı kopyala yapıştırla olarak denemek istiyorum. Yardım lütfen.
saliih.aliis
kullanıcısına yanıt
Kurulum yolu uyumlu olsa da bir şey değişmez. Enhanced sürümünü indirip denedim uyumlu değil. Yeniden port edilmesi lazım dosyaların.
quote:
Orijinalden alıntı: lennon54
Kurulum yolu uyumlu olsa da bir şey değişmez. Enhanced sürümünü indirip denedim uyumlu değil. Yeniden port edilmesi lazım dosyaların.