< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lennon54 -- 31 Ekim 2021; 12:39:25 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lennon54 -- 31 Ekim 2021; 12:39:25 > |
Beyler malesef kötü haberlerim var. Borderlands 1 in toolu remasted versiyonunda düzgün çalışmıyormuş. Dosyaları açıp metinleri çıkartabiliyor ama geri paketledikten sonra remasted versiyonunda dosya okunmuyor bu yüzden de oyun açılmıyor. Dün bunu çözmek için uğraşdım baya ama malesef toolu yeniden yazmak dışında bir seçenek yok ki onla da kimse uğraşmaz. Diğer seçenekse editör programıyla çevirileri cümle cümle kopyala yapıştır usülü taşımak benim dlc lerde yaptığım gibi ama bu sefer de binlerce satırı tek tek taşımanın zorluğunu geçtim mesela ingilizcesi 10 harften oluşan bir cümleye 15 harfli bir türkçe karşılık yapıştıramazsınız yoksa dosya bozulur.
Anlayacağınız Borderlands 1 remasted için olan yeni türkçe yama iptal gibi gözüküyor. Ama diğerleri iyi gidiyor. Borderlands 2 için olan hazır sadece font işini bekliyor. Borderlands pre squel i ise hala çeviriyorum. Her iki oyunun yaması da iki versiyonu da barındırıp seçme usulü yüklemeli olacak. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lennon54 -- 21 Mayıs 2016; 19:46:28 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|