Bildirim
Borderlands (2009) [ANA KONU] (3. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Müthiş olacak Borderladns. Açıkçası Rage'den daha fazla heyecanlandırıyor beni. -
dikkat grafikleri çizgi film formatında ne deniyodu unuttum aklıma gelmedi şuan o formatta yani ona göre yani birde bu firmanın elinde Unreal Engine 3 motoru olmasına rağmen neden böyle çizgi film formatında çıkarttılar anlam veremiyorum :S :S :S -
quote:
Orijinalden alıntı: RealPlayer09
dikkat grafikleri çizgi film formatında ne deniyodu unuttum aklıma gelmedi şuan o formatta yani ona göre yani birde bu firmanın elinde Unreal Engine 3 motoru olmasına rağmen neden böyle çizgi film formatında çıkarttılar anlam veremiyorum :S :S :S
cell shade -
t****entlere ne zaman düşer -
quote:
Orijinalden alıntı: shadowz61
t****entlere ne zaman düşer
-
Yukarı bi tek benmi bekliyorum bu oyunu -
quote:
Orijinalden alıntı: QbLaY!!!
İlk resimlerde ki karizma tamamen gitmiş,oyun güzle benziyo ama cell shade olmasını tercih etmezdim doğrusu.Prince de böle çıkmıştı,fena da olmamıştı hatta prince'şn tarzına da uygundu ama bu oyuna pek gitmez...
sanatsal olarak cell shade grafikli prince güzel olsa da two thrones daki grafiği tercih ederim.
cell shade bana göre değil team fortress 2 gibi oyunlara yakışır ama. -
quote:
Çıkış tarihi 26 ekim. Bir iki gün önce kontrol etmek gerek. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kènan
quote:
Çıkış tarihi 26 ekim. Bir iki gün önce kontrol etmek gerek.
20sinde çıkıyor hacı -
quote:
Orijinalden alıntı: iloveyouhagi
quote:
Orijinalden alıntı: nForcer
Oyunun yapımı tamamlandı. 26 Ekim'de çıkıyor.
http://www.shacknews.com/onearticle.x/60815
Çok iyi ya 2 hafta falan kalmış.
İlk SSlerdeki 4. resim ne öyle ya.
Öyle bir makine mi var
Var, Almanya'da.
-
quote:
Orijinalden alıntı: AnimePiggy
quote:
Orijinalden alıntı: iloveyouhagi
quote:
Oyunun yapımı tamamlandı. 26 Ekim'de çıkıyor.
http://www.shacknews.com/onearticle.x/60815
Çok iyi ya 2 hafta falan kalmış.
İlk SSlerdeki 4. resim ne öyle ya.
Öyle bir makine mi var
Var, Almanya'da.
-
Bu nedir ya, yuuh!Çok oturgaçlı götürgeç -
üstteki resmi görünce aklıma Transformers revenge of the fallen filmindeki dev deception geldi. -
Lan o minik wall-e tipli robotun ağzı ne kadar bozuk öyle.Sitede izledim videoları 2 saniyede bir çok sağlam sövüyor.
Bide oyun saçma sapan derecede komik olacak sanırım.
İnşallah videolar bizi yanıltmazda şöyle keyif alıp;Gülerek,eğlenerek oyun oynarız.
He bu arada cellshade'den başkası bu abuk sabuk havayı veremezdi isabetli bir seçim olmuş.
Oyun Xbox 360 ve PS3'e ayın 20'sinde.PC'ye ise 26'sında gelecekmiş.Ayrıca 1 sene içinde ''The Zombie Island of Dr. Ned'' DLC'si indirmeye sunulacakmış.Burada da Zombilerle dolu bir adada Dr. Ned'in manyakça planlarını bozmaya çalışacakmışız. (Kaynak:Gamespot)
Gearbox'a da güvenim tam.B.I.A'nın yapımcısı herifler zaten. -
Benim anlamadığım birşey var.
Oyun 26 Ekimde PC'lerde...
İlk inceleme puanı 10 üzerinden 8.5 ...
Peki neden hala kimse birşeyler yazmamış.Yoksa burası ana başlık mı değil? -
Burası ana başlık da oyunu çıkmadan önce bekleyen pek kimse çıkmamış. Oyun bir çıksın, o zaman sayfalar dolusu mesaj yazılır buraya.quote:
Orijinalden alıntı: angaraeski
Peki neden hala kimse birşeyler yazmamış.Yoksa burası ana başlık mı değil? -
quote:
Burası ana başlık da oyunu çıkmadan önce bekleyen pek kimse çıkmamış. Oyun bir çıksın, o zaman sayfalar dolusu mesaj yazılır buraya.quote:
Orijinalden alıntı: angaraeski
Peki neden hala kimse birşeyler yazmamış.Yoksa burası ana başlık mı değil?
Millete de hak vermek lazım borderlands muhabbeti uzun süredir dönüyor ama oyun ertelendikçe ertelendi.
Ama sanırım oyun olmuş.Hatta gayette eğlenceli olacak gibi.
Aynı varsayımı tales of monkey island içinde yapmıştım oyun gayet kaliteli çıktı. (666'ıncı his.)
Zaten firma gearbox ben oyunun patlaması gibi bir ihtimal olduğunu düşünmüyorum.
-
oyun 20sinde çıkıyor diye biliyorum ama? -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X