Şimdi Ara

Borderlands (2009) [ANA KONU] (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
2
Favori
93.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İcim depreşti bu oyuna karşı yine ve yeniden oynayacağım üstelik türkce yama ile claptrap beni bu sefer guldurebilecek :) bu oynu unutamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun türkce yama ile harika gidiyor ikinci oynayasim türkce ile bir başka oluyor

• Birinci oynu Tam yirmidokuz saat sürede ana gorevin ve yan gorevler de dahil 35 levelde bitirdim bağımlılık yapan bir oyun ikinci oyunuda daha önce bitirmiştim türkce yama çıkarsa yine oynamak istiyorum acaba ikinci oynun turkce yaması ile ilgili bir gelişme var mi ki?

• Beyler SKIDROW versiyonu indirip kurdum, crack yaptım, oyunu yönetici olarak çalıştırıyorum tepki yok. Napıcaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pounce

Beyler SKIDROW versiyonu indirip kurdum, crack yaptım, oyunu yönetici olarak çalıştırıyorum tepki yok. Napıcaz ?

Update yapmayı unutma.
  • Bu sefer karar verdim oyunu bitireceğim
  • Help acil yardım lazım,oyun orjinal çözünürlük 640 ile başlıyor bende 1080'e alıyorum masa üstüne atıp köşede siyah ekranda kalıyor.Oyuna da girmiyor...?
  • Nasılsınız beyler borderlands aldım başlıcak varsa oynayabiliriz
  • yüksek çözünürlükte altyazı boyutu küçülmesi sorununu çözen var mı?
  • başlık güncellendi, steam linki eklendi.
  • Hala oynamayan varsa tavsiye ederim Türkçe yamayla birlikte güzel eğlendiriyor, tüm dlcleri ile birlikte çok uygun fiyata satılıyor steam de indirim olduğu zaman.
  • Merhabalar, biraz da Borderlands'a sarmaya başladım. Aslında grafikleri ve vuruş hissiyatı yüzünden pek ısınamaıştım oyuna. Bugünlerde bir kez daha şans verdim ve aslında ısındım. Zaten oyun benim için aşırı cazip bir oyunken (Silah çeşitliliği muntazam) grafik yapısını aldırmayıp biraz oynadığımda aslında vuruş hissiyatının pek kötü olmadığını fark ettim. Attığınız merminin namludan çıkıp hedefe gidişini takip edebiliyorsunuz bu çok zevkli. Fakat oyunda bir hedefi vurmak çok zor. En çok bu yüzden zorlanıyorum. Üstelik kullandığım silahların isabeti 80-90 olmasına ve güzel nişan alıp tek tek atmama rağmen. Şu anda 25 level oldum ve hala yaklaşık 25-30 metreden bir hedefi vurmakta zorlanıyorum. 50 metreye ulaşan çatışma mesafelerinde hedefi tutturmak neredeyse mümkün değil. Acaba ilerleyen levellerde daha isabetli silahlar çıkar mı karşıma?
    Ve bu durum Borderlans 2 de nasıldır? 1'i bitirmeden 2'yi oynamak istemedim ama öyle çok da bir hikaye yok gibi. Yani var da öyle ön planda değil. Ben de takip etmiyorum zaten. Borderlands 2 o konuda daha iyiyse direkt 2. oyuna geçeyim diyorum. Ne dersiniz?

Edit:
    Oyunu biraz daha oynadım. Şu an 28 levelim ve isabet olayı çözüldü diyebilirim. İsabeti 97 olan bir tüfek düştü, istediğim menzilden çat çat vuruyorum. Bir tane de yine isabeti 92 olan tüfek düştü, 61 mermi de alıyor, yine uzak mesafeden zevkli çatışmalar oluyor. Oh be dedim nihayet. Artık oyun bir şeye benzedi. Kesinlikle efsane bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 15 Şubat 2019; 6:37:27 >

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.