Şimdi Ara

Borderlands (2009) [ANA KONU] (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
2
Favori
93.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pelerinli

http://oyungezer.com.tr/makaleler/105-rehberler/1971-borderlands-karakter-rehberi

istersen bu da sana yardımcı olabilir

Bu makale hiçbir şeye yaramaz. Skill ağaçlarına göre adamı seçip oynamak lazım.
    Bir de diğer mesajına ithafen ben bu oyunu zaten full+full bitirmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

quote:

http://oyungezer.com.tr/makaleler/105-rehberler/1971-borderlands-karakter-rehberi

En azından ufak bir bilgi var. Ayrıca benim sana itirazım olmadı ki:)

Edit: Ben seni Siren yazan arkadaş (MrKerberoS) zannettim. Senin neye ithafen yazdığını sonra anladım. Kişisel görüş diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 7 Eylül 2011; 14:18:51 >

• "the program cant start because physxcudart_20.dll is missing from your computer"

Sorununun physx kurmadan çözümü varmı? physx benim makineye yaramıyorda. oyunda çalışmıyor bir türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

quote:

Yardırmışlar hocam rehberi 2 satır hikaye 2 satır rehber

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKerberoS

Ben sireni seçtim ama bir bossu bile öldüremiyor 7 lwlim 10 lwllik bi görevi bitiremiyor ve sizce single için en iyi karakter hangisi ona göre onla baştan başlıcam

Soldier seçebilirsin ama dediğim gibi Siren oyunun ilerisinde farkını koyuyor ortaya. Bütün karakterlerde oyunu 2 şer kez bitirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Ben sireni seçtim ama bir bossu bile öldüremiyor 7 lwlim 10 lwllik bi görevi bitiremiyor ve sizce single için en iyi karakter hangisi ona göre onla baştan başlıcam

Soldier seçebilirsin ama dediğim gibi Siren oyunun ilerisinde farkını koyuyor ortaya. Bütün karakterlerde oyunu 2 şer kez bitirdim.

8 kez mi bitirdin yani oyunu Şu an sirenden çok memnunum tam ölcekten hemen kaçıyorum valla hiç parada gitmio single oynucakların hepsi bnce sireni seçsin hem baya sempatik karakter arada bir söylediği laflar çok hoş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

8 kez mi bitirdin yani oyunu Şu an sirenden çok memnunum tam ölcekten hemen kaçıyorum valla hiç parada gitmio single oynucakların hepsi bnce sireni seçsin hem baya sempatik karakter arada bir söylediği laflar çok hoş

Oyun çok kolay DLC'leri saymazsan ve yan görevleri yapmazsan direk bitirebiliyorsun. Yan görevlere gerek yok çoğunun verdiği şeyi bir kaç yaratıkla alabiliyorsun. Onun dışında ben Hunter ile DLC'leri de bitirdim.
    Her karakterde 69 level yani sınır oldum bana göre oyun bugu sayesinde.

• Ya ben borderlandse başladım ama adamlar bana saldırmıyor tabiri caizse kukla gibi kulaç açmış kayıyorlar.Bu normal mi yani oyuna başlayınca böyle mi oluyor ? Ayrıca dr zed diye birinden görev almam lazım fakat kapı açılmıyor ve içeri giremiyorum lütfen yardım edin []
  • quote:

Orijinalden alıntı: ageof98

Ya ben borderlandse başladım ama adamlar bana saldırmıyor tabiri caizse kukla gibi kulaç açmış kayıyorlar.Bu normal mi yani oyuna başlayınca böyle mi oluyor ? Ayrıca dr zed diye birinden görev almam lazım fakat kapı açılmıyor ve içeri giremiyorum lütfen yardım edin []

Biliyorum bu durumu Türkçe yama var mı?

• oyunceviri adresinden bir habersiniz demek :)
  • quote:

quote:

Ya ben borderlandse başladım ama adamlar bana saldırmıyor tabiri caizse kukla gibi kulaç açmış kayıyorlar.Bu normal mi yani oyuna başlayınca böyle mi oluyor ? Ayrıca dr zed diye birinden görev almam lazım fakat kapı açılmıyor ve içeri giremiyorum lütfen yardım edin []

evet var onla mı alakalı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pir

şimdi bunun haritasıda büyüktür ya stalker gibi git git bitmez sevmiyom ben böle büyük haritalı oyunları

Evet . Haritası büyük.Ben internet kafede 1 bölümünü oynadım . Kötü oyun,beğenmedim
  • oyun kötü değil sen sevmedin. arada dağlar kadar fark var. internet kafede testde o kadar oluyor demek.
  • Evet herhalde
  • benim sorunuma çözüm yok herhalde :)
  • quote:

quote:

quote:

evet var onla mı alakalı ?

1.41 patchini yüklüceksin sorun çözülüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKerberoS -- 11 Eylül 2011; 19:48:58 >

• sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: siren201

quote:

Orijinalden alıntı: Pir

şimdi bunun haritasıda büyüktür ya stalker gibi git git bitmez sevmiyom ben böle büyük haritalı oyunları

Evet . Haritası büyük.Ben internet kafede 1 bölümünü oynadım . Kötü oyun,beğenmedim

Kesinlikle kötü oyun değil. İnternet kafede oynadığın için zevk alamamış olabilirsin. Eğer oyunu anlayarak oynarsan görevleri yapmak, lvl atmalamak, skill ağacını dağıtmak, koca haritalarda kuytu yerlerdeki güçlü silahları bulmak, o silahlarla da bossları halt edip dahada güçlü silahların, zırhların, bomba modlarını almak, eşya deposunun kapasitesini arttırmak, aldığın ürünleri satıp marketten daha güçlü silahlar ve zırhlar almak, lvl atladıkça yeni yerler ve canavarlar keşfetmek ve vaultu bulmaya bir adım daha yaklaşmak.. Bence güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKerberoS -- 11 Eylül 2011; 21:57:38 >

• Arkadaşlar ben oyunu arkadaşımla oynuyorum da acaba ona para nasıl verebilirim ve ayrıca benim iki tane adamım var ikisi arasında item aktarımı nasıl yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slashs Snakepit

Arkadaşlar ben oyunu arkadaşımla oynuyorum da acaba ona para nasıl verebilirim ve ayrıca benim iki tane adamım var ikisi arasında item aktarımı nasıl yapabilirim?

Multiplayer oyun açın. Yere at itemları. O alsın. Parayı da ortak kazanıyorsunuz (ama veremezsin)
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.