Şimdi Ara

Borderlands (2009) [ANA KONU] (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
2
Favori
93.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki benim iki adamım arasında item takası yapabilir miyim?
  • sen ona verirsin, o alır, oyundan çıkarsın, aynı oyunu karakter değiştirip açarsınız, o da sana geri verir.
  • Arkadaslar game of the year ile normal versiyon arasindaki fark nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

Arkadaslar game of the year ile normal versiyon arasindaki fark nedir?

Game of the Year versiyonunda çıkan 4 DLC içerikleri ile birlikte geliyor.

Borderlands: The Zombie Island of Dr. Ned
    Borderlands: Mad Moxxi's Underdome Riot
    Borderlands: The Secret Armory of General Knoxx
    Borderlands: Claptrap's Robot Revolution
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaxp

quote:

Arkadaslar game of the year ile normal versiyon arasindaki fark nedir?

Game of the Year versiyonunda çıkan 4 DLC içerikleri ile birlikte geliyor.

Borderlands: The Zombie Island of Dr. Ned
    Borderlands: Mad Moxxi's Underdome Riot
    Borderlands: The Secret Armory of General Knoxx
    Borderlands: Claptrap's Robot Revolution

Cok tesekkurler dostum, online trafigi nasil, oynayan cokmu acaba?
  • Arkadaşlar game of year edition'u şuan alamam o yüzden indireceğim, bütün DLC' lerini buldum peki dlc' den önce patch update vs yapmaya gerek var mı?
  • Lwl 35'te oyunu bitirdim Oynanış 2 açıldı daha zor ama tekrar oynayasım gelmedi
  • Bir yere sinir olup bırakmıştım oynamayı.Kaldığım yerden yeniden başladım..Oyun gerçekten çok sarıyor.İlk başlarda Far Cry 2 gibi sıkacağını sandım ama yok baya sardı beni.Bunun gibi Dead İsland'ıda sevemedim.Çok sıkmıştı bir süre sonra.ama bu oyun hiç sıkmıyor.Türkçe yamayla oynamasıda ayrı bir zevk.
  • quote:

Arkadaşlar game of year edition'u şuan alamam o yüzden indireceğim, bütün DLC' lerini buldum peki dlc' den önce patch update vs yapmaya gerek var mı?

1.4 update var onu kesin yükle.
  • Beyler komik ama ilk bolumde kaldim, alisma icin cikan karton dusmanlari olduruyoruz sonra kapi gibi bir yer var, iceride de kasap gibi bir adam, o kapi acilmiyor, acilmadigi icinde bolumde ilerleyemiyorum, dugmelere filan basiyorum tik yok, acaba kacirdigim birsey mi var?
  • quote:

Beyler komik ama ilk bolumde kaldim, alisma icin cikan karton dusmanlari olduruyoruz sonra kapi gibi bir yer var, iceride de kasap gibi bir adam, o kapi acilmiyor, acilmadigi icinde bolumde ilerleyemiyorum, dugmelere filan basiyorum tik yok, acaba kacirdigim birsey mi var?

Kapının orda bi yerde panel gibi bişey olması lazım biraz gerisinde sağda kalıyodu yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainFrankCastLe

quote:

Beyler komik ama ilk bolumde kaldim, alisma icin cikan karton dusmanlari olduruyoruz sonra kapi gibi bir yer var, iceride de kasap gibi bir adam, o kapi acilmiyor, acilmadigi icinde bolumde ilerleyemiyorum, dugmelere filan basiyorum tik yok, acaba kacirdigim birsey mi var?

Kapının orda bi yerde panel gibi bişey olması lazım biraz gerisinde sağda kalıyodu yanlış hatırlamıyorsam.

Teşekkürler dostum akşam bir daha bakayım, düğme gibi birşey vardı sanırım onu denemiştim akşam tekrar bakayım.
  • Valla benmde kurup oynayasım var ilk zamanlarda bayağ sarmıştım arkadaşlarla dlcleri falanda oynamıştık güzeldi.
    2.si de en az ilk oyun kadar iyi olucak gibi çıksada oynasak.
  • Dostlar butun dlc lerde iyi mi, tavsiye etmediginiz varsa indirmeyim
  • Arkadaşlar şu lanet kapıyı nasıl açıyorsunuz veya açılacak mı, burayı geçemiyorum acil yardım lütfen..

kırmızı yeşil ışıklı düğmeye bastım bişi olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainFrankCastLe

Valla benmde kurup oynayasım var ilk zamanlarda bayağ sarmıştım arkadaşlarla dlcleri falanda oynamıştık güzeldi.
    2.si de en az ilk oyun kadar iyi olucak gibi çıksada oynasak.

benimde kurup oynayasım var ama tek kişi sarmiyor istersen birlikte oynayalım :)
  • quote:

Arkadaşlar şu lanet kapıyı nasıl açıyorsunuz veya açılacak mı, burayı geçemiyorum acil yardım lütfen..

kırmızı yeşil ışıklı düğmeye bastım bişi olmadı.

Oyun buglanmış sanırım.

• Arkadaşlar basit grafik falan deselerde beni (stalkerden sonra) çok sardı bu oyun. Sizlerden ricam malum 4 karakter var.En iyi özelliği olan hangisi? daha önce askeri seçmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutkun01

Arkadaşlar basit grafik falan deselerde beni (stalkerden sonra) çok sardı bu oyun. Sizlerden ricam malum 4 karakter var.En iyi özelliği olan hangisi? daha önce askeri seçmiştim.

hunter
  • Oyuna fena sarmış durumdayım Yarında patron bana fena saracak
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.