Şimdi Ara

Borderlands (2009) [ANA KONU] (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
2
Favori
93.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben bu oyunu uzun zaman önce tek başıma oynamıştım (korsan olarak)
    Şimdi iki arkadaş orjinal alalım diyoruz, acaba co-op'ta bağlantı problemi yaşarmıyız? Yani oyun epey eskidi, multisine (server vb.) yeterli altyapı desteği verilmiyor olabilir mi acaba?
    Yoksa oyunu edineceğim hemen.
  • Halen taş gibi üstad 1 hafta önceye kadar aktiftim taş gibi co-up yaptık korkma al hakikaten güzel oyundur.
  • Teşekkürler hocam cevap için
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Oyuna fena sarmış durumdayım Yarında patron bana fena saracak

:) Aynen özellikle sabah (06:00 gibi) başlıyorum oyuna ulan şu görev bu görev derken saat 9 olmuş.Bulaşmak hata idi.Ama bulaştık .Allah c.c. sonumuzu hayır eylesin...
  • Ben suan ikinci kez bitirmek icin oynuyorum ...
  • multiplayer gelecek varmı 1.41 version zombie ısland dlc si yüklü
  • borderlands 2 ne zaman gelecek ,bilgisi olan var mı ?
  • Arkadaşlar oyunu hangi karakter ile oynamayı önerirsiniz? Birde oyun ortalama olarak kaç saat sürer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .MiSa.

Arkadaşlar oyunu hangi karakter ile oynamayı önerirsiniz? Birde oyun ortalama olarak kaç saat sürer?

Ben Berserker ile oynadım. Diğer karakterlerle hiç başlamadım bile, çok bilgi veremeyeceğim o yüzden. Berserker'in özel yeteneği olan yumruk olayı da işimi görüyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

quote:

Arkadaşlar oyunu hangi karakter ile oynamayı önerirsiniz? Birde oyun ortalama olarak kaç saat sürer?

Ben Berserker ile oynadım. Diğer karakterlerle hiç başlamadım bile, çok bilgi veremeyeceğim o yüzden. Berserker'in özel yeteneği olan yumruk olayı da işimi görüyordu.

Sağol hocam da hiç düşünmediğim karakteri söyledin. Ben Soldier, Hunter ve Siren arasındayım ama hangisiyle başlasam karar veremedim. Herhangi bir karakter ile bütün silahları kullanabiliyor muyuz? Bu bakımdan bir kısıtlama var mı acaba?

• quote:

quote:

quote:

Sağol hocam da hiç düşünmediğim karakteri söyledin. Ben Soldier, Hunter ve Siren arasındayım ama hangisiyle başlasam karar veremedim. Herhangi bir karakter ile bütün silahları kullanabiliyor muyuz? Bu bakımdan bir kısıtlama var mı acaba?

Aslında temel olarak her karakterin kendine özgü kullandığı silah var ama istersen diğer silahlarıda kullanabilirsin. Ama sana tavsiyem belirli bir silah türü üzerinde yoğunlaşman çünkü aynı tür silahı kullandıkça o silaha yatkınlığın artıyor ve o silahı daha etkili kullanıyorsun ( daha fazla hasar vs )
    Mesela Hunter revolver ve sniper, siren hafif makineli ve elemental silahlar, asker pompalı ve ağır makineli, berserker patlayıcılar ve roket atarlar vs. Bunlardan hangisi kafana yatıyorsa onu aç. Ben askerle bitirmiştim. Ayrıca Siren'de iyi bence. Ben keskin nişancıyım, her attığımı vururum diyorsan ise Hunter :P Berserkeri hiç oynamadım.
    Oyun saatine gelince tam olarak söyleyemem ama baya oyalar seni. Hem oyunu bitirince farklı zorluk seviyesiyle oyuna bir daha başalyabiliyorsun kaldığın level'den. Bir bakıma Diablo gibi yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: paxal

quote:

quote:

quote:

Aslında temel olarak her karakterin kendine özgü kullandığı silah var ama istersen diğer silahlarıda kullanabilirsin. Ama sana tavsiyem belirli bir silah türü üzerinde yoğunlaşman çünkü aynı tür silahı kullandıkça o silaha yatkınlığın artıyor ve o silahı daha etkili kullanıyorsun ( daha fazla hasar vs )
    Mesela Hunter revolver ve sniper, siren hafif makineli ve elemental silahlar, asker pompalı ve ağır makineli, berserker patlayıcılar ve roket atarlar vs. Bunlardan hangisi kafana yatıyorsa onu aç. Ben askerle bitirmiştim. Ayrıca Siren'de iyi bence. Ben keskin nişancıyım, her attığımı vururum diyorsan ise Hunter :P Berserkeri hiç oynamadım.
    Oyun saatine gelince tam olarak söyleyemem ama baya oyalar seni. Hem oyunu bitirince farklı zorluk seviyesiyle oyuna bir daha başalyabiliyorsun kaldığın level'den. Bir bakıma Diablo gibi yani.

Teşekkürler tam istediğim gibi bir cevap olmuş. Bersenker'i kullanmayı düşünmüyorum. Soldier her oyunda yönettiğimiz bir karakter nede olsa, Hunter'da aynı şekilde. Ben en iyisi Siren ile oyuna başlıyim. Ekşiden baktığım kadarıyla oyun yan görevlerle birlikte 20-30 saat arası sürüyormuş. Türkçe paket ile bayağı zaman geçirilebilecek çok eğlenceli bir oyun olacak.

• selamlar. Steam'de oyun bugun kampanyalı olarak satılıyor. Borderlands DLC Pack 7.49$ , tek oyun 4.99$. Almışken hepsini almak en mantıklısı gibi duruyor ama online için bütün paketler lazım mı? Tek başına online keyifli mi ayrıca.
  • kardes tek basına online bir süreden sonra sikabiliyor çünkü arkadas olmayinca diyalog kuramiyosun vs hem oyunda konusma yeri iyi deil en iyisi teamspeak kullanman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blue

borderlands 2 ne zaman gelecek ,bilgisi olan var mı ?

daha var kardeş tam olarak bilinmiyor ama Gamestop çıkış tarihini Eylül 2012 dedi bende tam emin deilim ama borderlands bizi idare eder o zamana kadar
  • Oyunu ikinci kez bitirdim çok kasmana ragmen yan görevler bi türlü bitmedi 2 nci oyunda yan görevler bu kadar kasmaz inş.
    One öyle her silahla 2500 kişi öldür
  • arkadaşlar bu oyuna başlamayı düşünüyorum ama yukarıda bazı yerlerde ''oyun çok uzun, 50 saat oynadım yarısına geldim'' falan denmiş..gerçekten bu kadar uzunmu sıkılırmıyım? yan görevleri yapmazsam silah ve karakter gelişimi azalacağı için oyunun sonunu getirebilirmiyim? görüşlerinizi bekliyorum...
  • oyun uzun diye tereddut etmeyi de ilk kez sizde duyuyorum :) Asil amac oyundan zevk almak, sikilirsaniz devam etmezsiniz. Borderlands co op oynanabildigi icin extra keyifli bir oyun, tavsiye ederim. Korkutmak gibi olmasin ama oyunu bitirince walkthrough 2 olarak tekrar bastan oynamasi, 3 ya da 4 tane DLC'si var. Keske her basarili oyun bu sekilde uzun olsa da hic bitmese
  • Ben istisnasiz hergun 1-2 saat takilip skagzilla run falan yapiyorum, ilac gibi geliyor
  • Daha öncede bir arkadaş bu soruyu sormuş ancak cevap gelmemiş birde ben sorayım. Arkadaşımla aynı ağdayken legal olmayan oyunla co-op oynayabilir miyiz?
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.