Şimdi Ara

Borderlands (2009) [ANA KONU] (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.272
Cevap
2
Favori
93.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende oynuyorum 22. levelim çok sardı oyun
  • merhabalar;

daha önceden oynamamıs birisi olarak Borderlands 2 alacagım pre orderdan burada alan vardır sanırım, steamdan alınca 1. si yanında vermiyorlar mı hediye yada steamdan almak mantıklı mı?
  • Arkadaşlar benim bir save sorunum var. Oyunu yeni oynuyorum ben, reloaded sürümüyle oynuyorum, daha doğrusu yeni başladım, level 2 ye geçtim, oyundan çıktım, kayıt eden simge de sürekli yandı yani, kaydetti anladığım kadarıyla. Fakat tekrar girince level 2 demesine rağmen en baştan ( welcome kısmı ) alıyor. Ne yapabilirim ?
  • Arkadaşlar 14lvlim mine key görevini yaptım. Hmachiden beraber oynmak isteyen varsa yazabiilir :)
  • Dün aldım oyunu vatandan 15 Tl'ya kuruluyor şuan bakalım hayırlısı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Ben suan ikinci kez bitirmek icin oynuyorum ...

hocam ben 7. leveldeyim. ilk bossu geçemiyorum. hemen ikinci vuruşta gidiyorum. ne yapmam lazım? ne yapsam da ölmüyor bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Ben suan ikinci kez bitirmek icin oynuyorum ...

hocam ben 7. leveldeyim. ilk bossu geçemiyorum. hemen ikinci vuruşta gidiyorum. ne yapmam lazım? ne yapsam da ölmüyor bu arada

Arkadasim borderlands in mantigi daha yuksek level ve saglam silahlarla bosslarla kapismaktir. Ilk boss'un leveli kacti hic hatirlamiyorum cok uzun zaman oldu oynamayali ama dedigim gibi levelini biraz arttir ve silahlarini, kalkanini guclu olanlar ile degistir oyle git karsilasmaya.

• takip
  • Oyunun ps3 için goty versiyonun aldım 22. levela kadar singleda ilerledim sonra online olarak birisinin oyununa girdim bir görev yapıp tekrar single'a döndüm fakat görev menüsünde eşek yüküyle yeni görev peydah oldu sanırım oyununa girdiğim adamların görevleri bunlar aralarında yaptıklarım da var level 40 olan görevlerde.Sinirim bozuldu kapattım oyunu,oynamak istiyorum ama elim gitmiyor yok mu bir çözümü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luca Brasi

Oyunun ps3 için goty versiyonun aldım 22. levela kadar singleda ilerledim sonra online olarak birisinin oyununa girdim bir görev yapıp tekrar single'a döndüm fakat görev menüsünde eşek yüküyle yeni görev peydah oldu sanırım oyununa girdiğim adamların görevleri bunlar aralarında yaptıklarım da var level 40 olan görevlerde.Sinirim bozuldu kapattım oyunu,oynamak istiyorum ama elim gitmiyor yok mu bir çözümü.

o cikanlar oyunun ek paketleri.. yapmasan da olurlar simdilik.

arkadaslar 46 level brick oynuyorum. benimle mad moxxi ilk kafeslere girmek isteyen.olur mu? tek basima gecemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Oyunun ps3 için goty versiyonun aldım 22. levela kadar singleda ilerledim sonra online olarak birisinin oyununa girdim bir görev yapıp tekrar single'a döndüm fakat görev menüsünde eşek yüküyle yeni görev peydah oldu sanırım oyununa girdiğim adamların görevleri bunlar aralarında yaptıklarım da var level 40 olan görevlerde.Sinirim bozuldu kapattım oyunu,oynamak istiyorum ama elim gitmiyor yok mu bir çözümü.

arkadaslar 46 level brick oynuyorum. benimle mad moxxi ilk kafeslere girmek isteyen.olur mu? tek basima gecemiyorum

hocam oyuna yeni başladım sniper karakteriyle bişe soracam ya bu sağ tıka basılı tutursam zoom oluyor bunu nasıl düzeltebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

quote:

quote:

hocam oyuna yeni başladım sniper karakteriyle bişe soracam ya bu sağ tıka basılı tutursam zoom oluyor bunu nasıl düzeltebilirim

düzeltmekten kasıt tek basışla zoomda kalması olayı ise onun ayarlardan yapılıyor, öteki türlü anlamadım

• Amazon da indirim var olmasına rağmen alamıyorum servis sunucu gitmiş.
  • Millet çılgınlar gibi oynamış biz daha yeni sahip olduk bakalım nasılmış.
  • oyunu tek başıma siniper karakteri ile oynadım.takım içerisinde iyi olabilir ama tek başına biraz ezik
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Millet çılgınlar gibi oynamış biz daha yeni sahip olduk bakalım nasılmış.

Bence Borderlands 2 alaydınız ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

oyunu tek başıma siniper karakteri ile oynadım.takım içerisinde iyi olabilir ama tek başına biraz ezik

Tek başına oynayacaklara brick tavsiyemdir. En başta biraz sönük kalır ama yumruklar devreye girdi mi neredeyse yenilmez oluyor. Oyunu boksör gibi, silah tutmadan bitirdim neredeyse (bir de beni yaklaşık 20-30 lvl boyunca götüren bir shotgun'um vardı turuncu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Millet çılgınlar gibi oynamış biz daha yeni sahip olduk bakalım nasılmış.

Bence Borderlands 2 alaydınız ya.

O da var ben ilk oyunu yükledim.
  • quote:

quote:

oyunu tek başıma siniper karakteri ile oynadım.takım içerisinde iyi olabilir ama tek başına biraz ezik

Tek başına oynayacaklara brick tavsiyemdir. En başta biraz sönük kalır ama yumruklar devreye girdi mi neredeyse yenilmez oluyor. Oyunu boksör gibi, silah tutmadan bitirdim neredeyse (bir de beni yaklaşık 20-30 lvl boyunca götüren bir shotgun'um vardı turuncu)

evet sniper tek oynanış modunda özellikle boslarda karın ağrısı.daha böyle seri asker silahları kullanan karakter lazım.ama takım olarak güzel bir oyun olacağına inanıyorum. sniper ile rahat rahat uzaktan uzaktan şişlersin :) ayrıca oyunun türkçe yaması da çıkmış.

• quote:

quote:

quote:

evet sniper tek oynanış modunda özellikle boslarda karın ağrısı.daha böyle seri asker silahları kullanan karakter lazım.ama takım olarak güzel bir oyun olacağına inanıyorum. sniper ile rahat rahat uzaktan uzaktan şişlersin :) ayrıca oyunun türkçe yaması da çıkmış.

Aslında hani direk olaya dalmayacak adam için roland hakikaten daha iyi bir seçenek olabilir.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.