Arkadaşlar baktım totalde 130 yan görev yaptım. Oyun bitmek bitmiyor ve Soldier olmanın tek başına hiç anlamı yok skilleri çok kötü. Ayrıca 2 kez oynanacak bir oyun değil bence
Oyunda çok yan görev var evet, uzun süre devam ediyor , ayrıca biraz zaman geçtiğinde "bazı canavarlar" yeniden doğuyor . Ben soldier karakterini daha çok sevmiştim. Hatta aldığım paketin (paket diyorum hatırlamıyorum, o zırh gibi şeylerin adlarını) mermileri doldurma ve iyileştirme özellikleri vardı. Hiç ölmüyordum bide mermi bitmiyordu Oyun coop olarak çok çok zevkli , kesinlikle 1 den fazla defa oynanabilir. Kendi başına dersen tercih meselesi :)
Soldier'ı bıraktım şimdi 56 level Hunter'ım var tabi ki Sniper değil Revolver kullanıyorum çok güçlü oldu. En iyi özelliği ise kalkanı saymıyor düşmanlarda
Ben bir kaç şey soracaktım arkadaşlar. Yeteneklerle ilgili Çılgın silah yeteneğinde diyor ki çift elle tabanca kullanıldığında ...... Ben çift elle silah nasıl kullanabilirim ?Kullanamıyorum ve 1 kere açtım o yeteneği ama boşuna sanırım Birde moddaki yetenekler nedir ? mesela +3 kursun yeteneği +2 acımasızlık +3 atıcılar fırlatılabilir +1yoklama yeteneği lv29 oldu,baya iyi gidiyor oyun :) hunterim sniper ve 6patlar la dağıtıyorum ortalığı ^^
Birde öylesine multiplayere girdim.Multide otomatik oalrak görev geliyor mu ?Çıktım sonra single player'a girdim ama görevler çoğalmış gibi :S oyunum bozuldumu şimdi
Bugün 64 level oldum ve 2. kez bitirdim oyunu ancak açık mavi item çıkması gerekiyor ama bana hiç çıkmadı daha
quote:
Orijinalden alıntı: xpress_
Ben bir kaç şey soracaktım arkadaşlar. Yeteneklerle ilgili Çılgın silah yeteneğinde diyor ki çift elle tabanca kullanıldığında ...... Ben çift elle silah nasıl kullanabilirim ?Kullanamıyorum ve 1 kere açtım o yeteneği ama boşuna sanırım Birde moddaki yetenekler nedir ? mesela +3 kursun yeteneği +2 acımasızlık +3 atıcılar fırlatılabilir +1yoklama yeteneği lv29 oldu,baya iyi gidiyor oyun :) hunterim sniper ve 6patlar la dağıtıyorum ortalığı ^^
Cevap verebilecek olan
Evet arkadaşlar aldım oyunu steamden. Coop için isteyen ekleyebilir pelerinli123
Bu silahlarda bulunan x1,x2,x3,x4 alev,patlama,shock gibi detaylar var bunlrın hasar hesaplamasında nasıl kullancağaız acaba bilen var mı
Öreneğide bir tane silahın damage ı 100 olsundan verelim lütfen.
Cevaplarınızı bekliyorum.
Valla elime düzgün item geçmezdi, dellendim ve en sonunda program ile hayvani custom silah yapmıştım. Leveling sistemi oyuncuyu bıktırıyor. Çoğunlukla iyi malzeme düşmüyor sadece boss dövüşlerinde olabilir. Brick ile oynamıştım bir daha bu oyunun yüzüne bakmadım.
quote:
Orijinalden alıntı: Rindaman
Valla elime düzgün item geçmezdi, dellendim ve en sonunda program ile hayvani custom silah yapmıştım. Leveling sistemi oyuncuyu bıktırıyor. Çoğunlukla iyi malzeme düşmüyor sadece boss dövüşlerinde olabilir. Brick ile oynamıştım bir daha bu oyunun yüzüne bakmadım.
Hile mi yaptın anlamadım custom item nedir ?
Bir editör vardı save game açıyordu ve orda itemlerini editliyordun. İşin biraz şansa kalıyordu çünkü onda bile şansa üst seviye silah bekliyordun. Sadece parça adları oluyor sen kalitelileri kodluyorsun şansına kaliteli ne gelirse.
Bu oyun oldukça yalnızlık veriyordu bana. Miskin bir teksas çölü edasında gezegen üzerinde T.K. Baha adlı zavallı ihtiyar ile ben bir tarafta, diğer yandan bom boş arazide bandit'ten başka kimse yok. Side quest'ler kimi zaman uzun süren çatışmalarla dolu. Ses var adam yok. Ey gidi ey.
Daha orası başıydı. Sonradan gelecek itemler, silahlar vb.
Benim de bir sorum var. Acaba online oynadığımız senaryo modunu devam edebilir miyiz coop?
Rust Common East'ta 2 tane köprü var.İkiside havada kalmış.İnmiyor aşağıya.Köprünün başındaki robotta basmıyor düğmeye.Anlamadım gitti.Tüm görevlerde köprünün karşısında.
onlinene giren varsa haberim olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Artyom
Rust Common East'ta 2 tane köprü var.İkiside havada kalmış.İnmiyor aşağıya.Köprünün başındaki robotta basmıyor düğmeye.Anlamadım gitti.Tüm görevlerde köprünün karşısında.
Orda arkadan dolaşan bir yol var , ordan dolaşıp gideceksin.Robotla konuşup karşıya geçme görevi daha sonra araştırma bölgesindeki kadınla konuşunca veriliyor.
En iyi karakter Siren bence
Ben sireni seçtim ama bir bossu bile öldüremiyor 7 lwlim 10 lwllik bi görevi bitiremiyor ve sizce single için en iyi karakter hangisi ona göre onla baştan başlıcam
En iyi karakter diye birşey yok. Mesela bana en uyan Brick çünkü ben böyle ağız burun dalmayı severim Ama arkadaş siren demiş o da ona göre en iyidir. Bence biraz karakterlerin özelliklerini araştır, sonra seç kendine uygunu. Ayrıca brick bile olsam 7lvlda 10 lvl bossu kesmem çok zor. Yani sorun pek o değil
Hmm... anladım teşekkür ederim yani sorun benim karakterde değil o zaman :)
Borderlands oyununu yukledim actim biraz oynadim bilgisayar kut diye kapandi. yeniden de baslamadi bayagi kapandi. sonra yenidenactim bilgisayari yine oyunu acip birazcik ilerledim yie kut diye kapandi bilgisayar. 64 bit win7de bilmedigim bir guc koruma zimbirtisi mi var neden boyle oluyor yahu. Yeterli soğuma mı olmuyor. Ek fan mı takmalıyım?
Sistemim şu
Intel e8400,Asustek P5KSE,2*2 Kingston DDR2 800 MHZ,Sapphire Ati HD4850 HDD: 500 GB SEAGATE 32 MB,Asustek 2014S1T,Creative Inspire 4+1,A4-Tech RK-870D,Asus VW222S 22'',Cooler Master RC-690 (460 w psu),Windows 7 64 bit
Speccy denen yazılımla bilgisayarın başarımının çıktısını aldım. Oyunu açmadım gerçi yazılım çalışırken küt kapanır diye...
Sanırım aşırı ısınma problemi var.Bir kaç oyunda aynı sorunu yaşadım..mesela geçen sene çok rahat oynadığım oyunu şu zamanlar oynayamıyorum.Yani oyunu açıyorum oyunda 10 dakika sonra kasmalar yaşanıyor ve kapanıyor.Altındaki soğutucuda yetersiz.Bende aldım elektrik süpürgesini bilgisayarın fanlarına dayadım.Tekrar açtım bilgisayarı fakat 100 C'yi görüp tekrar kapandı.Ertesi gün bilgisayarı açtığımda 45 C - 50 C arasıdna seyrediyordu.Yük altında ise en fazla 70 C çıkıyordu.Oyunlarıda rahat oynamaya başladım.