|
Bildirim
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darktemplar1903 -- 30 Ocak 2021; 22:38:10 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inferioress -- 25 Şubat 2021; 16:3:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Güzel oyun, o fiyata alınır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vatanbilgisayar'da kutulusu şuanda 49 TL. https://www.vatanbilgisayar.com/sony-ps4-oyun-borderlands-2.html ----- Yarın itibariyle de PS Now'a ekleniyor. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oyunu oynamak aklımda hiç yoktu kutulu versiyonunu 55₺’ye görünce alayım dedim müsait bi zamanda oynarım diye niye bu kadar düşmüş acaba fiyatı PS5’te 1080p’de 120fps veriyor değil mi arkadaşlar oyun? Şansa ps5 güncellemesi de almış. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yanlış yere yazmışsın, burası PS4 konusu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dikkatsizlik oldu ksra bakma ) Gerekli göndermeleri yaptim |
Bir heyecanla açıp baktım, nisan mesajıymış ... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bir oyun bu kadar kötülenir Tebrikler 👍 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Haklısınız tabiki eleştirebilirsiniz her oyunun bir ya da birden fazla kusuru olabilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |