Borderland goty ile geçen sene cıkan Borderlands arasında bir fark var mı?
GOTY vesiyonda şimdiye kadar live da çıkmış olan 4 adet DLC var daha ne olsun.
Daha nolsun :):)
Ayrıca normalde maksimum 50 level'a tırmanabiliyorken (gavurlar buna seviye sınırı yani level cap diyor) artık 69 level olabilecekmişiz. Maksimum 69'muş, basın toplantısında açıklanmış, toplantıyı dinleyen herkes de kıkırdamış.
Daha ne olsun diyorsunuz ya daha bu olsun işte :D Çünkü seviye atlayamadıktan sonra hiçbir espirisi kalmıyor oyunun.
Oyunu kopya edineceksen boşa uğraşma. DLC'ler kod ile geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: evo_4
Oyunu kopya edineceksen boşa uğraşma. DLC'ler kod ile geliyor.
Borderlands Addon Pack diye ayrı dvd çıktı ama içinde sadece The Zombie Island of Dr. Ned ve Mad Moxxi's Underdome Riot ek paketleri varmış. Gene de eksik yani...
Tamamda beyler . Şimdi oyunu indirdik diyelim yeni çıkan version .... eskisiyle arasında bir fark olmıyıcakmı ...
Addon Pack'in çalışması için bildiğim kadarıyla orj oyun gerekli. Fark tabii ki de olacaktır ama oyun başlarken mi oluyor yoksa haritada belli bir yere gitmen mi gerekiyor bilmiyorum...
Oyunda fast travel station denen yerler var. Buralardan DLC'lerinde olduğu yerler dahil her yere anında gidebilirsiniz. Borderlands Goty edition diye aldanıp netteki oyunu indirmeyin. Normal oyunun aynısı. Oyunun orijinalinin içinden çıkan kod ile indiriliyor 4 ek paket. Diğer türlü dvd şeklinde bir DLC pack mevcut nette. Fakat DasheriM 'in dediği gibi sadece ilk iki paket var. Ayrıca Mad Moxxis Underdome Riot hayatımda oynadığım en amaçsız ve uzun süren DLC'dir. Zombi Island çok keyifli ama:)
Ayrıca Mad Moxxis Underdome Riot hayatımda oynadığım en amaçsız ve uzun süren DLC'dir. Zombi Island çok keyifli ama:)
Lafı ağzımdan aldın hacı o DLC ye 400 MP verdiğime pişman oldum 1 tane bile ach yapamadım zaten. Zombi Island da çok basit bir DLC onuda beğenmedim ama son satın aldığım The Secret Armory of General Knox en güzeliydi bolca görev var onda hatta bölüm sonunda LVL'ı 61 olan bir boss var kapışamadım bile onunla level ım yetmediği için. Son çıkan New Revolution DLC sini oynamadım bilmiyorum fiyatı düşünce onuda oynarız.
baya adını duyuyorum bu oyunun ama oynamak nasip olmadı, mutlaka oynanması gereken bir oyun mu sizce?
quote:
Orijinalden alıntı: renzokuken
mutlaka oynanması gereken bir oyun mu sizce?
Hayır değil, herkese hitap etmiyor zaten.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme