Şimdi Ara

Yeni Tomb Raider Remastered paketi duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Tomb Raider Remastered paketi duyuruldu
    Geçtiğimiz yıllarda Embracer Group; Square Enix ile bir anlaşma yaparak Tomb Raider markasının haklarını ve Crystal Dynamics, Eidos Montreal, Square Enix Montreal gibi stüdyoları satın almıştı. Firma, yeni Tomb Raider yapımı üzerinde çalışsa da geçtiğimiz aylarda Tomb Raider 1-2-3’ün Remastered versiyonlarını bir paket halinde satışa sunmuştu. Firma, bu paketi tamamlamaya karar verdi.

Ayrıca Bkz.PS Store'da "Sonbahar Tasarrufları" indirimleri başladı: Yüzde 90’a varan indirim

Tomb Raider 4-5-6’nın Remastered versiyonu duyuruldu

Embracer altındaki stüdyolardan olan Aspyr, geçtiğimiz aylarda yayınladığı Tomb Raider Remastered paketi ile dikkatleri üzerine çekmişti. İlk üç oyunun orijinal dokusunu koruyarak kontrollerini modern hale getiren stüdyo, bu yapım ile Embracer’ın da beğenisini toplamışa benziyor.

Embracer ve Aspyr, geçtiğimiz saatlerde yeni Tomb Raider paketini duyurdu. Yine Aspyr tarafından geliştirilen yeni paket; Tomb Raider Last Revelation, Chronicles ve The Angel of Darkness’ın Remastered versiyonlarını oyuncularla buluşturacak. Yenilenmiş grafikler ve modern hale getirilmiş kontroller ile yenilenen bu yapımlar; 14 Şubat’ta Xbox Series, Xbox One, Playstation 4, Playstation 5, PC ve Nintendo Switch platformları için satışa sunulacak.

• Oyun firmaları bu kafayla giderlerse sağlam oyuncularını kaybedecekler.

• Sensei'nin konsollar üzerindeki tek öğretisi der ki: cilala parlat, cilala parlat, cilala parlat... ta ki yeni nesil gelene kadar... sonra hadi yavrum bir daha bastıra bastıra, 6'lı 7'li..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .V. -- 12 Ekim 2024; 17:59:3 >
  • O kadar uzun zaman oldu ki ben bunları oynasam bana yeni tomb raider gibi gelirler

• .V. . kullanıcısına yanıt
    6'nin remastered edition'i duyurulmus ama 7'yi yandaki eczaneden alacagiz

• En eski oyunlarda bile büyük fark yoktu bu oyunlar daha güncelse çok büyük fark olmayacaktır biraz çalışsalarmış keşke remake kalitesine yaklaşsaymış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6. oyundan sonra gelen Tomb Raider Legend ve Tomb Raider Underworld'ün grafik kalitesi bu zamanda bile fena sayılmazken bunlara da remastered çıkarmayı düşünmezler artık diye umuyorum.

Dipnot: Söz konusu iki oyunun arasında çıkmış olan Tomb Raider Anniversary ilk oyunun remake'iydi, o nedenle saymıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Resident Evil 4 Remake PS5 Pri
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1-3 remaster'ı gayet güzeldi. Son zamanlardaki en iyi remaster oyun serisi bence. Dolayısıyla seriyi tamamlıyor olmalarına sevindim.

Diğer taraftan UE5 ile geliştirilen yeni Tomb Raider'ı da sabırsızlıkla bekliyorum.

• Tüm seriyi oynadım ama ilk göz ağrım TR IV The Last Revelation yeri başka, Mısırda geçen hikayesiyle Tomb Raider ismine de bence en yakışan oyun idi.
    Lakin Remastered değil de keşke Remake şeklinde yeniden elden geçirilse idi. Videolardan gördüğüm kadarıyla Larayı biraz iyileştirmişler, çevre ve objeler halen 90ların köşeli grafikleri, sadece doku HD olmuş gibi!
    Bir de aynı dönemin oyunları Resident Evil 2 ve Silent Hill'in yeniden yapımlarına bakın, zamanında oynayanı bile oynatacak cinsten...

• nForcer N kullanıcısına yanıt
    anniversary'i defalarca oynadim bitirdim. oynaniş bakimindan ilk 6 oyunla arasina uçurum var gibiydi çok kiyifliydi. gerisi ayni oyun. diğer oyunlarida remake yapsalar keşke

• Çok güzel haber. Köklü bir seri sevilen bir karakter iyi bir hikaye. Her oyuna Remake yapılmaz ama böyle remasteredlar artmalı

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Nostaljistler ve ilk defa deneyimleyecekler için güzel olabilir bu remasterdlar. Ben de yeni engine ile geliştirileni bekliyorum.

• korozyon kullanıcısına yanıt

Yeni oyun bir ara konuşuldu, sonrasında sessizlik hakim. Umarım geliştirme sürecinde bir sıkıntı olmaz.

Diğer taraftan I-III remastered için oyun içerisinde orjinal-remastered görseller arasında geçiş yapabilmek, orjinal tank kontrol ve modern kontrol arasında geçiş yapabilmek ince dokunuşlar bence. Söylediğiniz gibi oyunun nostaljik bir yanı var, bunun korunmuş olması bir çok kişi için önemli bir detay. Öyle ki eski oyundaki bug bile olduğu gibi taşınmış, hatta bunun için achievement bile oluşturulmuş. Harika bence.

Ayrıca eski oyunların sadece emülatörlerle çalıştırılabildiğini düşünürsek, remastered versiyonu native olarak çalıştırabilmek çok iyi oldu. Üstelik oyun için birçok mod da mevcut. Şahsen I-III remastered beni mutlu etti, yeni remastered da keyifli olacaktır diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.