|
Yeni Tomb Raider Remastered paketi duyuruldu
-
-
Oyun firmaları bu kafayla giderlerse sağlam oyuncularını kaybedecekler.
-
Sensei'nin konsollar üzerindeki tek öğretisi der ki: cilala parlat, cilala parlat, cilala parlat... ta ki yeni nesil gelene kadar... sonra hadi yavrum bir daha bastıra bastıra, 6'lı 7'li..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .V. -- 12 Ekim 2024; 17:59:3 >
-
O kadar uzun zaman oldu ki ben bunları oynasam bana yeni tomb raider gibi gelirler
-
6'nin remastered edition'i duyurulmus ama 7'yi yandaki eczaneden alacagiz
-
En eski oyunlarda bile büyük fark yoktu bu oyunlar daha güncelse çok büyük fark olmayacaktır biraz çalışsalarmış keşke remake kalitesine yaklaşsaymış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6. oyundan sonra gelen Tomb Raider Legend ve Tomb Raider Underworld'ün grafik kalitesi bu zamanda bile fena sayılmazken bunlara da remastered çıkarmayı düşünmezler artık diye umuyorum.
Dipnot: Söz konusu iki oyunun arasında çıkmış olan Tomb Raider Anniversary ilk oyunun remake'iydi, o nedenle saymıyorum.
-
1-3 remaster'ı gayet güzeldi. Son zamanlardaki en iyi remaster oyun serisi bence. Dolayısıyla seriyi tamamlıyor olmalarına sevindim.
Diğer taraftan UE5 ile geliştirilen yeni Tomb Raider'ı da sabırsızlıkla bekliyorum.
-
Tüm seriyi oynadım ama ilk göz ağrım TR IV The Last Revelation yeri başka, Mısırda geçen hikayesiyle Tomb Raider ismine de bence en yakışan oyun idi.
Lakin Remastered değil de keşke Remake şeklinde yeniden elden geçirilse idi. Videolardan gördüğüm kadarıyla Larayı biraz iyileştirmişler, çevre ve objeler halen 90ların köşeli grafikleri, sadece doku HD olmuş gibi!
Bir de aynı dönemin oyunları Resident Evil 2 ve Silent Hill'in yeniden yapımlarına bakın, zamanında oynayanı bile oynatacak cinsten...
-
anniversary'i defalarca oynadim bitirdim. oynaniş bakimindan ilk 6 oyunla arasina uçurum var gibiydi çok kiyifliydi. gerisi ayni oyun. diğer oyunlarida remake yapsalar keşke
-
Çok güzel haber. Köklü bir seri sevilen bir karakter iyi bir hikaye. Her oyuna Remake yapılmaz ama böyle remasteredlar artmalı
-
Nostaljistler ve ilk defa deneyimleyecekler için güzel olabilir bu remasterdlar. Ben de yeni engine ile geliştirileni bekliyorum.
-
Yeni oyun bir ara konuşuldu, sonrasında sessizlik hakim. Umarım geliştirme sürecinde bir sıkıntı olmaz.
Diğer taraftan I-III remastered için oyun içerisinde orjinal-remastered görseller arasında geçiş yapabilmek, orjinal tank kontrol ve modern kontrol arasında geçiş yapabilmek ince dokunuşlar bence. Söylediğiniz gibi oyunun nostaljik bir yanı var, bunun korunmuş olması bir çok kişi için önemli bir detay. Öyle ki eski oyundaki bug bile olduğu gibi taşınmış, hatta bunun için achievement bile oluşturulmuş. Harika bence.
Ayrıca eski oyunların sadece emülatörlerle çalıştırılabildiğini düşünürsek, remastered versiyonu native olarak çalıştırabilmek çok iyi oldu. Üstelik oyun için birçok mod da mevcut. Şahsen I-III remastered beni mutlu etti, yeni remastered da keyifli olacaktır diye düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X