Şimdi Ara

Tomb Raider IV-VI Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
2
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tomb Raider IV-VI Remastered Starring Lara Croft

Tomb Raider 4-5-6 Remastered

Tomb Raider IV-VI Remastered - Announce Trailer | PS5 & PS4 Games

Tomb Raider IV-VI Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU]PlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/en-us/concept/10009064 Her legacy lives on! Play the next series of Tomb Raider adventures in this remastered collection of the Darkness Trilogy. Pre-order today! #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games #tombraider #laracroft
    https://www.youtube.com/watch?v=DOdgb6R_zYo

-

Onun mirası yaşamaya devam ediyor!

Bu yeniden düzenlenmiş Darkness Trilogy koleksiyonunda Tomb Raider maceralarının bir sonraki serisini oyna.

Dâhil Olan Oyunlar

Tomb Raider: The Last Revelation - Lara Croft, Mısır Tanrısı Set'in kayıp mezarını bulur ama farkında olmadan onu serbest bırakır ve insanlığı karanlığa sürükleyen kadim bir kehaneti yerine getirir.

Tomb Raider: Chronicles - The Last Revelation'daki olaylardan sonra Lara Croft, bir Mısır mezarına gömülür ve öldüğü tahmin edilir. Lara'nın anma töreninde ona en yakın olan kişiler onun geçmişindeki sırları hatırlar.

Tomb Raider: The Angel of Darkness - Cinayetle suçlanan Lara, simya deneylerinin ve kadim eser arayışının dâhil olduğu uğursuz bir komployu çözerken kaçak durumuna düşer.

Ana Özellikler

Klasik ve Yeniden Düzenlenmiş Görsellere Bak: Orijinal çokgen modellerle oyna veya dilediğin zaman yeniden düzenlenmiş grafiklere geçiş yap

Dünyayı Gez: Kahire, Roma, Paris ve daha birçok simgeleşmiş yerde Lara Croft'u takip et

Lara'nın En Karanlık Maceralarını Deneyimle: Lara Croft'un geçmişinin sırlarını gün yüzüne çıkar ve ortadan kayboluşunun gizemini aydınlat

İÇERİSİNDEKİ OYUNLAR:

* Tomb Raider: The Last Revelation (Tomb Raider 4)

* Tomb Raider Chronicles (Tomb Raider 5)

* Lara Croft Tomb Raider: The Angel of Darkness (Tomb Raider 6)

-

Çıkış Tarihi: 14 Şubat 2025

Tür: Action-Adventure

Dağıtıcı: Aspyr

Geliştirici: Aspyr

-

Ekran Görüntüleri:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 11 Ekim 2024; 16:39:25 >

• tomb raider 4 her oyuncunun mutlak oynaması gereken bir baş yapıt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda sıra Angel of Darkness’a geldi, Remastered ilk üç oyunla sınırlı kalsa çok üzülürdüm. Türkçe Dil desteğini sürdürmemeleri kötü olmuş. İlk üç oyunluk Remastered Türkçe idi..

• Szeth-son-son-Vallano kullanıcısına yanıt

Sıradaki hedef Tomb Raider: Underworld. Yanında gelirken Legend ve Anniversary'yi de getirsin Tomb Raider IV-VI Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU] Yine 3'lü paket.

• Akıyor maşallah, bu dönem akıyor remastered, remake. Tam beklediğim haber

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkçe dil desteği belli oldu mu?

• İşte bu.
    Türkçe de olur inşallah. 1999 dan beri bu haberi bekliyorum.Tarihin gelmiş geçmiş en iyi macera - puzzle oyunu
    Tomb raider the last revelation

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ereneren E kullanıcısına yanıt
    Çok uzun oyundur yanlız. :)

• ereneren E kullanıcısına yanıt

Steam sayfasında Türkçe olmadığı yazıyor

• Gece sırf bu haber için saat 2 de store girdim.Ps te 944 lira, Xbox mağaza 1050.İlk 3 remastered Xbox mağazada fiyat hatası olmuştu,50 60 lira gibi bir rakamdan almıştım.Ama bu sefer Xbox ta daha pahalı.Beni çok mutlu eden bir haber oldu bu.Tomb raider 4 seride ilk bitirdiğim oyun olduğu için yeri bende ayrı.O dönem birde ilk mumya filmi çıkmıştı,tomb raider 4 le birlikte piramitlerde ne maceralar yaşamıştım.Avatarım bile yıllardır tomb raider 4 lara croft,o derece hastasıyım bu serinin.Ayrıca 5 ve çıktığı zaman pek fazla eleştiri alan angel of darkness te müthiş oldu gerçekten

• OldGamers86 kullanıcısına yanıt

Gerçekten serinin en uzun ve en karışık oyunu

• dante06 kullanıcısına yanıt
    Aynı senin gibi ben de direkt xbox'a baktım, uygun fiyata alırım belki diye. Ilk cıktığında almıştım diger 3'lüyü. Nasip değilmiş, artık duruma göre alıcaz.

• serinin en zor oyunu 4 ve o kadar da insanı gıcık eder 1-2-3 ile sınırlı kalmadıkları iyi olmuş

• Buralar dutluk olmuş, 14 Şubat'a da az kaldı, neredesiniz Tomb Raider'cılar? :)

• İlk oyunun remastered versiyonunu bitirdim, adamlar ne oyun yapmış zamanında dedim, bizi kolaya alıştıran günümüz oyunlarından sonra oynanış biraz zor geldi ama çok temiz bir remastered olmuş. Dördüncü oyun hakkında yapılan yorumlar gözümü korkutuyor ama mutlaka alıp oynamak istiyorum onu da.

• OldGamers86 kullanıcısına yanıt

Geldik geldik buradayız hocam.İnan çalışmaktan oyun oynamaya pek vakit bulamıyoruz artık.Bu ara ps kütüphanesinde eski göz ağrım ps1 oyunu legend of dragon var onunla uğraşıyorum.Platin yapmama bir kupa kaldı.Tomb raider ilk üçleme remastered bile duruyor daha başlayamadım.Dolu oyun birikti bitirilmeyi bekleyen, ne yapacağım bilmiyorum.

• Ziromen kullanıcısına yanıt

Aslında oynanış ilk başta zor geliyor ama bir iki saate el alışıyor.Ben 6600 ilk çıktığında bu telefonda tomb raider 1 i tuşlarla oynayarak bitirmiştim.Dördüncü oyun benim seride en sevdiğim oyundur.İlk oyunu sevdiyseniz mutlaka ilk 5 i bitirmelisiniz bence.

• Tomb Raider IV-VI Remastered - "Meet the Bosses" Gameplay Trailer | PS5 & PS4 Games

Tomb Raider IV-VI Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU]PlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/concept/10009064 Which remastered boss are you most excited to take on? Let us know in the comments below! 🎮 Tomb Raider IV-VI Remastered launches February 14, 2025. Pre-order now and relive the legend in stunning HD! #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games #tombraider
    https://www.youtube.com/watch?v=lvBA5Tkp1wE
  • Serinin en iyi ve en zor oyunu 4 Türkçe altyazı umarım vardır

• kayzer-soze K kullanıcısına yanıt
    Bu sefer yok galiba. İlk ücleme Türkçe idi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.