Şimdi Ara

Tomb Raider IV-VI Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hiçbirimizin yeterli vakti kalmadı, değil mi; hayat eskisi gibi değil, zamam eskisi gibi değil. Haklısınız. Ekleme derken, bazı grafiksel eklemeleri kastettim. Ilk uclemeye yapmislardı. Kimi yerde olmayan otu, agacı, sisi falan eklemislerdi. Buna benzer.

Nostalji sever olarak eski versionlarını da oynuyorum arada. Benim icin iyi oldu. Mesela Soul Reaver'ın ilk oyununu bitirmemistim, Remastered edildigi icin bitirdim yeni versionundan. Bu seride de bir Tomb Raider 5'i bitirmedim. Belki bu vesile ile onu da bitiririm. Neden bitirmedim bilmiyorum dogrusu. Digerleri kadar iyi gelmedi belki de.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OldGamers86 kullanıcısına yanıt

Aslında tomb raider 5 diğer oyunlardan çıkartılan bölümlerin eklenmesiyle oluşmuştu yanlış hatırlamıyorsam.İlk beş serinin en zayıf halkası olsada,yinede diğer 4 le aynı kulvarda olan son oyundu.Bu vesileyle birlikte mutlaka bitirmenizi tavsiye ederim ki diğerlerine yakın bir tecrübe olacaktır.Soul reaver 1 oynadım,2 yide ps2 de oynadım ama ikisinide bitirmemiştim.Belki bende bu remastered vesileyle bitiririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aspyr Mediayoutube
    Tomb Raider IV-VI Remastered - 3 Days Remain...
    https://www.youtube.com/watch?si=wV0QDx94Kqd7FB_z&v=O8ATvYBXb14&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 11 Şubat 2025; 23:30:28 >
  • 2 Days Left: Tomb Raider IV-VI Remastered Drops February 14th

Tomb Raideryoutube
    The Breath of Hades is about to blow your mind… 💨 Can you handle the heat of the Lava Pillars Puzzle? 🌋 2 days until things heat up when Tomb Raider IV-VI Remastered drops on February 14th! 🔥 Pre-order now: tombraider.com/products/games/tomb-raider-iv-vi-remastered #TombRaiderAOD #TombRaider
    https://www.youtube.com/watch?v=vhlUcBQ8KF4
  • Tomb Raideryoutube
    Aspyr_TR_Puzzles_1DayRemains_16x9_FINAL.mp4
    https://www.youtube.com/watch?si=xdiuR_BAHm6FaHX7&v=CprpbZj0qYI&feature=youtu.be

• Tomb Raider IV-VI Remastered - Launch Trailer | PS5 & PS4 Games

PlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/concept/10009064 The wait is over—Tomb Raider IV–VI Remastered is here! 🎉 ✨ Available now on PlayStation 4 & 5 👑 Lara’s story isn’t just history—it’s legend. #ps5 #ps5games #ps4 #ps4gameplay #tombraider #laracroft
    https://www.youtube.com/watch?si=Y7tDFRW5HkmaC-o9&v=pB_ATpJtTp4&feature=youtu.be
  • Xbox ta ilk 6 oyun sanırım fiyat hatası var 155 lira.Ben ilk üç oyun olmasına rağmen aldım.Almak isteyen kaçırmasın

• Dün gece 4-5-6 bi bakiyim dedim, bayıldım resmen,müthiş olmuş.4 le 5 te remastered degilde sanki remake olmuş gibi hissettiriyor.6 da ps2 oyunu olduğu için çok fark göremedim.Ama görüntü yumuşamış daha keskin ve net oyun duruyor.4. oyunun ilk bölümünü oynadım, sürekli eski grafikle yenisi arasında gidip geldim.Detayları inceledim beni çok mutlu etti gerçekten.Ağır bir nostalji yaşıyor insan

• Beklediğimiz gibi, 4 ve 5 ilk üçlemede olduğu gibi çevrenin elden geçirilmesi, biraz eklemeler ve modellemelerde farklılık içeriyor. (Silah, karakter..vb) Angel of Darkness'te ise buyuk farklılık yok. Oyun grafikleri zaten iyi idi, bir miktar daha iyi etmişler; ama ben geçiş yaparken hangisi yeni grafık, çok dikkatli bakmak zorunda kaldım. Eskisi de kötü değil çünkü. Burada en güzel yenilik kontrollerde olmuş, eskisi çok randımansızdı. Bu yağ gibi akıyor. Bir de, dikkat ettim, Silah modellerinde (4. Oyun için) Pek bir degisiklik etmemisler, ilk uclemede bayagi farklı hissetiriyordu. Bunda oyle olmamış, bakalım ilerledikce ne hissler yasayacağız. Daha bir iki bolum oynayabildik biz de.

• ilk 1-2-3 türkçe çıkmıştı şimdi ne değişti de 4-5-6 serisi türkçe çıkmadı ?

• fener1980 kullanıcısına yanıt

Bu beni de rahatsız etti. Zaten diyalog az. Bunu da Türkçe çıkarmaları lazımdı. Tam Türkçe dil biraz normalleşiyor diyoruz, eklemeye başladılar diyoruz, devam oyununa koymuyorlar. Battlefield 1’den sonra da böyle olmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 15 Şubat 2025; 19:38:15 >
  • Türkçe dil ilk paketede sonradan eklendi sanırım.Hatırladığım kadarıyla yoktu

• dante06 kullanıcısına yanıt

Hayır oyun çıktığında vardı sonradan eklenmedi.

Serinin yeni nesil oyunlarında bile böyle sahneler yoktu.

• alpalp84 kullanıcısına yanıt

Zaten tomb raider ps1 deki ilk beş seriden sonra benim için bitti.Birazda angel of darkness işte o kadar

• ereneren E kullanıcısına yanıt

Doğrudur hocam tam hatırlamıyorum.Duzeltme için teşekkürler.O zaman buna neden koymadılar acaba

İlk günden beri vardı Türkçe

• 4. Oyunda güzel grafik eklemeleri var. Çöl iklimi olduğundan, bazı bazı yerlerde kum tozlarını goruyorsunuz. Su içinde gorunen ışık hüzmeleri de gayet güzel olmuş.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.