Şimdi Ara

Tomb Raider IV-VI Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 Days Left: Tomb Raider IV-VI Remastered Drops February 14th

Tomb Raider IV-VI Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU]Tomb Raideryoutube
    It’s almost time to head back to Tarjan’s Market! ⏳ 6 days until the Gear Puzzle challenges you once again in Tomb Raider IV-VI Remastered! Pre-order now: tombraider.com/products/games/tomb-raider-iv-vi-remastered #TombRaider #TombRaiderRemastered
    https://www.youtube.com/watch?v=y95JXS1nzjQ
  • 5 Days Remain: Tomb Raider IV-VI Remastered Drops February 14th

Get ready for the stars to align! 🌟 5 days until Tomb Raider IV-VI Remastered takes you back to the Lost Library to conquer the Planetarium Puzzle from Tomb Raider: The Last Revelation! 🧩 Pre-order now: tombraider.com/products/games/tomb-raider-iv-vi-remastered #TombRaider #TombRaiderRemastered
    https://www.youtube.com/watch?v=VP7u2wGjPCk
  • Çok az kaldı. Ben Tomb Raider 4'ün eski versiyonunu oynuyorum bu ara. Bayağı ilerledim; ama oyun gercekten cok uzun, bitmiyor. :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OldGamers86 kullanıcısına yanıt

Poseidon un tapınağı vardı iskeletler filan geliyordu.Çok gıcık bir yerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dante06 kullanıcısına yanıt
    Bu yerin anısı vardır bende. 4 taraftan bir yere su akıtıyorsun, aşağı su doluyor ve sen de aşağı rahatça atlıyorsun. Eskiden korsan cdlerde, bu 4 yere akıtsan da aşağıda su dolmuyordu. Çakılıyordun sen de atlayınca. İlk orjinal cdlerimden biridir bu oyun da böylece. Hey gidi günler hey. :)

Aynı mevzu benimde başıma gelmişti,su dolmuyordu.Sonrasında nasıl geçtiğimi hatırlamıyorum ama bir şekilde geçmiştim

• Birde o bölümlerde seni kovalayan ve enerjini götüren gıcık bir ruh vardı.Çok rahatsız ediyordu.Yine son bölümde piramitin içinde kafeslerden boğaların çıktığı bölüm vardı.Terazi sifresi vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dante06 -- 9 Şubat 2025; 22:3:5 >

Ben de en çok, Tomb Raider 2'nin başını oynamışımdır. Bengal kaplanının bütün hareketlerini ezberledim gibi bir şey. Hele şu yukarı tırmandıktan sonra koşup koşup karşıya atlıyoruz ya, orası favorim Tomb Raider IV-VI Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU] 

Tomb Raider 1'deki ayıya da güzel ölmüştüm Tomb Raider IV-VI Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU] 

Hatırlıyorsan, o ruhları küçük dikili taşlar var. Yakınlarında durursan, uçlarında patlıyorlar. Eskiden bu şekilde mi yapmıştım yoksa hep kaçmışmıydım, hatırlamıyorum. Bu sefer hepsini yok ettim.

Boğalar ise gerçekten gıcık. Herhalde en sevmediğim şeylerden biri. Çünkü ölmüyorlar. :)

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Tomb Raider 2, benim bu seri ile tanıştığım ilk oyun. 1'den önce onu oynamıştım. Önceki 3'lemenin Remastered'ını oynarken farkettim de, içlerinden en çok 2.ci oyunu severek oynamışım. 3'cü oyun, yeniden oynarken beni kanser etti. Bu yeni 3'lemede de, umarım, Angel Of Darkness'i buglarından arındırırlar. Bir miktar ilerledim Steam eski versiyonunda. Bir merdivene atladım yandan, havada asılı kaldı. Öyle titreyerek duruyor, oyunu kapatıp save'den başladım geri. :)

• Tomb Raider IV-VI Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU]
    Kimse tomb raider sevgimizi sorgulamasın

• 4 Days Left: Tomb Raider IV-VI Remastered Drops February 14th

The Tomb of Semerkhet is calling.🏺 4 days until you face the Senet Game as Lara Croft! Will you unlock all the secrets in Tomb Raider IV-VI Remastered? Pre-order now: tombraider.com/products/games/tomb-raider-iv-vi-remastered #TombRaider #TombRaiderRemastered
    https://www.youtube.com/watch?v=XFRf82ZA_hw
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

4 te çok uğraştıran bölümler bulmacalar vardı.Bu videodaki bölümde onlardan biriydi.Hele tomb raider 3 te Londra bölümü tam veremlikti.Keza yine 3. oyunda tüm bölümleri bitirince dünya haritasının en üstünde açılan Kuzey Kutbu da onlardan biriydi

Vagonlu bölüm de bir şaheserdi. :)

Ninjalar la vagonun üstünde kapışıyorduk

Birde motosikletli bölüm vardı 4 te, ejderha gibi bir şeyle kapışıyorduk.Orda ejderha beni yakmıştı, bölümü enerji alarak tamamlamıştım ama lara yanıyordu.Diğer bölüme geçtiğimde ara sahnede bile lara yanıyordu.Bölüm başladığında yanar vaziyette enerji ala ala su bulduğumu hatırlıyorum Tomb Raider IV-VI Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU] 

Aslında o Ejderha ile kapışmıyorsun birebir. Belirli materyalleri yaralı bir askere götürüyorsun, o işini bitiriyor onun. Cocukluk zamanları, silahlarla sıkarak öldürmeye çalıştığımı hatırlıyorum. Tabi ölmüyor ve ateşlerinden nasibini alırsan, tütüyorsun Fuat abi oluyoruz. :) Oyun 35 bölümmüş internette yazdığına göre. Bu yerde 20'lerde falan olması lazım.

Evet hocam kapışıyoruz dediğim aslında kaçıyorduk dediğin gibi.Bölüm olarakta evet yarıdan fazlasını geçiyorduk

Beklemesi de zor oluyor değil mi hocam? 4 gün kaldı. Acaba ne çeşit yenilediler ve ne eklemeler yaptılar bölüm tasarımlarına.

• Yani benim için çok zor değil çünkü artık eskisi gibi oyunlara vakit ayiramiyorum hocam.Ama yinede insanın anıları var bu oyunlarda.Nasıl 80-90 arası doğanlar 90 ları özlüyor,ps1 de oynadığımız oyunlarda bu zamanlara aitti.Bana göre çok kıymetli ve özel zamanlardı.Hayat 4/4 lük değildi ama şimdikinden bambaşka bir tadı vardı.Bu yüzden ben hala eski oyunlardan kopamıyorum.Yeri geliyor 8 bit kasetli atari oyunlarını bile oynuyorum.Oyuna gelincede bölüm tasarımlarına herhangi bir ekleme olacağını düşünümüyorum.Düzgün bir remastered olsun yeterli bence

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.