Bildirim
Borderlans Yükledım oyunu anlamadım :)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
O kadar övüldü ama 5 para etmez bir oyun. en fazla 2 dk ka dayandım hemen sildim sonra oyunun izleri kalmasın dedim pcye format attım ustune yetmedi o pcyi belediye binası önünde ateşe verdim. Üzerime gelen zabitalara direndim polisle çatiştim -
güzel ve zevkli bir oyun robotu takip ediyorsun.. sonra bir yerde adamdan görev alıyorsun felan zevkli bir oyun özellikle 3D ile oynadığında muhteşem oluyor -
vala sildim oyunu cok övdüler forumda gittim aldım aldıgıma pişman oldum...
Resindet Evil 5 Aldım grafik 10 numara ama japonca -
quote:
Orijinalden alıntı: amet
Resindet Evil 5 Aldım grafik 10 numara ama japonca
-
quote:
Orijinalden alıntı: amet
Resindet Evil 5 Aldım grafik 10 numara ama japonca
Bazı yerleri bende de japonca o oyunun. Bu çözümü felan varmı? -
şuanda çözümü yok galiba tr yama yok ingilizce olsa yine iyi olucak ama yok neyse beklıcez artık -
bnm re5 im ingilizce sadece krulumu japonca ezbere gidecen isteyene satarım
10ytl -
neyi satıon acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: konman4245
bnm re5 im ingilizce sadece krulumu japonca ezbere gidecen isteyene satarım
10ytl
ahahah zuhaha ,ben belese vereyim , full iso ,ingilizce ,3500 km yol yapacaksaniz ,hdd yi getirmeye unutmayin -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Technosoft
O kadar övüldü ama 5 para etmez bir oyun. en fazla 2 dk ka dayandım hemen sildim sonra oyunun izleri kalmasın dedim pcye format attım ustune yetmedi o pcyi belediye binası önünde ateşe verdim. Üzerime gelen zabitalara direndim polisle çatiştim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X