Şimdi Ara

BORDO BERELİLER NASIL EĞİTİLİYOR ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
100.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gerçekten çok ileri askeri eğitim aldıkları, birincilik kazandıkları doğru bu birlikle gurur duyuyoruz ancak yukarıda yazan bazı şeyler pek de inandırıcı gelmedi doğrusu efsane gibi geldi bana...
  • Ben şeyi duymuştum tv de, mesela Anıtkabirdeki Muhafızlar, özel seçiliyormuş, mesela 40 tanemi ne şınav çekebilmeleri gerekiyor, çekemeyeni almıyorlar. vs. vs.

4 dk su altında nefes tutmaya dainanırım ama diğerleri çok saçma
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

bu yaılanalrın çoğu gerçek dışı.

12 bordo bereli pusuya düşüp ölüyor, onları öldürenleri 4 kişi mi öldürüyor.

veya Bordo berelilerin 12 askerimizi şehit etmesi.

Böyle şeyler yok.

Yok donla dağa bırakıyorlarmış...

Bunlar hikaye ya...

Çok fazla rocky filmi izlemiş bunu sıkan.

Bu eğitimler profesyonel eğitimlerdir, Usta Miyagi usulleri sökmez bu işlerde

Diğerleri hikayemi bilemem ama askerliğini komanda olarak yapan bir arkadaşımı ve arkadaşlarını gece yarısı kaldırıyorlar ve dağın başına bırakıyorlar. Üzerindeki elbiselerini de aynen anlatıldığı gibi çıkartmalarını istiyorlar.. Ve sonra gidiyorlar. Amaçları orada belli bir süre hayyatta kalmak ve araziye alışmak. Tam ayrıntılarını bilmiyorum çünki arkadaş hala askerde.
    + Güven eğitiminiyle ilgili fotoğraflar vardı forumda.
    Yani bunlar palavra deyip geçmek ne kadar dooğru? Nasıl bu kadar eminsin?

Bu eğitimleri almak farklı pusuya düşmek farklı. Ne yani sence bu eğitimleri alan süpermen olup ölümsüz mü oluyoR?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 1 Kasım 2007; 1:52:32 >

• askerdeyeken bir kaç kez bu adamların gecesine gittik aileleri ile beraber gördüm takım elbiseli normal adamlar gibi görünüyolar ama biraz dikkatli bakarsanız çok şey farkersiniz ayrıca özel kuvvetler komutanını gördüm tüm general di kendisi dev gibi bi adamdı ve burda yazamayacağım bi çok şey gördüm askerliğim süresince bi çok kışla gördüm gezdim ama özel kuvvetler komutanlığı inanılmaz zaten ana kapıya geldinizmi ağzınızdaki tükürükler kuruyo asker olmasak şansımız yoktu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.