quote:Orijinalden alıntı: Shape Of My Heart 4 tane de bana al bol şekerli olsun dogramasın sakın merak ederdim benim gibi bi oturuşta 4 dilim yiyen var mı diye
quote:Orijinalden alıntı: boys of hell quote:Orijinalden alıntı: Shape Of My Heart 4 tane de bana al bol şekerli olsun dogramasın sakın merak ederdim benim gibi bi oturuşta 4 dilim yiyen var mı diye Yalnız değilmişim
quote:Orijinalden alıntı: AshtonKutcher quote:Orijinalden alıntı: boys of hell quote:Orijinalden alıntı: Shape Of My Heart 4 tane de bana al bol şekerli olsun dogramasın sakın merak ederdim benim gibi bi oturuşta 4 dilim yiyen var mı diye Yalnız değilmişim benim en fazla 4 ama 8 tane götüren arkadaşım var.
quote:Orijinalden alıntı: Shape Of My Heart 4 tane de bana al bol şekerli olsun dogramasın sakın Bir porsiyon kıymalı, bir porsiyon bol şekerli yemeyi düşünüyorum
quote:Orijinalden alıntı: By Asphyxia 5 boyoz kaşar peynir siyah zeytin domates birazda salatalık birazdan 5 boyoz kaşar peynir.. boyoz ne
quote:Orijinalden alıntı: baris195 börekçide genelde güzel kızlar oluyor Açız aç, kızları öğlen düşünürüz @By Asphyxia bilmediğimden sordum zaten