Şimdi Ara

Borsa İle İlgili Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • borsaya hem kendi birikimim hem de ailemden aldığım ufak bir miktar ile girdim.daha önce bazı yerlerde %15 gibi bi yılsonu kar üstüne temmettü geliri aldığını belirten bi yazı görmüştüm ve bunu söyleyen borsa için az bi kazanç olduğunu belirmişti.

benim sormak istediğim benim için yukarıda belirtilen kar gayet iyi bir miktar.deneyimli arkadaşlar varsa bu durum doğru mudur yani açgözlü davranmazsak,sağlam bi hisse senediyle bu kar oranlarını yakalayabilir miyim?

borsanın risklerini elbette ben de biliyorum ancak dediğim gibi amacım kısa yoldan zengin olmak falan değil belirttiğim oranlarda bir birikim yapabilmek.borsa konusunda tecrübeliler varsa bu konuda beni aydınlatabilirler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: pain no illusion

borsaya hem kendi birikimim hem de ailemden aldığım ufak bir miktar ile girdim.daha önce bazı yerlerde %15 gibi bi yılsonu kar üstüne temmettü geliri aldığını belirten bi yazı görmüştüm ve bunu söyleyen borsa için az bi kazanç olduğunu belirmişti.

benim sormak istediğim benim için yukarıda belirtilen kar gayet iyi bir miktar.deneyimli arkadaşlar varsa bu durum doğru mudur yani açgözlü davranmazsak,sağlam bi hisse senediyle bu kar oranlarını yakalayabilir miyim?

borsanın risklerini elbette ben de biliyorum ancak dediğim gibi amacım kısa yoldan zengin olmak falan değil belirttiğim oranlarda bir birikim yapabilmek.borsa konusunda tecrübeliler varsa bu konuda beni aydınlatabilirler mi?

temettü sana direkt olarak bir kazanç sağlamıyor
    sadece bölünen hisse eski konumuna dönme eğilimi gösteriyor
    sana tavsiyem borsayı bugünden yarına para kazanma aracı olarak görme
    bir yatırım aracı olarak gör
    geleceği olduğunu düşündüğün bir hisseye 3-5 yıllık yatırım yapabilirsin
    bugünden yarına para kazanmak çok riskli ek olarak %15 karlılık gayet iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.