Şimdi Ara

BORSACILARIN BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU ! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.608
Cevap
530
Favori
1.169.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maxaljin91

quote:

Orijinalden alıntı: huntelarr

quote:

LOGO ya ilk yatırımımı yaptım 100 tl ile basladım suan 120 ye yakın oldu. Kısa vadede al-sat ile takip ettikçe küçük meblalarla yeteri kadar kazanılabilir gibi duruyor.

logo yine tavan.hala duruyorsa çok iyi kazandın öğleden sonra tavanaına yakın bi yerlerden yada olursa tavandan sat kar ettin yeterince.gerisine kalp dayanmaz....

Halen elimde bulunuyor 800 tl lik kağıt aldım LOGO dan şuan 2.92 yi vurdu 3.1-3.2 ye kadar çıkıcağını düşünüyorum kısa zamanda elimde tutmaya devam edeceğim şuan kafadan baya kara geçmiş durumdayım.

hem ilk deneyimin hemde..acemi cesaretimi desek seninkine yoksa acemi şansımı..yada çokk hızlı olayı kaptımı desek...........bak asla unutma alırken cimri satarken bonkör ol.............en iyisini yapabilmeni dilerim........

• quote:

Orijinalden alıntı: adel1147

mesajım bulunsun cok guzel konu

teşekkürler ama nikindeki adeli görünce 4tl den 18 tl ye yaptığı hareket aklıma geldi,,,,,,,,=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakacho

@huntelarr

VOB la ilgili görüşlerin nedir ?

önce şunu sölim vob ile ilegili derin bili sahibi değilim ama
    : endeks in yönüne göre kontrat satın alıyorsun.....ve bu son zamanlarda a iyi kazandırmıştır vob un özelliği endeks düşerkende kaznabilirsin....VOB da önemli olşan endeksin yönünü takip etmek .
    Son zamanlarda endeks çok hareketli ve vob cazip olmuş olabilir ama öle zamnalra olur ki aylarca borsa yatay olur ozaman vob un hiç bi espirisi olmaz şahsen..ben vob yerine inandığım sağlam senetlere uzun avdeli yatırımı tercih ediyorum....
  • quote:

quote:

quote:

LOGO ya ilk yatırımımı yaptım 100 tl ile basladım suan 120 ye yakın oldu. Kısa vadede al-sat ile takip ettikçe küçük meblalarla yeteri kadar kazanılabilir gibi duruyor.

logo yine tavan.hala duruyorsa çok iyi kazandın öğleden sonra tavanaına yakın bi yerlerden yada olursa tavandan sat kar ettin yeterince.gerisine kalp dayanmaz....

Halen elimde bulunuyor 800 tl lik kağıt aldım LOGO dan şuan 2.92 yi vurdu 3.1-3.2 ye kadar çıkıcağını düşünüyorum kısa zamanda elimde tutmaya devam edeceğim şuan kafadan baya kara geçmiş durumdayım.

ARKADAŞIMIZ %30 A yakın kazanmış yani banka faizi veya hazine bonosunun %4 yılda verceğini 3 günde kazanmış oluyor............borsa bu işte..herkes bunu yapapbilir demek isterim ama........tam terisde olabilir..tabiki bunlar i,sitisnai durumlar.........
    aslolan güzel olan daha yavaş ve daha kalıcı sağlam hareketlerdir ama..kazancada bi yerde dur yeter diyip trenden inmekte yetenek ister........

• arkadaşlar pm den soran arkadaşalr.............aynı tip sorular oluyor..............burada sorulursa daha çok arkadaş yarralanır ve daha hızlı ilerlkemiş oluruz.................ben dediğim ..hemen hemen borsa ile ilgili herşeye ama herşeye cevap veririm..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ARKADAŞIMIZ %30 A yakın kazanmış yani banka faizi veya hazine bonosunun %4 yılda verceğini 3 günde kazanmış oluyor............borsa bu işte..herkes bunu yapapbilir demek isterim ama........tam terisde olabilir..tabiki bunlar i,sitisnai durumlar.........
    aslolan güzel olan daha yavaş ve daha kalıcı sağlam hareketlerdir ama..kazancada bi yerde dur yeter diyip trenden inmekte yetenek ister........

Teşekkür ederim kardeşim, ince eliyim sık dokumaya çalışıyorum. Ama bunları yaparken hızlı olmayı da sevk ediniyorum. Birkaç gündür incelediğim kadarıyla sürekli çıkışta ki geçmiş zamanlara baktığımda hisse senedlerinde bu tür yavaş gözüken ama hızlı çıkışlar 4-5 gün sürekli devam ediyor olarak gözüküyor.

Ben yarın 3.1-3.2 yi vurucagını düşünüyorum öğleden önce 3.1 i vurursa 3.2 yi beklıyecegım, 2. seansta 3.1 i bulursa dırek satacagım. Uzun yılların iddaakoliğiyimdir. 3 maçı seçip 4-5 bini acımadan basan bir kişiyim. Burdada gözlemlediğim kadarıyla fazla ayrıntıya dalmadan bi kağıt üzerine yoğunlaşmak gerekiyor.

Bakalım devamı nasıl gelicek.

• quote:

arkadaşlar pm den soran arkadaşalr.............aynı tip sorular oluyor..............burada sorulursa daha çok arkadaş yarralanır ve daha hızlı ilerlkemiş oluruz.................ben dediğim ..hemen hemen borsa ile ilgili herşeye ama herşeye cevap veririm..

ya hocam genel bilgileri toplayıp ilk mesaja alsak bence çok daha iyi olur ve bölelikle insanlarda sizde uğraşmamış olursunuz kanaatindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: atoxi

quote:

arkadaşlar pm den soran arkadaşalr.............aynı tip sorular oluyor..............burada sorulursa daha çok arkadaş yarralanır ve daha hızlı ilerlkemiş oluruz.................ben dediğim ..hemen hemen borsa ile ilgili herşeye ama herşeye cevap veririm..

ya hocam genel bilgileri toplayıp ilk mesaja alsak bence çok daha iyi olur ve bölelikle insanlarda sizde uğraşmamış olursunuz kanaatindeyim

ama benim dh de anladığım insanalr hep son sayfaya hatta son mesaja bakıyor..........yoksa ben yanılıyormuyum..............eğer ilk mesaja bakılıyorsa...........o işlk mesaja ilave genel bi açıklama koyaylım.....ölemi?

• bende borsaya girmek istiyorum ama faizsiz hisselere arcelik, ulker veya thy(thynin hissesi varmi bilmiyorum) kisa vadede degilde 8ayda 1500tl yi 2000tl yaparmi, bu sirketler hep ulkemizde kazanan sirketler ve borsa hakkinda bilgim olmadigindan bu sirketler iyi gibi gorunuyor bana hisseler dustugu anda satarim hisseleride 1500tl ile baslicam ve 8ay gibi bir zamanda en iyi kari faizsiz hangi hisseden risk almadan kazanarim
  • quote:

Orijinalden alıntı: __koleksiyoncu__

bende borsaya girmek istiyorum ama faizsiz hisselere arcelik, ulker veya thy(thynin hissesi varmi bilmiyorum) kisa vadede degilde 8ayda 1500tl yi 2000tl yaparmi, bu sirketler hep ulkemizde kazanan sirketler ve borsa hakkinda bilgim olmadigindan bu sirketler iyi gibi gorunuyor bana hisseler dustugu anda satarim hisseleride 1500tl ile baslicam ve 8ay gibi bir zamanda en iyi kari faizsiz hangi hisseden risk almadan kazanarim

çok kapsamlı bi soru olmuş..
    saydıklarının hepsi var..........thy demişsin ya......geçen yıl 10 milyar bassan şimdi 40 milyradı.............yani naldın sanıırm.............faiz e alaksız çalışan çok firma var.............
    ama önce geçmiş 5-6 sayfayı bi oku bence........
    alma-satma zamnalam hepsiyle ilgili elimden geleni yaparım ok...saygılar...........

• quote:

Orijinalden alıntı: adel1147

mesajım bulunsun cok guzel konu

amacım gayem...zerre kadar maddi çıkar düşünmeden , insanlara yardımcı olabilmek ama sanıırm ilgi fazla değil.......ciddi olarak ilgilenen sadece 4-5 arkadaş çıktı..........olsun napalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: atoxi

quote:

yok hocam ilk mesajda genel bir açıklama olursa siz mesela ilk sayfaya bakmayanları ilk sayfaya göz atın derseniz işlem tamam olur diğer türlü sayfa sayısı ilerledikçe sayfa aralarından birşeyler bulmak cidden zor oluyo bölelikle öğrencekler daha fazla bilgi alır ve sizde aynı sorulara tekrar cvp vermek yerine yeni soruları cvplamış olursunuz bence soru cvp şeklinde bir yazı hazırlayarak ilk mesajda paylaşabilirsiniz hatta bunda görsellerde olsa çok süper ve faydalı olur

• Arkadaşım
    Bu A B C olayı ne zaman çıktı????
    Birde Hacim ne demek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiegel

Arkadaşım
    Birde Hacim ne demek ?

ABC olayı 1 ekimde başaldı yani gecen hafta başaldı.....................hacim hissenini günlük işlem adediniin parasal değeridir..yani kaç tl lik alıms atım olduğudur
  • Ben de borsanın düşmesini bekliyorum,düşünce uzun vadeli(2 sene) olarak sagyo,gentaş ya da kardemir almayı düşünüyorum.Ama bu borsa ne zaman düşecek rekor kırdı hala yükseliyor...
  • quote:

quote:

Arkadaşım
    Birde Hacim ne demek ?

ABC olayı 1 ekimde başaldı yani gecen hafta başaldı.....................hacim hissenini günlük işlem adediniin parasal değeridir..yani kaç tl lik alıms atım olduğudur

Peki bu hacim bilgisinden nasıl yararlanabiliriz nasıl yorumlar çıkarabiliriz??? Ne bilim mesela hacmin fazla olmasının avantajı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenderX5

Ben de borsanın düşmesini bekliyorum,düşünce uzun vadeli(2 sene) olarak sagyo,gentaş ya da kardemir almayı düşünüyorum.Ama bu borsa ne zaman düşecek rekor kırdı hala yükseliyor...

çok sağlam düşünmüşsün...........inşallah SAĞLAM iyi olacak) endeks düşerde herkes beklediği için düşmüyor..............bekle sen riske girme olsun...........doğru yoldasın bence
  • quote:

quote:

TAKİBİMİZDEKİ HEDİYELİKLER (EN BAŞTA Ş ANKİ FİYATI)SONRA HEDEF ALIŞ VE HEDEF SATIŞ AMACIMIZ

HEDEF ALIM F. HEDEF SATIM F.

SAGYO 85 80-81 96-98(endeks 45 binken aynı fiyattaydı çok ucuz.büyüme hedefi var yıldız holding 2 yıl içinde yeni projeler hedefliyor)
    ---------------
    OKANT 74 71-72 84-86 endeks 50 binken 85 ti çok ucuz ihlas madenle birlemşme beklentisi var 4 kasımda kritik mahkemsi var.
    ------------
    AKSGRT 2.07 2.03-2.04 2.22-2.24 buda çok ucuz en büyük beklentisi aralık ayında satış ve ortaklık için net adım atılacak.
    ---------------
    TSGYO 89 86-87 96-97 f/k olarak sektörün en ucuzlarından halka arzdan sonra sıfır primli..
    --------------
    MRGYO 1.23 1.20-1.21 1.36-1.37 üstteki ile aynı konumda.
    --------------
    MRTGG 1.23 1.20-1.21 1.45-1.46 çok ama çok ucuz bedelli işi netleştikten sonra iyi olacak gibi.
    ------------
    GENTAŞ 1.47 1.42-1.43 1.62-1.63 mali tabloları harika yatırımları bitirdi sıra kazanca geldi..
    -----------------
    LATEK 5.75 5.45-5.50 6.80-6.85 sektöründe öncü kısa vadeli diplerde...
    --------------
    İHEVA 1.00 0.97-0.98 1.22-1.23 güzel karlarına rağmen çok ama çok ucuz...
    ----------
    ARKADAŞALR ŞU ARALAR BUNLARI TAKİP EDİYORUZ.............HEPSİ İÇİN ŞU MEVCUT FİYATALRIN 3-4 KADEME ALTINA ALIM YAZILABİLİR GİBİ..........AMA 3-4 KADEME ALTINDAN İLLAKİ ÇÜNKÜ ALIRKEN CİMRİ OLAMK LAZIM SATARKEN İSE BONKÖR :)

plantmax.........11.10.2010

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşım
    Birde Hacim ne demek ?

Peki bu hacim bilgisinden nasıl yararlanabiliriz nasıl yorumlar çıkarabiliriz??? Ne bilim mesela hacmin fazla olmasının avantajı var mı?

hacim miktarı tek başına pek bişi ifade etmez ama hacimdeki değişim çok önemlidir.......

• @huntelaar ve Arkadaşlar her kağıt tavan yapmış neredeyse piyasalar ne zaman durulur bu seviyeler ne zaman normale döner?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.