Şimdi Ara

BÖRÜ | StarTV | BİTTİ (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
753
Cevap
14
Favori
53.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: investing

kasıtlı derken hocam? 26 ekimde ne olmuştu? 29 ekim olsa neyse de.

Alıntıları Göster
    Sinema filmleri Cuma günü vizyona girer. 29 Ekim den önceki son Cuma vizyona girecek işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölümü izledim tek diyebildiğim vay be oldu. Türkler de dizi yapabiliyormuş dedirtti yine bana. Türk dizi tarihine altın harflerle yazılsın BÖRÜ.

Sinema da keşke biraz yakın tarihli olsaydı nasıl bekleriz bilmiyorum.

http://www.haberturk.com/gundem/haber/1402674-tem-baskani-turgut-aslan-yasama-tutundu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 12 Nisan 2018; 13:11:8 >
  • BÖRÜ | StarTV | BİTTİ

Arşiv tamam. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_Şahin

Sansürsüz mü hocam?
  • Güzel ve anlamlı bir diziydi. Keşke izlediklerimiz sadece senaryodan ibaret olsaydı ama malesef gerçekte de yaşadık.

Tolganın sızıntı olduğunu 1.bölümde hissetmiştim. Çoğunlukta hissediyordu diğer bölümlerde biraz o his silidi ama Erlik ve Ülgen ayrıntısını öğrendiğim de tekrar emin olmuştum. l olacak

Sinema filmi için sabırsızlanıyorum mükemmel olacak. Dizinin yönetmenliği bazı geçişleri çok güzeldi. Müzik kullanımı ve müzikler de aynı şekilde üst seviyeydi.
    En sevdiğim dizi olarak yerini aldı.
  • .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sansür var.

• quote:

Hocam nereden çektin, PM atar mısın?

Valla böyle istiyorum ama orijinal içerik olarak satışa çıksın verir parasını alırım.

Sinema filmi bugün olsa bugün gideceğim.

Dağ 2'ye 2 kere gitmiştim, bakalım buna kaç kere gideceğim :)

• Proje çok iyiydi sahneler, atıflar, çekim hepsi yerli yerindeydi.
    Doyamadan bitti neyse ki 6 bölüm olacağını biliyorduk :)
  • burki_rock kullanıcısına yanıt
    Şuan işteyim hocam gece 1 de çıkacam gidince atarım.

• Tolga Erlik, bittin oğlum sen
  • Saçma sapan konular, acayip acayip diziler popüler konulara girdi ama şu diziyi bir kez görmedim. Hiçmi merak edilmedi seyredenler hiç mi duygulanıp, sinirlenip, gerilip iki satır yaznak istemedi bilemiyorum. Lafa gelince milliyetçilikte yarış yarış.

• keremak35 K kullanıcısına yanıt
    Hareketleriyle çok belli ediyordu. 2.bölümde hangi yoldan gideceklerini teröristler bildiği an tamam bu demiştim. İrfan başkan cezaevinden çıkınca hiç sevinmemişti.

En önemlisi bir hikayesi yoktu dizide ve ekipten değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 13 Nisan 2018; 0:19:36 >
  • Börü youtube sayfasından

"Sevgili takipçilerimiz, BÖRÜ projesi her zaman 6 bölüm olacak diye tasarlandı. Bir sinema serisi (franchise) öncesi DAĞ II'deki eşsiz başarı için seyircilerimize bir teşekkür projesiydi. Amaç bu ülkenin yüreği vatan sevgisi ile çarpan ve ne olursa olsun haklının yanında duran milyonlarca vatandaşına ve Polis Özel Harekat bünyesindeki nice kahramana bir aşk mektubuydu. Sayenizde çevrimiçi açık ara gelmiş geçmiş en çok izlenen televizyon projesi olduk. MIP fuarında uluslararası en çok talep gelen proje olarak, Netflix bayrak gemisi projeleri bile geçtik. Bunlar bizim amacımız değil, aracımızdı. Amaç her zaman sinemada bu ekibin yine destan yazması. Aksi, bizi bozar. Sonra muhabbetini bol bol ederiz, hayırlısıyla projeyi yetiştirelim de, hepinize selamlar.

--A"

• quote:

Şuan işteyim hocam gece 1 de çıkacam gidince atarım.
    Çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

Hareketleriyle çok belli ediyordu. 2.bölümde hangi yoldan gideceklerini teröristler bildiği an tamam bu demiştim. İrfan başkan cezaevinden çıkınca hiç sevinmemişti.

En önemlisi bir hikayesi yoktu dizide ve ekipten değildi.
    Sondaki Asena ya evlilik ne alaka bende onu anlamadım herhalde kabul etse durumu geciktirecekti sanırım darbe biraz daha geç olacaktı sanırım?

Her şeyin başında kim çıkacak merak ediyorum.

• Hayatımızdan 6 bölümlük efsane bir dizi, tadını damağımızda bırakarak geçti.

Evet belki 6 bölüm az gibi ama bence Türk dizilerinin genel sorunu olan tadında bırakamamak ve konuyu uzatmak adına saçmalamamak adına böylesi daha iyi oldu.

Türk filmlerini gitmeye tövbe eden ben bile sinema filminin çıkmasını 4 gözle bekliyorum.

Şahsi görüşüm dizinin oynadığı Star Tv nin dizinin tanıtımını yeterince yapmadığı. Klişe ve salakça dizilerin tanıtımları, fragmanları defalarca ekranldar da gösterilirken ben Börü de bunun eksikliğini hissettim.

Belki de kanal ve yapımcılar bizim bu diziyi izleyecek belli bir kitlemiz var, onlar da bize yeter diyerek bu detaya pek girmemiş olabilirler.

Çevremde televizyon muhabbeti döndüğünde, ben Börü hariç yerli dizi izlemiyorum dediğimde, öyle bir dizi mi var diyenler olduğuna şahit oldum.

Umarım bu tarz yapımlar artar ve bizde kendi yapımımız dizileri izleyerek vakit geçiririz.

• Gerçekten çok güzel bir diziydi istenirse Türkiye’de de güzel bir dizi yapılabileceğinin en büyük kanıtlarından biri oldu bu dizi.

Sinema filminin de harika olacağına eminim.

• Yayındayken değerini bilemeyenlerdenim. İzlemek için blue TV ye mahkum bırakmışlar. Bölümleri izlemek veya indirmek için link bilen özelden gönderebilirse çok hayra geçer.
  • 10 numara diziydi. Hala nasıl bu kadar az izlendiğine şaşırıyorum. Senaryonun da çekimlerin de her bir dakikasından kalite akıyor umarım bu tür kaliteli dizileri daha çok görürüz
  • Gerçekten güzel bir proje oldu bu, sinema tarihini o kadar ileri atmasalardı keşke. Star TV yeteri kadar reklamını yapamadı orası ayrı. Bence piyasadaki (TV'de ki ler için) çoğu diziden daha kaliteliydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.