Şimdi Ara

borwn/red çözüm bulabilecek baba yigit var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim teld750 oldugundan ve tüm sürümlri brown oldugundan vede se nin bizi adam yerine koymayıp bir tek r1a versiyonu oldugundan ve birde 3.8 cam driver0 baskasını calıstırmadıgından brown olayına allah rızası için bir çözüm bulun yawwwww

• bi babayiğit çıkmadı
  • ya hacım

bizim red ama cıd 49 olduğu için yapamıyoruz

dolayısyla hem red hem cıd 49 desen daha anlamlı olur
  • Ben bulurum belki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Superkene

Ben bulurum belki.

hocam neyi bulacam brown-red olayı mı cıd 49 olayını mı

valla yeni telefonlar cıd 49 çıkıyormuş.

bayağı dua alırsın haa
  • arkadasım bu olaya cozum bır kablo var onu kullanarak telefonun rengını degıstırebılıyosun bunuda davıncı team dıye bı sıte var bılmıyorum duydunmu oradan temın edıyosun(istersen bende var) sonra paypal uzerınden odeme yapıp 1 kredı alıyosun en son 10euro du telefonu rengını degıstırmek ucretlı degıl ama ındırdıgın program user ıd ve pasword olmadan programı calıstıramıyosun burada bı buton var onu kullanarak telın rengı degısebılıyor aynı bu aldıgın kredı ıle telın rengını degıstırdıkten sonra w800 menusude yukleyebılıyorsun kı buda garantıden cıkarıyor ben bu sekılde telefonumu gecen sene agustosta almıstım 6 ay falan k750 olarak sonra w800 olarak kullandım ama su an n70 kullanıorum daha ayrıntılı bılgı ıstersen aklımda kaldıgı kadar yardım edebılırım
  • Dostum wotanserver e giriyorsun orada bir kredi alıyorsun 10 dolar hem en son firmware yi yüklüyor hemde telefonunu red yapıyor. BEnimkide browdu bu yöntemle red oldu. AYrıca telefonun cıd36 olmalı.
  • cıd 49 olanlar ne yapacak hocam

ya telefonu bir yolunu bulayım iade edeyim belki cid 36 olan çıkar bahtımıza
  • istanbuldaysan dogubanka gidip
    contact mobile dı yanlıs hatırlamıyosam
    oraya ugruyorsun telimin rengini deistirecem dediginde
    5 sn icinde yapıp veriyorlar
  • arkadaslar parayla sadet olmuyor ben bu isi beles yapa bilirmiyz diyorum saydıgınız çözümler birer çözüm degil sadece yol....
  • valla bende para almamıslardı gerci kendileri yanlıs yuklemislerdi daha evvel
    + bedavaya zor yaptırırsın kablo lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.