Şimdi Ara

Boş DVD Medya Kapasiteleri (4.37 GB) 4483 MB kadar mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • birazdan imaj işine baslayacagım bakalım nasıl olacak. olmassa bide dvdshrinki denerim. bu arada ilgilendiğin için çok teşekkürler.
  • bende de bazen nero overburnu kabul ediyor bazen etmiyor.Neye gore yapiyor cozemedim.
    sonucunu berkliyoruz.

ADDED : mumkun mu bilmiyorum ama overburn konusunda tarihe gecen versiyon nero 5.5. simdiye kadar hic sorun cikarmamisti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuilderX -- 4 Haziran 2007; 1:09:45 >
  • Az once denedim oldu.

Bu da Shrink ;
    http://rapidshare.com/files/35089372/dvdshrink32setup.exe

Boş DVD Medya Kapasiteleri (4.37 GB) 4483 MB kadar mı?
  • unutmadan.
    Image aldiktan sonra( iso , nrg , mdf destekli ) file dan open image file secip yazdiriyor.
  • hocam, iso olarak imajı aldım. fakat invalid udf diye hata veriyor. direk sürekle bırak yaptıgım zamanda .ifo dosya bulunamadı şeklinde hata veriyor. sanırım bu program sadece dvd için yani .vob dosyaları için geçerli. iso yu da tanımadı.
  • boyut buyuk oldugundan iso formatinda yazmayi deniyor ve dogal olarak 1kk dosya boyutundan buyuk oldugu için udf file sistemi ile uyumsuz gosteriyor sanirim.image yazdirdim az once , sorun cikarmadi.ne yazdirdiginin bir onemi yok.
    ugrasacaksin yine ama , bir de nrg uzantili image alip denesen :)
  • nrg yide denedim. bu sefer dosya açarken başarısız oldu uyarısı veriyor. butun kalıplar 4.37 ile 4.38 arası değişir. 3-5 mb için birsürü uğraşıyoruz. geriye iki alternatif kaldı. yani bir tane dvd-r alıp yazdırmayı denemek ya da video splitter gib programlarla video da kesinti yapmak.
  • 3-5 mb icin gercekten bu kadar ugrastin , tebrik edeirm once :)
    split konusunda en basit olarak su an sana blaze video onerebilirm.sadece , basit ve isini gorecek ufak bir program.
  • yardımlar ve öneriler için tekrar teşekkürler. er yada geç bu işi halledeceğim.
  • video programlarıda fos çıktı. filmler dual ses oldugu için son 4 dk sını ayırınca, bastan bir daha kaydediyor ve seslerden tekini siliyor. başka bir video programıda denedim. sonuc aynı. geriye dvd-r ye yazdırmaktan başka secenek kalmadı.
  • Valla tam da bende bu sorunla karşılaşmışken bir foruma bakayım demiştim... İşte çözüm diye sevinirken kursağımda kaldı...

Çözümü varsa iyi olur yazacak çok DVD var...

Saygılar..
  • BuilderX, sonunda bugun dvd-r aldım (maxell) medyanın hafızası 4490 mb. tam istediğim gibi. arsivimide yedekledim. yardımlar ve oneriler için tesekkürler.

bu arada dvd-r lerin hafızasının daha fazla oldugunu ogrendik. yanlız soyle bir durum soz konusu oldu. yazma hızı 2x den yukarı değildi. belki dvd-rw den kaynaklanabilir. dvd+r lara göre değişik bir yazım işlemi yapıyor. sanki biraz daha agırdan alıyor gibi yazma işlemini. okuması da aynı. bunlar benim gözlemlerim.

wazdew, senin sorununa gelirsek, herhalde kapasitesi ile ilgili seninkide, dvd-r lerin 6 mb daha fazla oldugunu ogrendim. tabi markadan markaya göre değişir mi bilemem.

sonuc olarak;

DVD+R Medya: 4483 MB.
    DVD-R Medya: 4490 MB.

• quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

wazdew, senin sorununa gelirsek, herhalde kapasitesi ile ilgili seninkide, dvd-r lerin 6 mb daha fazla oldugunu ogrendim. tabi markadan markaya göre değişir mi bilemem.

Sağ olasın bilgilendirdiğin için bende Nero programını iyice bir araştırdım Burning Rom da özel seçeneklerden DVD fazla yazımı açıp değirini 4600Mb olarak değiştirdim çünkü yazmam gereken dosya boyutu 4555 di ve güzelce yazdı...

Kullandığım Dvdi Verbatim DVD+R... Dizi arşivimi yedeklerken 4555Mb boyutu bir türlü düşüremedim, bunu bulmak iyi oldu...

Tavsiye edilir...

Kolay gelsin...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.