Şimdi Ara

Boş DVD Medya Kapasiteleri (4.37 GB) 4483 MB kadar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm, harddiskimde 3 tane seri film var. toplam 4.37 GB yapıyor. yani 4486 MB ediyor. kullandığım dvd medya markası Memorex. neroda 4483 MB olarak gördü. 3 MB yuzunden yazamıyorum. baska dvdlerde denedim. philips ve imation gibi. sonuc aynı. acaba butun dvd medyalar 4483 MB mı? yoksa bu hafızayı biraz genişletebilmek (neroda ayar, baska program, vb.) mumkun mu? cevaplarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

• nero 7 için:
    nero express i açınca ayarlar kısmından uzman ayarlarını seç.orda DVDfazla-yazım etkin kıl denen bir kutucuk var.onu işaretle ve boyutu belirt

düzeltme:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlas06 -- 3 Haziran 2007; 22:15:33 >
  • dediiğin yer burası olsa gerek. yaptım ama değişen birşey olmadı. neroyu ac kapa yaptım gene sonuc yok. belirttğim miktar yazıyor ama, dvd5 olarak halne 4483 mb gözüküyor.

Boş DVD Medya Kapasiteleri (4.37 GB) 4483 MB kadar mı?
  • cd için çok kullandım işe yarıyordu ama dvd de hiç denemdim.
  • anlasılan dvd de işe yaramıyor.
  • dvd yazıcının markası ney.mesala bazı markalar örnek philips medya seçiyor diye duymuştum
  • Panasonic Matshita UJ-845D. 24xCD-RW/8xDVD-RW/2.4xDVD-DL SLIM. yani notebook dvd-rw'i. bildiğim kadarıyla en iyilerden biri. bugune kadar yaklasık 500 DVD ve 500 CD yazdım. hiçbir yakma, seçicilik, okumama gibi problemleri olmadı.

düzeltme: nazar değmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExECaLiBuR -- 3 Haziran 2007; 22:51:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benden bu kadarkolay gelsin
  • eywallah saolasın ilgilendiğin için.
  • Bende hep 4483 mb olarak yazabiliyorum DVD lere.

Sanırım markasıyla alakalı ama degisik markalar da denedim 4483 hepsi.
    (Dvd-rw :asus )
  • ne olacaktı sanki 4486 mb yapsalardı.
  • arkadaşım senin çözümün bluuray de galiba 25 veya 50 gblik medyalara rahat rahat yazarsın

tabi paran varsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: adem81

arkadaşım senin çözümün bluuray de galiba 25 veya 50 gblik medyalara rahat rahat yazarsın

tabi paran varsa

kardes, karısık soganlı espiri yapıyorsun herhalde. yaw bluray rewriterları kac para bilen mi? 4486 mb için, 25- 50 gb lik medyayı napayım yaw. zaten param olsa, gider şöyle bir 750 gb usb hdd alırım. cd ile dvd ile hiç ugrasmam. anladın sen onu.

• DVD-R/W kapasite olarak DVD+R/W medyalardan daha buyuktur
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuilderX

DVD-R/W kapasite olarak DVD+R/W medyalardan daha buyuktur

peki ne kadar? kac mb? tavsiye edebileceğin bir dvd-r war mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

quote:

Orjinalden alıntı: BuilderX

DVD-R/W kapasite olarak DVD+R/W medyalardan daha buyuktur

peki ne kadar? kac mb? tavsiye edebileceğin bir dvd-r war mı?

walla ben ayni kutudan beş benzemez büyüklükte dvd ciktigini bile gordum.o konuda birsey diyemeyecegim.
    ama , bence overburn uzerine yogunlassan daha iyi olur.
    ornegin. image olarak kaydet dvd yi hdd'ye once.
    sonra ultraiso ile dvd ye yakmayi dene.bu yontemi nero basarisiz olunca cok kullandim.sorun cikarmadi.
  • yalnız, dvdye atacagım film yani divx, umarım 3 mb için filmin tekini bozmaz, deneyelim bakalım. olmazza birde dvd-r ile deneriz.
  • riske girmek istemiyorsan soyle birsey denesen.
    filmlerden birinin basindan 3-5 sonunda 3-5 sn kessen bir editorle.

Bu arada UltraISO Neronun driverlarini kullaniyor yazarken.Aslında Ultraiso ile yazip da nero ile yazamamasi cok enterasan.
  • onuda dusundum ama ugrasması var. zahmetli biraz. filme zarar vermemeyim diyorum. adam akıllı bir video programı lazım.
  • sunu deneyelim o halde once.DVD'yi image olarak kaydedelim bir hele.
    sonra once Neroda overburn deneyelim olmadi Ultraiso ile deneyelim.

bu arada arastiriyordum biraz.
    http://dvdshrink.org/what.html in bu isi kolayca hallettigini yaziyor ingilizce bir forumda.

ADDED : 4800 Mb yazmislar shrink ile :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuilderX -- 4 Haziran 2007; 1:00:11 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.