Şimdi Ara

Boş vaktiniz olsaydı ne yapardınız (öneri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işi bıraktım bi sürede çalışmayı düşünmüyorum bu zamanı nasıl değerlendirmeliyim
    kendimi geliştirme anlamında ve güzel vakit geçirme anlamında neler yapılabilir

• film kitap
  • Bazen anketler yapılıyor insanlara boş zamanlarınızda neler yaparsınız?sorusunu yönelttiklerinde kitap okurum vs vs saydırıyorlar.
    Araştırmalar yapılıncada Türkiyede kitap okuyan sayısı çok çok düşük.Anketlerde de herkes kitap okuyorum diyor..Anketlerde bile samimi değiliz.
    Gülelim mi ağlayalım mı buda bir tartışma konusu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 12 Nisan 2008; 12:33:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

Bazen anketler yapılıyor insanlara boş zamanlarınızda neler yaparsınız?sorusunu yönelttiklerinde kitap okurum vs vs saydırıyorlar.
    Araştırmalar yapılıncada Türkiyede kitap okuyan sayısı çok çok düşük.Anketlerde de herkes kitap okuyorum diyor..Anketlerde bile samimi değiliz.
    Gülelim mi ağlayalım mı buda bir tartışma konusu..

çok klasik bi cevap gerçektende kitapla çok aram yok açıkcası film olabilir ama onun haricinde ......

up
  • namaza başla en iyi fırsat
  • bowling oynamaya git ben birazdan öyle yapıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: .CaPtaiN.

namaza başla en iyi fırsat

bunu düşünüyorum ama başlayıp kısa bi süre sonra bırakan arkadaşlarım umudu mu kırdı az ama

quote:

Orjinalden alıntı: okanaltintas

bowling oynamaya git ben birazdan öyle yapıcam

bu olur

başka .........

• yabancı dil ( kelime ezberi )
  • boş zaman die bişi yoktur..boşa geçirilen zaman vardır
  • Küçük bir kayıt stüdyosu kurabilirsin az ücretle.Müzik yaparsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuhanbb

• İngilizcen yoksa ingilizce öğrenmeye başlayabilirsin bilgisayar sertifikası alabilirsin.İlerde belki lazım olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hayalét

İngilizcen yoksa ingilizce öğrenmeye başlayabilirsin bilgisayar sertifikası alabilirsin.İlerde belki lazım olabilir.

ing olabilir ama sertifikanın bi işe yarayacağını sanmıyorum etrafımda örnekleri çok fazla
  • montla sı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 16 Nisan 2008; 19:08:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.