Şimdi Ara

Boşa geçen yaz tatili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba abilerim ablalarım.10.sınıfa yeni geçtim. Muğla'da yaşıyorum ve akraba ziyaretine 2 aydır istanbulda kalıyorum. Ağustos da geri dönüyorum fakat 2 ay boyunca bildiğiniz tabiri caiz göt büyüttüm durmadan bilgisayar oynadım falan anlarsınız ya.Son 1 ayımı iyi değerlendirmek istiyorum.Vücüt, tip vs geliştirmek için neler yapabilirim.Bir de benim bacak kıllarım aşırı yoğunlukta tamamen yok etmek değil de azaltmak için neler yapabilirim kaslar gelişince dökülür diyorlar doğru mudur

• + :(
  • Ulan ne varmış bacak kılında mesela bende orman gibi , saç yok bacak desen amazon ormanları
    Bende ramazanı bekliyorum bitsin hergün denizde yüzecem , hergün düzenli bir spor . Çok zayıfım 47 kiloyum , 60 olmam lazım
  • aynen bro onu çok dert etmiyorum zaten ama mesela ben de zayıfım vücut desen yok spor yapmaya da üşenirim la ben
  • Benimde kilo vermem lazim ya 1,85 95 kiloyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eqR07

Merhaba abilerim ablalarım.10.sınıfa yeni geçtim. Muğla'da yaşıyorum ve akraba ziyaretine 2 aydır istanbulda kalıyorum. Ağustos da geri dönüyorum fakat 2 ay boyunca bildiğiniz tabiri caiz göt büyüttüm durmadan bilgisayar oynadım falan anlarsınız ya.Son 1 ayımı iyi değerlendirmek istiyorum.Vücüt, tip vs geliştirmek için neler yapabilirim.Bir de benim bacak kıllarım aşırı yoğunlukta tamamen yok etmek değil de azaltmak için neler yapabilirim kaslar gelişince dökülür diyorlar doğru mudur

bacak kıllarını 3 numara kes
  • quote:

aynen bro onu çok dert etmiyorum zaten ama mesela ben de zayıfım vücut desen yok spor yapmaya da üşenirim la ben

oğuz çelik ? :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kış Tatili İçin Tavsiyeler.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bacak kıllarını çakmakla yak.yalnız çok kokuyor odayı nefis bir kokuyla kaplamış olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharger

quote:

aynen bro onu çok dert etmiyorum zaten ama mesela ben de zayıfım vücut desen yok spor yapmaya da üşenirim la ben

oğuz çelik ? :D

o kim kardeşim :D
  • 2 ay akraba ziyareti mi olur. dön muğlaya mis gibi yer
  • Ooo 1 ayda Arnold olursun sen şimdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

2 ay akraba ziyareti mi olur. dön muğlaya mis gibi yer

Aslında zorla geldim diyebilirim

• Bir tane traş makinesi al onla kes bacak kıllarını

• 1)Vücut öyle bir ayda gelistirilmez sende anladigim kadariyla üsengeclik var o is yas.

2)Tip yapilmaz.Ancak sacini felan sekle sokarsin.Onuda kizlar icin yapiyorsan hic yapma kendine önem veriyorsan yap.

3)Sana önerim Ingilizce ögren yukarida Yapmak istediklerin hep gelip gecici seyler.Ama ingilizce ögrenirsen kücük yasta güzel maasli is bile bulursun yazlari.

• quote:

Orijinalden alıntı: escuroo

Bir tane traş makinesi al onla kes bacak kıllarını

Düşünüyorum aslında fakat sorun çıkarır mı ne biliyim gürleşme sert çıkma falan?

• quote:

Orijinalden alıntı: etem1907

1)Vücut öyle bir ayda gelistirilmez sende anladigim kadariyla üsengeclik var o is yas.

2)Tip yapilmaz.Ancak sacini felan sekle sokarsin.Onuda kizlar icin yapiyorsan hic yapma kendine önem veriyorsan yap.

3)Sana önerim Ingilizce ögren yukarida Yapmak istediklerin hep gelip gecici seyler.Ama ingilizce ögrenirsen kücük yasta güzel maasli is bile bulursun yazlari.

Köküne kadar haklısın abi bidaki yaza kaldı artık ingilizceye yüklenicem açıkcası derslere de yardımcı olur diye düşünüyorum teşekkür ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: escuroo

Bir tane traş makinesi al onla kes bacak kıllarını

Düşünüyorum aslında fakat sorun çıkarır mı ne biliyim gürleşme sert çıkma falan?

Kökten almıyorsun sorun çıkmaz bende traş makinesiyle alıyorum 1.5 2ayda bir 10dakkanı harcasan yeter.

• Beyler afadersiniz de ağzı olan konuşuyor. Makine vurma kardeşim gür ve sert çıkar sonuçta sen jilet atınca da kökünden koparmıyosun 3-5 numaraya vurmak da aynı şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadotato

Beyler afadersiniz de ağzı olan konuşuyor. Makine vurma kardeşim gür ve sert çıkar sonuçta sen jilet atınca da kökünden koparmıyosun 3-5 numaraya vurmak da aynı şey

Erkeğim ulen kıllarımla mutlu olmayı seçiyorum!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.