Şimdi Ara

Bosanma..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karımdan nasıl boşanabilirim lütfen yardım

• o şehrin mahkemesine giderek evlilik sözleşmelerinden bişey yapıyoduk ya unuttum gerisini
  • adliye binasına gidiyorsun evlilik sözlesmeleriyle ilgili yardıma ihtiyacım var diye birsey var orda ona tıklıyorsun ayrıl mı ne öyle birsey olması lazımdı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAGÔPA KAJMÊR

adliye binasına gidiyorsun evlilik sözlesmeleriyle ilgili yardıma ihtiyacım var diye birsey var orda ona tıklıyorsun ayrıl mı ne öyle birsey olması lazımdı..

• Çok saolun yakında vip alıcamda eski karımı boşamak istiyorum..
  • ya arkadaslar birsey sölicem eski eşim hiç oyuna girmiyor istanbulda evlendik ben belgradda dava açtım nasıl olcak o girmesse ben boşanamayacakmıyım?
  • sehir farketmez hangi sehirde basvurursan basvur esine iletilir..

ama esinin bosanma davasını imzalaması lazım..

imzalamazsa bosanamazsın ancak ölmesini beklersin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nişanlımın ablasi
    10 yıl önce açıldı
    İliskide yas farki
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iste onu diorum hiç girmiyo ölcek halide yok*****sizin ya nasıl yapacam:s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@tat -- 21 Aralık 2008; 21:03:44 >
  • 3 ay sonra girmezse zaten ölür 3 ay icinde girerse imzalar..

baska türlü yolu yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: SAGÔPA KAJMÊR

3 ay sonra girmezse zaten ölür 3 ay icinde girerse imzalar..

baska türlü yolu yok.

Artık 2 ay oldu o

Şehir başyargıç'ına pm atarsan sanırım o boşayabiliyordu eşin inaktif olması durumunda.
  • ** özel dedektiflik konusunda bende 5 ay önce ailevi bir konudan dolayı tutma gereği duydum sektörde yapmış olduğum araştırmalar ve çalışmalar sonucunda Federal Özel Dedektiflik Bürosuna beni yönlendirdiler, 1 aylı bir eş takibi çalışması yapıldı, yapılan çalışma neticesinde 2 yıldır uğrastıgım fakat bır turlu yakalaymadıgım eşimi suc ustu nıhayet yakaladım hemde elimde resım ve belgelrle tabi bedelini ağır ödettim suan bosandık 3 ay sürdü mahkemelerim savunma yapamadı bile o yüzden şiddetle tavsiye edebilirim emniyet mensubu geneli arkadasların ve uzman bir kadroya sahıpler anında neticelendiriliyor hatta linkerinide paylaşıyorum yardım almak ısteyenler ulasabılır sanırım 24 sa canlı detek hatlarıda mevcuThttp://federal-dedektiflik.blogspot.com.tr/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.