Şimdi Ara

Boşanma Aşamasındayız! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
4
Favori
3.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeşim sevgi kolay bulunmuyor. birbirimizi seviyoruz diyorsun o zaman iş kolay çözülür. aynı durumda bende kaldım eşimi tercih ettim. 1 yılın sonunda boşanacak durumdayken 4 yılı devirdik. şimdi eşim hamile. çok şükür bir sıkıntımız yok. unuttuğun birşey var. anne-baba senin annen baban. eşin onlara sadece saygı duyabilir sevmek zorunda değil. sana da yanlış gördüğü şeyleri anlatabilir. altın nokta ona hak veriyor gibi görün gazını al. eşinin düşüncelerini kendi ailen ile paylaşma ikili oyna.

birbirinize bir şans daha verin. yıkmak kolay yapmak zor. yuva kurmuşsunuz şansınızı bir kere daha deneyin.
  • Bak, hemen boşanma davası açıp da ayrılmayın. Önce bir süre birbirinizden ayrı yaşamaya başlayın. Diyelim ki iki hafta veya bir ay. O sürede görüşmeyin, iletişim kurmayın. Birbirinizden ayrıyken ne hissettiğinize, daha mı iyi, daha mı kötü olduğunuza bakın. Son çare olarak boşanın.

Konunun eski olduğunu şimdi fark ettim. Güzel sonuçlanmıştır inşallah.
  • yol yakınken bir an önce çaresine bak, bir ömür yeme kendini hepsini bir araya koy özür dilet eşinden, eşin dilerse annen babanda kızım işte problem yok vs der olay tatlıya bağlanır
  • 16 şubat 2017 dava günü.

Elinizdeki sigaranın ne zaman bittiğini anlamadığınız zaman anlayacaksınız beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iso_GS kullanıcısına yanıt
    Evli degilim , buna bagli olarakta durumunu tam olarak asla anlayamam. Ama sevmek konusunda bir cift sozum olacaktir. Uzuluyorsun bu duruma , cunku seviyorsun esini. Birsey bitmis degil. Bunun pismanligini yasarsin bosandiktan sonra. Eve geldiginde sana kapiyi acan bi esin olmayacak. Seni ozlemle bekleyen bir esin olmayacak. Sarilirken huzur buldugun o esin olmayacak.

Bi dusun , yasanmisliklar - sevgi ve bircok degeri bir kenara birakmak mi , yoksa sadece bazi seyleri duzeltmek mi. Esinle ailen arasindaki problemleri cozmem bence daha hayirli olurdu. Durusma gunu almissiniz , ama daha var durusmaya. Derince bir dusun , buna cidden ihtiyacin var hocam.

• birbirinizi gerçekten seviyorsanız ayrılmadan önce düşünün derim, çünkü birbirini gerçekten seven eşlerin oranı %5 değildir.

ailenizle eşinizin tartışmasında tarafsız bir şekilde baktığınızda kimi haklı görüyorsunuz. Aileniz ve eşiniz neden "ya o ya ben" diyor?

eşinizle tek sorununuz gelin-kaynana atışmaları mı? kendi kendinize kalsanız çok fazla tartılıyor musunız? bence sorun yoksa ve ailenizle fazla görüşmüyorsanız eşinizden ailenizin yanında onlara saygılı gibi davranmasını isteyin. birbirlerine söyledikleri kötü lafları iletmeyin.
  • neden evlendinki eşinin yüzüne seni seviyorum gerekirse ailemide karşıma alırım diyemeyeceksen , neyse en azından eşiniz sizin gibi birinden kurtulmuş olur.
  • Beels kullanıcısına yanıt
    ailesini karşısına almak zorunda değil. Bence tarafsız davranıp iki tarafın birbiriyle atışmasını fazla takmamak zorunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thisisgonnahurt 100

ailesini karşısına almak zorunda değil. Bence tarafsız davranıp iki tarafın birbiriyle atışmasını fazla takmamak zorunda.

zorunda kardeşim , benim sevdiğim kadına ailem saygı gösterecek , göstermiyorsa ailemi bile silerim.
  • Yaş 36 açık söyleyim kadınlar paran varsa köpeğin olur bu kadar basit. Herşey para olmuş geri kalan herşey bahane.
  • ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Valla haklisin hocam babamla tartisinca ben hakli olsam bile gider annem babami savunur illa para da var hatta babamin parasi=annemin diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Goat

Valla haklisin hocam babamla tartisinca ben hakli olsam bile gider annem babami savunur illa para da var hatta babamin parasi=annemin diyebilirim

Al benden o kadar ne zaman bende pederle tartışsam benimde anne hemen babamdan yana tavır alır. Ve ikisi birden üzerime gelirler. İnan zengin olsam annem dahi benim yanımda olurdu.

• İnsanın başına ne geliyorsa sinirden umarım düzelir hocam.
  • @ne diyorum valla çok haklısın bırak elalemin kızını kendi annelerimizde bile bu var bu bi gerçek bi doktor ol paran olsun annen seni bile farklı seviyor gerçekten,kızlar kara sevda dizisi izleyip aşk arıyorlar bi anlık gazdan ama evlenince bakıyorlarki ulan sevgi bitti.

Dikkat ediyorumda boşananların çoğu severek evlenenler sevgi para etmiyor ne yazıkki,manıtk evliliğinde de sevmediğin bi kadınla aynı yatakta oluyorsun en güzeli çapkınlık yapıp devam etmek,burda hep yazardım ben evlenmeyi çok isteyen biriydim 32 yaşındayım baya kızla konuştum,görüştüm güzel olan ve iyi bi mesleği olanda vardı valla cafede otururken bile zor dayandım istanbulda da 3 yıl yaşadım tek başıma şu an küçük bi ildeyim valla hepsi aynı çekilecek gibi değil evli olanlara gerçekten allah yardım etsin,cafede bile zor dayandığımız kızları millet evinde 24 saat çekiyor.Yok onun ailesi yok senin ailen bi düzenli cinsel ilişkin oluyor onuda karşıladınmı evlenmeye gerek yok.

• Beyler baya geç oldu. Kusura bakmayın. Tüm detayları size anlatacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: iso_GS

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Dediğiniz şeyler doğru. Ama o kadar sarpa sardı ki her şey. Çözüm sadece bu kaldı. Bundan sonrası için birbirimize eziyet etmemek adına alınmış bir karar oldu bizimkisi. Şu an protokolü hazırlama Aşamasındayız.

Bu çevresel faktörler ile yaşadığınız sorunlarda çevresel faktörleri düzeltmezseniz ömür boyu çevresel faktörlerden kaynaklanan sorunlar yaşarsınız.

Aileler,canımız ciğerimizdir. Fakat hiç kimse kimsenin hakkında doğru ve net tespitler yapamaz. Haliyle ailelerinin düşünceleri, çocuklar için kesin ve net doğrular değildir. Hatta bir çok aile farkında olmadan çocuklarına bu konuda ciddi kötülükler etmektedirler.

Gelelim sağlıklı ve huzurlu yaşama.

Klasik kredi çek ev al, çocuk yap, okula gönder, sabah işe git akşam eve gel yemek ye televizyon izle internete gir yat uyu sonra tekrar aynı döngü sonra haftasonu avm yemek ye eve git hayatından vazgeçmeye bakın. (Hayatınız böyle değilse de böyle olmaması için dikkat edin)

Gezer,özgür karavan benzeri konaklama şekline geçin. Hatta yasal prosedürler ile kendi istediğiniz beklentilerinize uygun şekilde üretin.

Freelance iş kolu edinin , internetin olduğu her yerden çalışabileceğiniz (eşinizde aynı şekilde)

Grafik,yazılım,metin,çeviri,amatör müzik veya seslendirme vb. konularda uzmanlaşmaya odaklanın.

• iso_GS kullanıcısına yanıt
    Bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.