Şimdi Ara

Boşanma Aşamasındayız!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
4
Favori
3.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi akşamlar diliyorum.

Biz eşimle birbirimizi seven iki kişiyiz.

Fakat her şeyin sevgi olmadığını bizzat yaşayarak anlamış bulunmaktayım.

Neresinden başlasam anlatmaya bilemedim.

Biz yaklaşık 2 yıldır evliyiz. Evliliğimizin ilk senesinde memlekette yaşıyorduk. Daha sonra yani şu an İstanbul'a taşındık. Taşınmamızın ana sebebi artık memlekette iş bulmamızın zorlaşması Ve ekonomik şartlar diyeyim. Yaklaşık da 8 aydır istanbuldayız. Ve ne yazık ki ekonomik şartlar peişimizi bırakmadı. Tabi bunlardan kaynaklı artık hiç kendimize vakit ayıramaz olduk. Tartışmalar alevlenmeye başladı diyebilirim. En ufak şeyler sıkıntı yaratmaya başladı.

Aslında en önemli sorun bence artık birbirimize sanki saygı duymuyormuşuz gibi. Özellikle eşimin artık benim ailem hakkında yorum yapması son zamanlarda çok Canımı sıkmaya başlamış olması. Ailemin yapmış olduğu hataları sürekli yüzüme vurması ki ben galiba burada kritik bir hata yaptım. Bir tartışmadan sonra ben de artık sinirlenip siz gelininize böyle böyle yaptınız. O da böyle böyle diyor demem oldu. Onu yapmamam gerektiğini şu anda anlıyorum galiba. Sinirle kalkan zararla oturur mantığı. Ailem de yazıklar olsun öyle düşünüyorsa dedi ve babam ben yaşadığım sürece o bu eve gelemez dedi. İşin özeti bunun gibi şeyler

Ben eşimi cidden seviyorum ama artık sürekli arada kalmaktan bitik durumdayım. Bi tarafta ailem bir tarafta o durumu oluştu. Aklıma geldikçe anlatmaya çalışırım.

Şu an çıkış yolu bulamıyorum. Ve yarın karar vermemiz gerekecek galiba. Sizlerin bu hassas konuda değerli yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aileniz eşinize kötü mu davrandi? ne oldu acar misin

• Ya kötü davranma değil aslında. Klasik gelin kaynana muhabbetleri. Hiç mi iyi şey yok var tabi ki. Ama aradan alıp birbirlerine kötü olanları Seçip önlerine koyuyorlar. Tüm olay bu. Ben de dedim ki gelininizi istemiyor musunuz? O öyle düşünüyor dedim film koptu.

• iso_GS kullanıcısına yanıt
    ekonomik durumunuz duzelse iliskinizin daha saglikli olacagini dusunuyorum sanirim koyu seyler de uat uste binince esinizin de cani baya sıkılmış

• Valla o kadar karışık ki çözemiyorum bir şey.

peki esinizin tarafini secseniz evliligin yuruyebilecegini dusunuyor musunuz? buna dair umudunuz var mi aslinda sorularin cevaoi da çözümü sizde bu saatten sonra anne baba ya laf geciremezsiniz ancak esiniz durumunuzdan anlar karsisina gecip konuştunuz mu hic

• Büyük konuşma yarın. Kendime sorduğum soru da aslında bu. Bu tür olaylar devam edecek mi? İlerde de yine karşımıza çıkacak mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİR GARİP BOŞANMA SÜRECİ
    5 yıl önce açıldı
    Boşanma mal paylaşımı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    yukarıda yazmış olduğunuz olaylar tam 20 yıldır bizim evde dönüyor. Sonuç ? Hiçbir şey olmadı hatta böyle oldukça annemle babamın bir birlerine daha da kenetlendiğini görüyorum o yüzden artık bir eşiniz var ve aile kuracaksınız ailenizin sözünden çıkma vakti geldi derim ben. Kendinizi kaptırmayın her iki tarafada dengeli davranın evin içinr akraba dedikodusu sokmamaya çalışın evliliik çok zor birşey Allah yardım etsin

• aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    iş esinde bitiyor yazdigim gibi kotu gunde de iyi günde de eşi yanında olabilmeli bu sayede her seyin ustunden gelebilirler

• Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Anlamadın abi türk kadınlar erkekleri himayesine almak ister yukardaki sorun bundan ibaret

• eşini seviyorsan ailenle iyi geçinmek için eşinden ayrılma. ailen sana eşlik yapacak değil herhalde. ortada kurulmuş yuva varken herkes yerini bilecek. aileye dışarıdan sarkıntı olup aile birliğini bozmaya çalışan aile yanlış işler peşindedir, yanlış yoldadır. ailene yaranacaksın diye eşini kaybedersen sonradan üzülürsün, ömür boyuda ailenle bozuk kırık bir ilişkin olur. ortada eşinin yaptığı büyük bir hata falan yok anladığım kadarıyla, hatta ailen hata yapmış. demekki eşten değil aileden ayrılma zamanın gelmiş. ailene eşinle ilgili fazla konuşmamalarını yuvana laf söylememelerini söyle derim. çekirdek ailene odaklan, yani eşine.
  • Abi yaşın benden büyüktür sana öğüt verecek seviyede değilim beni yanlış anlama 5 senelik bir ilişkim vardı ve %100 karşı tarafın kusuru yüzünden seve seve ayrılıyoruz. Diri diri ölüyorum. Bana başka seçenek bırakmadı o yalvarıyor ben deli gibi seviyorum ama mecburum çok fazla şeyi görmezden geldim. Yani bizde geri vites kalmadı artık. sizin durumunuzun bir çıkar yolu olduğunu düşünüyorum lütfen birbirinize sahip çıkın bu devirde düzgün birisini bulmak çok zor. Boşanmanız size bir fayda sağlamayacak.

• 30 yaşında yeni evli biri olarak söylüyorum senin ailen artık eşin bunu unutma, o da ailesini bırakıp herşeyi ile sana geldi bu kadar kolay mı bırakmak..

• quote:

Orijinalden alıntı: iso_GS

Öncelikle herkese iyi akşamlar diliyorum.

Biz eşimle birbirimizi seven iki kişiyiz.

Fakat her şeyin sevgi olmadığını bizzat yaşayarak anlamış bulunmaktayım.

Neresinden başlasam anlatmaya bilemedim.

Biz yaklaşık 2 yıldır evliyiz. Evliliğimizin ilk senesinde memlekette yaşıyorduk. Daha sonra yani şu an İstanbul'a taşındık. Taşınmamızın ana sebebi artık memlekette iş bulmamızın zorlaşması Ve ekonomik şartlar diyeyim. Yaklaşık da 8 aydır istanbuldayız. Ve ne yazık ki ekonomik şartlar peişimizi bırakmadı. Tabi bunlardan kaynaklı artık hiç kendimize vakit ayıramaz olduk. Tartışmalar alevlenmeye başladı diyebilirim. En ufak şeyler sıkıntı yaratmaya başladı.

Aslında en önemli sorun bence artık birbirimize sanki saygı duymuyormuşuz gibi. Özellikle eşimin artık benim ailem hakkında yorum yapması son zamanlarda çok Canımı sıkmaya başlamış olması. Ailemin yapmış olduğu hataları sürekli yüzüme vurması ki ben galiba burada kritik bir hata yaptım. Bir tartışmadan sonra ben de artık sinirlenip siz gelininize böyle böyle yaptınız. O da böyle böyle diyor demem oldu. Onu yapmamam gerektiğini şu anda anlıyorum galiba. Sinirle kalkan zararla oturur mantığı. Ailem de yazıklar olsun öyle düşünüyorsa dedi ve babam ben yaşadığım sürece o bu eve gelemez dedi. İşin özeti bunun gibi şeyler

Ben eşimi cidden seviyorum ama artık sürekli arada kalmaktan bitik durumdayım. Bi tarafta ailem bir tarafta o durumu oluştu. Aklıma geldikçe anlatmaya çalışırım.

Şu an çıkış yolu bulamıyorum. Ve yarın karar vermemiz gerekecek galiba. Sizlerin bu hassas konuda değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Reis eşini al. Tak koluna. İstanbuldan kaçın, kurtulun.. Kendi ailenden ve eşinin ailesinden kaçın, kurtulun. Sen eşinle evlisin. Bu mevzuyu kendi ailene anlattığın için bir kez özür dile. Hatanı anladığını söyle..

İstanbul sizi bitirmiş, tüketmiş.. Geçinemedikten sonra istersen dünyalar kadar sev; bu problemler olağandır.. Sizin birbirinizle başbaşa kalmaya ihtiyacınız var. Birbirinize vakit ayırmaya ihtiyacınız var.

Artık senin arada kalmaman lazım. Bunun için de ailenden uzak durman lazım. Gidin güzel bir anadolu şehrine. Bir yerde bir şekilde iş bul ve oraya taşının. Bulursun. Olmayacak şey değil.. İstanbulda çok iş var belki ama yaşam şartları da çok ağır ki en acı şekilde tatbik etmişsin; ediyorsun...

Seviyorsanız bırakmayın birbirinizi hocam...

• Böyle durumlarda tez canlı olmamak lazım hocam boşanmak anlaşmalı olduğu sürece hızlı ve medeni işliyor ama en ufak sıkıntıları bile kafaya takıyorsanız anlaşmanız biraz zor çatışmalı boşanmada Türk hukuku malesef tarafları ve ailelerini birbirine düşman ediyor uzlaşma diye birşey yok seven insanlar birbirinden nefret ederek çıkıyor yüksek yüzdeli bir olasilık verisi...

Teknik kısmı geride bırakırsak ekonomik sıkıntının ne zaman düzeleceği belli olmaz ve gene insanlar birbirini ailede düşman gözüyle görünce işler çok ayrı oluyor bir taraf diğerine ne derse desin karşı taraf bunu sorunmuş gibi algılıyorsa bi uzmanla konuşup bide olaylara tarafsız bakmaya çalışın...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aileden ayrıl, istanbuldan taşın.

• Herşey maddiyat.paran varsa kralsın.Diğer bütün laklak muhabbetler boşluktan stres sinirden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karını boşa İzmir'e taşın. İstanbul cehennem.
  • "Biz eşimle birbirimizi seven iki kişiyiz. "

Hocam şunun üzerine söylenecek, yorum yapacak söz yok ki ? Aileni çekeceksin kenara konuşacaksın. Gerekirse mesafe koyacaksın.

• Anne babanla daha az gorus.esinden ayrilirsan hic bisey daha iyi olmayacak.senin ailen artik esin.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.