Şimdi Ara

Boşanmam lazım/ teşekkür ederim herkese (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
834
Cevap
41
Favori
32.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akşam akşam içim cız etti hocam. Bırakın ne hali varsa görsün derim ben ama bilirim ki unutmak da zordur. Resmi olarak ayrılık işlemlerini tamamladıktan sonra iletişim falan kurmayın. Bilezikleri kalsın onda. Ne hali varsa görsün diyorum yine.
  • ne demişler
    kadının sırtında sopayı
    karnında sıpayı eksik etmeyeceksin
    sıpada sopada yok sanırım öyle olunca söylediklerini kaale almaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: empacan

Çok sevdim be, gözüm hiçbirşeyi görmeyecek kadar çok sevdim. Düzelir diye bekledim. Defalarca ağladım şu koca adam halimle, karşısına geçtim ağladım, salya sümük çocuk gibi. Nafile, Ah şu aciz kalbime bir söz geçirebilseydim keşke.

annen baban nasıl bakıyordu evliliğe peki ? eşinden şikayetleri var mıydı ?

yanlış seçim yapmışsın ama sevgi de başka bir şey.
  • Varya kızıda babasınıda öldürürdüm ben olsam

kusura bakma yani
  • Allah kolaylık versin abicim inş tez zamanda ayrılırsın .
  • ne yazik ki kadinlarin genel sorunu.Maddiyatin varsa iyisin yoksa cik ustune ez.kadin dediginize ustunlugunu kabul ettireceksiniz.Yanlis mi yapti hata mi yapti.1 soylersiniz 2 soylersiniz 3. de kapinin onu..
  • Allah kolaylıklar ve sabır versin kardeşim, yaşamadan bilinmez ama eminim çok zor bir durumdur. İlk olarak yorum yapan arkadaşlara bir uyarıda bulunmak isterim ki bahsedilen hanfendi hala forum arkadaşımızın eşidir ve ona karı gibi laflar etmek bizlere yakışmaz. Benim şahsi görüşüm bu ilişkiyi bitirmeniz yönündedir ki anlattığınıza göre sevince çok seven kolay vazgeçemeyen bir yapıya sahipsiniz. Bu demek ki sizin bu evliliği bitirmeniz cidden sancılı ve uzun sürecek hatta eşinizin güzel lafları sizi her daim boşanma kararınızdan caydıracak. Ama bu evliliğin geleceğinde şuankinden daha büyük sorunlar olur gibime geliyor ki bu olanlar bile boşanmanız için yüzlerce defa yeterli.Sabırlı olmanızı, olaylara sabırla yaklaşmanızı, boşanma kararınızda istekli ve sabırlı davranmanızı isterim ki bu süreci atlatabilesiniz. Evet belki üzüleceksiniz, evet belki içiniz yanacak ama bu yapılanlardan sonra yapılması gereken tek şey bu. Bu mübarek günde sizede dua edeceğim, hayatınızda başarılar

• 1 yılda bunlar olduysa 10 yılda neler olur kim bilir , bence bu iş bitmeli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SENDEN YANLIZCA TEK BİR ŞEY İSTİYORUM BANA ŞU ESKİ EŞİNİN NUMARASINI VER! BU NASIL BİR EVLİLİKTİR YA? KIZ SENİN KANINI EMMIŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: CIZIK

ne demişler
    kadının sırtında sopayı
    karnında sıpayı eksik etmeyeceksin
    sıpada sopada yok sanırım öyle olunca söylediklerini kaale almaz

İmzamı atarım.
  • Valla geçmiş olsun hocam ne diyeyim.

Hayatta böyle sürekli alkol kullanan bir kadınla evlenmem, içecekse benle içer.. Sizin evlilik fazla rahatmış..
  • kusura bakmada kaşınmışsın 1-2 olayından sonra kapı önüne koyacaktın bence sana söyleyim boşanma birgün o yokken evi taşı tek başına takıl yanında gizli kamera yada ses kaydı taşı git ailesiyle filan konuş zaten senin dediğin gibi atarlıysa kavga çıkarırlarsa kaydedersin direk mahkemede delil olarak kullanırsın sözel hiçbirşey geçerli değil orada kitlerler adama nafakayı

bir açık yakalamaya çalış bir şekilde onları zor duruma sok bu kavga olur başka birşey olur elinde delil tutacağın birşey olsun.
  • Nasıl bir sabır nasıl bir sevgidir seninkisi helal olsun
  • bu ne lan okurken hayata küstüm yeminle. keşke evlenmeden önce o mahlukatı biraz olsun tanıyabilseydin. Allah yardımcın olsun. İNŞALLAH en kısa sürede işlerini rayına sokar hayatına devam edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: empacan

quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

özet yokmu. çok uzun.

:) Özet : boşanıyoruz be bilader.

hayırlısı hocam. nasıl mutlu olacaksan öyle yap. sana kız mı yok.
  • Hocam elbet sevda olayı vardırda hiç mi değerlerin yok hiç mi sözünü geçiremedin ? Evlilik içinde biraz erken olmuş galiba neyse boşanmak en mantıklısı gözüküyor günün birinde çocuk girince araya bu şansında olmaz Allah sabır versin.
  • hocam yarısında daraldın wallahi , allah kolaylık versin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1lac kullanıcısına yanıt
    Allah Razı olsun. Teşekkür ederim. En güzel duyguyu yapmış olduğunuz yorum ile yaşadım.
    Herşeyin hayırlısını dilemekten başka birşey yapamıyorum. Bu akşam kandil. Dularımız kabul görür inşallah.
    Saygılar Hocam.
  • abi okurken içim daraldı üzüldüm boşan kesinlikle bunlar nedir böyle sende ne adammışsın ne sabır be ermiş falan mısın abi
  • Arkadaşım! Sen ne biçim adamsın dememek için zor tutuyorum kendimi, ensene vurup ekmeğini almalarına neden her seferinde izin verdin? Hadi kıza çok aşıktın, babasına da mı aşıktın? Allahına kadar aşık ol yine de sen erkek adamsın nasıl göz yumarsın sana böyle davranmasına-davranmalarına? Diyeceksin ki çözüm bul, çözüm belli. Sen önce şapkanı önüne al düşün. Ulan bunlar kendilerini ne sanıyor diye. Zararın neresinden dönersen kardır. Kızdan alabildiğin ne varsa al, evdeki takıları, altınları. Hiçbirşeyi kızın üstüne yapmamış olduğunu umuyorum. Eve gelirse kapının önüne koy, defol git ne b0k yersen ye de! Gelmezse mahkeme celbini gönder gitsin. Bir de sana tavsiyem (eğer ilerde pişman olup neden kendimi ezdirdim allah benim belamı versin demek istemiyorsan) boşandıktan, aranızdaki herşeyi bitirdikten sonra gidip kızın kendisiyle ve ailesiyle konuşman. Yine ters yapıp kovmaya çalışırsa boyun eğme kardeşim sen de! Ağzın mı dolu? Ver cevabını. Vurursa elin armut mu topluyor? Yapıştır gözünün üstüne. Ya da kendi bildiğin şekilde içini rahatlat, dert olmasın ilerde içine ve ne yap et bu kadından kurtul def et başından. Çok aşığım vazgeçemem diyorsan bile vazgeç, unutamam diyorsan da unutma birader. Gerekirse köpek gibi ağla kendi kendine ama gidipte onun köpeği olma. Bundan sonra dikkatli olup kimseye hakettiğinden bir gram fazla değer vermemeni tavsiye ederim. Görüşüm bu birader hadi allaha emanet inşallah en tez zamanda kurtulursun. Hadi eyvallah

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.