Şimdi Ara

Boşanmam lazım/ teşekkür ederim herkese (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
39
Favori
32.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne kadar sevsemde sanırım bu kadar dayanamazdım. Saygı olmadıktan sonra devam ettirmenin bir anlamı yok bence. İnsanlar değişemez, değiştiklerini zannederleri değişmiş gibi görünürler ama bir süre sonra yine özlerine dönerler. Hem ailesi hem kendisi çok saygısızmış. Hele ki sen bu kadar severken. Bence sakın birleşmeye çalışma, ileride yine tekerrür edecek bu sorunlar. Ki anladığım kadarıyla henüz belini doğrultamamışsın, daha ne kadar borca batabileceksin? Zaman herşeyin ilacıdır, unutursun zamanla, mantıklı davran derim ben ve uzatmanı istemem artık. Saygılar, allah sabırlar versin, metanetli olun.
  • hakan0403 kullanıcısına yanıt
    Tabi ki sözümü geçirdiğim zamanlar oldu, Ama kopma noktasına gelmeye başladıktan sonra bu sorunlar ortaya çıktı. Ama sanırım kendisini evlilik modunda sıkıştırmaya başlayınca, yani bir ev hanımı gibi zorlamaya başladıkça bu olaylar ortaya çıkmaya başladı. Elbette benim de hatalarım var. Yok demiyorum zaten.
    İnsan sevdiği zaman kaybetme korkusu ile mantıksız ve akılsız işler yapabiliyor. bir defa kuyruğunu kıstırdığı zaman bırakmıyor, ve sevgimizi nasıl kullanacaklarını çok iyi biliyor bu kadın milleti.
    İşte sevgi bu, hiçbirşeyi görememek belki... herşeyi yapabilmek.
    Kendime acıdım çok fazla. Tabi ki hiçbirşey eskisi gibi değil, yani şu anda sağlıklı düşünebiliyorum. Ama tabi ki o kadar çok acı çektikten ve üzüldükten sonra bu kıvama gelebiliyor insan.
  • Delapparentia kullanıcısına yanıt
    Dediklerin teoride kolay, ama uygulamada zor... Mantıklı davranıp önce kurtulmak lazım. Daha sonrası ise, kendi hayatımı yeniden kurup mutlu olmak ona verebiliceğim en büyük acıdır.
  • Kendini üzme artık, sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın, ama kendisi gününü yaşamış sensiz. İstanbulda olsan valla dertleşmeye içmeye götürürdüm seni. Sakın tekrar birleşmeye çalışma. Boşanın gitsin. Anlasın dünyanın onun etrafında dönmediğini.
  • hocam yaşınız kaç , eşiniz ilk yakınlık kurduğunuz kişi mi yani önceden sevdiğiniz oldu mu .eğer ilkinizse sizin yalnızlık canınıza tak etmiş bu kadar bağlanmışsınıZ.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam okurken dellendim ya boşansana dostum öyle kız sevilmez olsun bak eşin kötü bişey söylemeye hakkım yok ama gece gece içiyor her gece alemlerde diyorsun onun başka dostu falan olabilir seni yolmuş borçları takmış sende boşan gitsin arkadaş hala onunla ne vakit geçiriyosun seni tanıştıran abiylede bidaha görüşme bence bak yazarkende sinirlendim
  • Hocam komple okudum gerçekten Allah kolaylık versin. İyiki çocuğunuz falan olmamış birde çocuk olsaydı kim neler olurdu. Bence direk boşanın kurtulun.
    Her dediğini yaptığın dediğini ikiletmediğin üzerine düştüğün için kendisini birşey sanmış. Nasıl olsa avucumda yine gelir yine yapar yine alır diye. Bayağı şımarmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 23 Haziran 2013; 23:38:47 >
  • hepsini okudum.

senin yerinde olsam mafyanın eline 3-5 kurus verir ailesini katletirirdim.

su devirde polis zaten polis degil. en kesin çözümü

ona geldimide bosanma davasını ben açar ve sülalecek giderdim duruşmaya

sonra kendi yoluna bırakırdım
  • phantom_coal kullanıcısına yanıt
    Hocam yaş 32, daha önce sevdiğim oldu elbette, ama evlilik kutsal bir kurum, yani sahip çıkmak lazım, daha sonrasında aman şunu yapsaydım, aman bunu yapsaydım gibisinden bir derdim kalmadı. Herşeyi yaptım. En ufak bir ayrıntıyı bile denedim. En mantıksız varvasyonları bile denedim. Ama her türlü kuram ve denemelerim başarısız oldu.
  • Kayınpederini ve kayınvalideni temizleyebilirim.Söz parada almam.Borç içinde batıyon zaten.
  • Teşekkür ederim. İçmek ve kendinden geçmek gibi bir derdim yok. Ama dertleşmek için bir abiye, bir arkadaşa dosta o kadar çok ihtiyacım oldu ki, yani bu forumda bu konuyu açarken bile kendimi akılsız gerizekalı gibi hissettim. Ama Belirli bir evreye gelipte, artık olaylara mantıklı olarak bakabildiğim için, buradayım. Ve yazabiliyorum. Bu güzel kandil akşamında bana yaptığınız yardımlardan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun. Allah kimsenin başına " düşmanıma dahi " böyle acılar üzüntüler yaşatmasın. Hepinize hayırlı eşler için dua ediyorum.

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Üçte ikisini okudum. Kusura bakma da yolunacak enayi bulmuşlar ve yolmuşlar hiç sesini çıkarmamışın. Bana öyle yapacak kadını var ya allah yarattı demem. Madem görücü usülü niye tanımadan evleniyosun ki 1 sene en azından görüşün, konuşun ondan sonra, kovalayan mı var.
    +sonsuz

Vallahi gebertirdim. Böyle şey olmaz ya.

EDIT: Hocam sevginin bir sınırı vardır. Siz seviyorsunuz da o size zarar vermiş hep. Maddi bir evlilik olmuş onun açısından. Çocuk olayları falan olmadan bence de sonlandırın evliliğinizi yoksa daha çok dert açacak, babasını da arkasına alarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 23 Haziran 2013; 23:45:35 >

• 2-3 ayda tanışılıp evlenilir mi, bunlar çok ciddi meseleler sonra üzülür insan böyle. Salak ablam da benzer bir şey yaptı, tabi görücü değil ama 2 ay içinde nişanlandılar da Allah'tan erken fark etti kız çocuğun ne mal olduğunu. Çok uyarmıştım kızı ama gönül işte, sevince bırakamıyor.
  • merak ediyorum harbiden bukadar derdi nasıl çektin ? vallahi Peygamber sabrı var sizde
  • Hepsini okudum Allah sabır versin çekmeyen bilemez anlayamaz bu duyguyu. Hayırlı işte acele etmek lazım derlerdi büyükler ama bu devirde geçerli değil bu nesil bozuk evlilik işi oldu bittiye getirip acele edilecek birşey değil artık iyi tanımak, 2 kere düşünmek lazım.
  • Allah kolaylık versin, büyük geçmiş olsun hocam. Zor gerçekten
  • Hocam Allah sana aklı fikir versin eger bunlar dogruysa ve halen seviyorum diyosan daha bişey söyleyemem bari kendini düşünmüyorsun ailenede mi acımıyorsun onları küçük düşürtüyorsun aşalatıyorsun...Sen dengeyi kuramamıssın resmen kılıbık olmussun biraz sert ol ayrıca bu kızdanda en kısa sürede bosan unutur gidersin yoksa yakında ya intahar edersin yada borçtan hapsi boylarsın
  • Abi senin ağzını burnunu kırarım bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bekara karı boşamak kolay diye bir laf var gençler. öyle atıp tutmayın döverim kapıya koyarım cart curt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam boşan yoksa bu dertten erken öleceksin ya da stresten Allah korusun hasta olursun.Hayır gelmez emin ol zor biz erkekler için sanırım bu işler ama kendi iyiliğin için.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.