Şimdi Ara

Boşanmam lazım/ teşekkür ederim herkese (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
41
Favori
32.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elinden geleni yapmışsın. haketemiş. sal gitsin daha iyisini bulacak mı acaba?
  • sonuna kadar okudum, bir insan sevgisinin ardında bu kadar maddiyat düşkünü olması hayret uyandırıcı. esin dediğin hanım senin onu sevdiğin kadar seni sevmiyor bence. sevgi ne kadar olsada karin doyurmuyor. ileriki hayatın için ne kadar erken ayrilirsan o kadar iyi senin için.

edit: barışmak için araba ve evi üzerime yap ne demek bu lafından sonra bile sevebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EDYGL -- 24 Haziran 2013; 0:59:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TAMAMINI OKUMADIM LAN DURUMUMUZ YOKTU YALNIZ BANA DENK GELSE 3. GÜN SİKTİRİ ÇEKERDİM İSTERSE İNGİLTERE KRALİÇESİ OLSUN. O NE LAN ÖYLE İNGİLTERE KRALİÇESİYLE Mİ EVLENİYORSUN. AYRICA NEDİR ARKADAŞ BU TÜRK KIZINDAKİ BİR NEVİ KENDİNİ SATMA DÜRTÜSÜ BU BİR TİCARET ARKADAŞIM RESMEN KENDİNİ SATMAKTIR BU. BÖYLE EZİK İŞSİZ TİPLERDEN UZAK DURMAK GEREK

BU DA BONUS BOŞ GİTMEYİN:

• Okurken kendi zihnimde canlandırdım ben olsam neler yapardım diye bu kadar alttan alınca tepene çıkmışlar insanlar karaktersiz canım abim sen ne kadar güzel davranırsan davran bunu suistimal etmek için uğraşacak bu karaktersizler bence onlara güzel bir ultimatom ver size düşünmek için süre ben artık çekemem bundan sonra ne olacağına siz karar verin bu davranışlarınızdan sonra tavrınızı değiştirmezseniz yollar ayrılır tarzı konuş eğer olumsuz yanıt gelirse direk boşanırsın o yaştan sonra dul kalacak olan o olur senin için hava hoş sonradan dizini döver takma hiç kafana
  • geçmiş olsun valla içim daraldı küfür ediyorum şuan ağzımı bozdum
    boşa gitsin davayada vur onu madem o seni süründürüyor sende onu süründür.
  • Hocam kusura bakma ama bunları açıklamaya çok seviyorum veya gözüm ondan başka birşey görmedi lafları yetmez. Hiçbir şey açıklayamaz bu durumu. Yolunacak kazı bulmuşlar diyeceğim ama ondan da öte bir durum bu. Anlamadığım şey insanlar nasıl bu kadar yüzsüz olabiliyor?(Karşı taraf için söylüyorum). Onu geçtim ailesi sizi kaç kere kovmuş,ailenizi kovmuş,sövmüş saymış ama 100 kere peşlerinden gitmişsiniz. Siz veya aileniz bunları nasıl hazmettiniz/hazmediyorsunuz? İlk paragraftan sonra benim film koptu zaten ama beterin beteri böyleymiş demek ki.
    Ne yalan söyleyeyim okudukça csb yazılmış gibi geldi,inanamadım.
    Hayırlısı neyse o olsun hakkınızda.
  • nasıl dayandın hocam o kadar ya? sabır taşı olsa çatlar. helal olsun. en yakın zamanda işi bitir
  • Allah sabir versin abi valla. Ben okurken gerildim ama sen nasil bir iyi niyetle yaklasiyorsan olaylara bu kadar seye ragmen hala iyi seyler soyluyorsun. Cidden saygi duydum.

Allah gonlune gore verir insallah bundan sonraki hayatinda da bu gunlerini hatirlayip gulersin. :/
  • Boşan ne aşkı ne sevgisi bırak

• Altın konusu gibi olayler benimde başımdan geçti, evlendikten sonra neredeyse hergün kavga gürültü, aileler ile sorunlar, her kavgada beni evden kovması vs.
    sonuç; 10 aylık evliliğin sonunda boşanma kararı kendisi dava açtı yüklü bir tazminat, 1000 tl nafaka, almadğım para, altınların istenmesi gibi dava dilekçesi geldi elime
    3ün1 ini alacak herşeyin beglesi var.
    Dünyaya sadece bir kere geliyorsun, başkası için hayatını ömrünü heba etmeye değmez arada kavga vs. olur ama seninki b**kunu çıkarmış, bencil olman gerekiyor evet kolay birşey değil ama yapman gerekeni yap
    bir ömür bu anlattığın şekilde geçmez.
    Allah kolaylık versin dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

Kayınpederini ve kayınvalideni temizleyebilirim.Söz parada almam.Borç içinde batıyon zaten.

+1

+

sen nasıl bir insansın abi ya!!! sonuna kadar okudum. neredeyse kendim yaşamış gibi oldum. bu nadir arkadaş. melek misin sen? dayanılır mı buna. resmen yaşarken ölmek gibi bir şey. Arkadaşların bir çoğu da güzel fikir beyan etmiş.

Benim tavsiyem eğer gerçekten bu evliliği devam ettirmeyi illa da düşünüyorsan duygusallığı bir tarafa atıp resmen bir satranç ustası gibi plan yapmalısın. Duygusallık anlayana yapılır.

"Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"
  • Birader melek misin sen ?
  • Valla içim daraldı aslında doğrusu bekara karı boşamak kolay yani burada okuyunca sanki bizim başımıza gelmeyecekmiş gibi geliyor ama daha önceki aşık olduğum zamanları hatırlıyorum da bu kadar olmasa da ben de eğer olaylar böyle oluşsa aynı şekilde davranabilirdim. Eğer böyle bir insanın eline düştüyseniz sizden donunuzu alana kadar peşinizi bırakmaz. Eğer biraz da bu talihsiz abimiz gibiyseniz valla Allah yardımcınız olsun. Abi bundan sonra da yapabileceğin şey zaten belli. En az kayıpla işi sonlandırıp kendine yeni bir sayfa açmak, ne kadar kolay olmasa da. İşin kötü tarafı sen bundan sonra da evlenemeyebilirsin. Çünkü yani ben böyle birşey yaşasaydım bir daha evlenmek istemezdim heralde...

• sevdiğinin 10da1i kadar sevilsen katlanılmayacak dert yok arkadaşımda
    şuan sen koca değil ATM durumundasın :(
    para çekebilince herşey hoş
    para yoksa kavga kıyamet
    Ne yapman gerektiğini söylemek haddime değil ancak
    Sabırlar dilerim... Zor...
  • yanlış kişiyi sevmişsin, parayı bol bulup mıçına başına sürenle evlenilmez. sevdiceğim ile 7 yıldır beraberim, evlenmemize de çok fazla kalmadı gibi, şimdiden tartışıyoruz nasıl daha basit düğün yapabiliriz diye. benden çok o istiyor basit olmasını. çünkü doğru olan da bu, düğün para harcama günü anlamına gelmez. bu kültürü bize dayatanların kim olduğu ne olduğu belli.
  • Bence hemen boşanmalısın birader.
    Bunu söylemek istmezdim ama saat 5'lere kadar kocası olmadan takılan bir kadından her şey beklenir.
    En başınan beri hata sende hep sustum hep sustum susarsan böyle olur.
  • uykum kaçtı yemin ederim

Sev seni seveni dağlarda çoban olsa, sevme seni sevmeyeni mısırda sultan olsa. . . ! Hz Mevlana
  • Kendin bile farkındasın öyle birinden sana fayda gelmeyeceğinden.. seni sevmediğide belli. Unutmak biraz zor olsada bunu başarırsın sadece ne yapacağından emin ol..

Sana değil parana aşık..

• Boşanmazsın dostum sen o evle arabayı da üstüne yaparsın sende bu potansiyeli gördüm. . Böbrek isteseler sağdakini mi vereyim soldakini mi vereyim bile diyebilirsin Allah sonunu hayretsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: britony
    Hz. Musa vs İsrailoğulları gibi olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 24 Haziran 2013; 1:23:22 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.