Şimdi Ara

Boşanmam lazım/ teşekkür ederim herkese (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
41
Favori
32.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birader bütün hata sende kimseye bu kadar yüz vermemen lazım hiç karşı çıkmadığın için sürekli ezmişler.afedersin ama gerektiği yerde .ik..ri çekmen lazımmış
  • kızların hayalindeki adamsın hocam, kendini hiç bozma böyle devam et çok yüz vermişsin, gerçekleri geç görmüşsün ama zararın neresinden dönersen kardır. bir an önce kurtar kendini.
  • senı hıce sayıp kafasına gore evden cıkıyorsa,gecenın bır vaktı eve sensız sarhos gelıyrosa o evlılık bıtmıstır.ertesı gunu babasının kapısına bırakılır

ekleme:konu sahıbı acaba hayatında evlılık oncesı hıc flort ettıgın kız-kızlar oldumu?
    hayır bır erkek bu kadar dızlıglerı elden bırakmamalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 24 Haziran 2013; 1:30:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: empacan

quote:

Orijinalden alıntı: matthew__

kusura bakma ama gerçekleri bazen insanın yüzüne direk söylemek lazım belki gerçekleri görmeni sağlar. bir erkeğe göre çok pasifsin ayrıca karının sevmediğin insanlarla sen olmadan içmesine ve eve geç gelmesine izin verdiğin için utanç duyulacak birisin.sokaktaki herhangi birine sadece bu olayı anlat kadınıda erkeğide öyle erkek mi olur der. Ayrıca çok fena yolmuşlar seni genelde nişan yaptıktan sonra ayrılırlar ama adamlar iyi yere dükkan açtıgı için bırakmamış tabi. Geçmiş olsun artık ne diyelim .

bak bugün boşan ,yarın ilk gördüğün kızla evlen ,iddia ya girerim ki daha mutlu olursun .karı koca arasında sevgi saygı karşılıklıdır bence. İnsallah bundan sonra mutlu olursun.

Dostum, Umarım birgün gerçekten sever ve sevdiğin insan ile evlenirsin. Dileğim mutlu olmandır. Ama gerçekten sevipte birçok şeyi görmezden geldiğin bir durum olur ise, bu yazdığın cevabı hatırlamak zorunda kalmaman için elinden geleni yap. BEn hata ettim, hatalarımı devam ettirip onu kaybetmemek için bu durumlara düştüm, her geçen gün daha da kötüye gitti. Böyle olmasını istemezdim. Ama belki eksikliğimden belki, fazla taviz vermemden, belki başka konular.... sonuç olarak yaşandı bu yazdıklarım. Geriye hiçbirşeyi döndüremem. Ama bundan sonraki yaşamım için daha iyi bir hayat daha mutlu bir evlilik için almam gereken dersleri aldım. Dost acı söyler, söylediğin birçok şeyin üzerimdeki ağırlıkla kıyaslandığında sana sonuna kadar katılıyorum. Ama insan hatasını anlayıp verdiği tavizleri gördüğünde sana da birşey söyleyemiyorum.

Şimdi arkadaşım konuya şöle bir giriş yapayım ben evli 2çocuk babası 35 yaşında bir adamım ve iki tane boşanma olayınının bizzat içinde bulundum hatta birinde mahkemede şahitlik yaptım.Şunu söylemeliyim kibu işler de suç iki taraflı olur genelde ama sen kendi pencerenden yazmışsın eger yazdıkların hakakten tamamı ile böyleyse zaten konuşulacak çokda afzla bişi yok muhakak sendede hata vardır ve eşini ni dinlemek lazım neysee,AMAA ÖYLE ŞEYLER YAZMIŞSIN Kİ YENLİR YUTULUR DEGİL ALLAH(cc) YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH SONU HAYIRLI OLUR SAYGILAR...

• Erkek dediğin yeri geldiğinde sesini çıkartmalı,bu ilişkinin değil doğanın kanunu.Sen kişiliğini yanlış belirtmişsin artık düzelmez.Derhal boşanmalısın,sen yapmazsın ama ben yerinde olsam bunu yanlarına bırakmazdım.
  • Konuyu dağıtmayayım ama boşalmam lazım diye okuyan tek ben değilim heralde :D
  • -ikili ilişkileri genelde tek taraftan dinlemeyi sevmem. insanlar olayları anlatırken genelde tarafsızlıklarını kaybederler.

-evliliğin forumda anlatılması da hoş değil sonuçta. özel hayatınız ve burası evlilik uzmanı dolu bir yer değil.

-hiç evlenmedim ama niyeti bozuk olduğunu düşündüklerimle, ilişki içinde yaptıklarını yakıştıramadıklarımla irtibatı kestim ya da hiç bulaşmadım. ( sadece olmadığı için ayrılıklar da oldu ama konuyla alakalı diye bunlara vurgu yaptım. )

-bu kadar anlatıp anlatıp sonunu seviyoruma getirmek de biraz garip olmuş açıkçası.

- 0-10 arası mesajı olan üyelerin konu dışını domine etmesi de ayrı ilgimi çekiyor.

- her şey doğruysa tek kişi olarak bir uzmandan yardım alın derim.
  • Hocam hepsini okudum bence de fazla bile dayanmışsınız. Sakın arabaydı evdi hiç bir şey vermeyin ve madem ailesi bütün borçları size yıktı ne eşya ne bişey çöp bile vermeyin ayrıldıktan sonra.
  • Game of Thrones'tan Sir Jorah Mormont'un hikayesine benziyor biraz.Okuyanlar bilir.O adama da üzülmüştüm,sana da üzüldüm kardeş.Kolay gelsin.
  • Sende iyi sabır varmış, iyi dayanmışsın. Allah kolaylık versin, böylesini çekmek kolay değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız resmen beni boşa diye ısrar etmiş.
  • Abi daha düğün öncesinden belliymiş işin sonu

• Oyle bir gecer zaman ki

• quote:

En yakın arkadaşı “ Sen onu çok sevdin, istediği her şeyi yaptın, her zaman alttan aldın ama o şımarık büyüdü, istediği şeyler olmayınca böyle oluyor, senin bir suçun yok, zamana bırak dedi “

okurken Az çok tahmin ettim aslında şu yukardaki cümleyi...
    Dostum hiç üstüne gitme derim, üzerine gittikçe daha çok dibe batırıyor senı...
    Biraz ayrı kalın , ayrı kalınca hiç mi aramiyor sormuyor ? kendisi hiç mi adım atmıyor ??
    ee neden evlenmiş ozaman ? ozaman senıde sevmiyor anladıgım kadarıyla...

hem o nedemekmiş ya ? "Arkadaşlarıyla çıkıp gezip dolaşıyor egleniyor ?" bir insan evlendigi vakit artık o "tek" olayı bitmiştir... Kadın nereye gidiyorsa erkekte oraya , erkek nereye giderse Kadında oraya eşlik eder...

Ve son olarak eşin sanırım biraz şımarık + rahat takılmayı seven , pek yarını değilde ep bugunu düşünen , eglenelim gezelim tozalım havlarında galiba... ama "evlilik" olayına girememiş bir türlü...

Valla işin zor kardeş ne diyim Allah Kolaylık ve 2'nizede anlayış versin diyorum...

Peki hiç sordun mu Eşin'e "Ne istiyorsun ?" hayattan , senden , evliliginizden veya genel olarak ???

• quote:

Orijinalden alıntı: lido

Boşanmazsın dostum sen o evle arabayı da üstüne yaparsın sende bu potansiyeli gördüm. . Böbrek isteseler sağdakini mi vereyim soldakini mi vereyim bile diyebilirsin Allah sonunu hayretsin..

+1 Boşanmak Güven Özveri ve Tecrübe ister
    Ne yazıkki sende bu Güven Özveri ve Tecrübe yok
  • allah uçak kazası vermesin kardeş valla ne biçim adammışsın anlamadım bana o moruk küfür edicek yaşına başına bakmadan kafayı koyardım kızı da boşamaz borçları ödeyip sallardım evin de kilidini değiştirirdim.. bi daha da ne başkasıyla ilişkiye başlayabilir ne de eve gelebilirdi sen çok sevmişsin belli ama yolunacak tavuk bellemiş seni
  • Abi baştan yüzlerini göstermiş bunlar tamam aşıkmışsın doğrudur da kadın seni takmıyor senle ilgilenmiyorsa aşk da bir yere kadar. Ailesi de kadın da seni resmen yolmuşlar bunu kabul et. Hala eşin özür diliyorum o yüzden senden ama ailesi de kızda karaktersizin tekiymiş. Aman abi çocuk yapmadan bu işi bitir yoksa hayatın zindan olur bu sefer de çocukları bahane gösterir seni onlarla tehdit eder boşanamazsın da hayat boyu bununla ailesini çekmek zorunda kalırsın. Haber vermeden git avukatla görüş boşanırsın ardından da psikolojik destek al ne olursa olsun iyi gelir ardından da para bulursan git yurt dışına kafanı dağıt biraz. Elin şımarık kızı yüzünden sıkma canını emin ol daha iyilerini bulursun. Kendini yoldurtma, unutma o kız seni sevmiyor sadece parana göz dikmiş seni bir kene gibi emiyor şu an hem maddi anlamda hem manevi anlamda.
  • Hayretle okudum, bu kadar şeye nasıl dayandınız akıl alır gibi değil. Aşık olduğunuzu söylüyorsunuz, ancak görünüşe bakılırsa eşiniz size hiçbir şekilde saygı duymuyor, hatta insan yerine koymuyor. Böyle aşk olmaz, olsa olsa lisede olur o da iki hafta sürer. Bu şekilde hayat geçmez, sağlığınızı kaybedersiniz.
  • Dostum okudum yazını ama sana şunu söylüyeyim çevremde gördüğüm az çok yaşadığım tecrübelere göre söylüyecem olayın koptugu an kızın fethiyeden alışveriş yapmayıp istanbula gidip orda aynı şeyleri alması bence istanbula sırf gezmek için gitmiştir benden kaçmaz aynı malı bi insan neden yaşadığı şehirde almıyor fethiyeye gidiyor,bak dostum ben Elazığdayım şimdi evlensem aynı kıyafeti eşim elazığda değilde istanbulda alsa ne kadar saçma olur değilmi:)

Sen çöpmüsün hım boşamı oksijen alıyorsun hiçmi küçükken birini dövmedin ben babasız büyüdüm ama ona rağmen şimdiye kadar asla hakkımı kimseye yedirtmedim unutma sen ERKEKSİN düğün öncesi alışverişlerde kızın ağzına iki tane koyup ben darphane değilim diyemedinmi emin ol öyle yapsaydın şu an kız köpeğindi havlayan kadına hoşt demeyi bilecen dostum,yurt dışı tatil onun neyine be ne utanmazlık bu ne rezillik ben olsam kızıda döverdim,babasınıda döverdim,eniştesinide döverdim biraz piskopat olun abi ya.

Yalnızlığında bi asaleti var yalnızlıktan asla korkmayın gerekiyorsa 40 ında evlen ama temiz biriyle evlen hocam,bak ben evlilikten yana biriyim ama ard arda öyle konular açılıyorki hani bende korkar oldum ve bu konularda vardığım bi sonuç var,bizim Türk kızı erkeğimizden daha güçlü ve daha zeki gibi dikkat ediyorumda hep erkek mağdur,nerde o atalarımız ah ah

• Aynısı kuzenimin başına geldi sonra boşandılar kadın bi gece gelip bu evde yokken altınları eşyaları kamyonete yükleyipkyükleyipkacmislar

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.