Şimdi Ara

Boşanmam lazım/ teşekkür ederim herkese (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
39
Favori
32.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarısına bile gelemedim. Yani bırak yarısını 2. paragrafta nefesim falan kesildi.
    Güzel kardeşim sen çok mu aşıksın yoksa çok mu safsın anlayamadım ben. Neden nasıl yaptın bunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havasutoprak

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Sevgiyle falan olacak iş değil bu .

Karşı taraf insan değilmiş . Seninkide erkeklik sınırlarını zorlayan bir sabır . Sen baştan vermişsin eline kozu. İlk çemkirdiğinde patlatacaktın suratına akayım bidaha yapıyormuydu .

Ben senin kadar cesaretle olup buraya konu açamıyorum bak birde ben durumumu anlatayım yatıp kalkıp durumuna şükret.

7 yıllık flörtten sonra Yaklaşık 15 aydır evliyim.
    Karım 4 aylık hamile
    Anası sağolsun şu anki durumumuzun en büyük pay sahibi kişi
    Şu anda ayrılma aşamasındayım ve ortada olacak bir çocuk var daha cinsiyetini öğrenemedim karım anasının yanında ve Facebook denen illette soyadımı silmiş beni silmiş

Bu durumda olmamızın sebebimiz ne ?
    Düğünde takılan takılar :) ve 7-8 binliralık küçük bir meblağ

Evleneceklere en büyük tavsiyem takılan takıları hemen bozdurun çünkü ilerde başınıza büyük bela olabiliyor keşke hırsız çalsaydı inanın hiç bu kadar koymazdı.

Herkes kendi derdinde tabikide sizden daha büyük dertliler var benim gibi çocuk yoksa kardeşim rövaşata Çek yaşın daha genç ben 30 U devirdim bende tabi daha gencim ama bana göre süper durumdasın şu anda bak cocuk yok birde düşüneceğin yat kalk şükret.

Yazmıştım başka bir konuya @EmreFB1907 nickli arkadaş sana söylüyorum bu lafı benim karımda bu arkadaşın ki gibi olmasada benzer şekilde yaşadım bizim hakaretlerimiz çok daha büyüktü ama bende bu arkadaştaki gibi peygamber sabrı yok ağzını burnunu dağıttığımdan emin olabilirsin emin ol bir .oka yaramıyor belli saatten sonra dayak arsızı oluyor başkada bırşey olmuyor he bu arkadaşın yerinde olsam herhalde katil olabilirdim gibime geliyor 1 kere o babasını sağlam döveceğimin garantisini verebilirim arkadaş bende kendi yaşadıklarım başkasının başına geliyormu diyordum sende ne sabır varmış be

Özel olmayacaksa anlatmakdan da gocunmayacaksanız. 7yıllık flört döneminde hiç mi anlamadınız böyle sorunlar olabileceğini karakter yapısını yada aranızdaki 7yıllık flört nası dolu dolu bi 7yıl mı,çok üzücü sizinde yaşadıklarınız?

• Keşke yapmak istemediğin şeyler istendiğinde yada hakarete uğradığında biraz dik dursaydın, bağırıp çağırsaydın.

Ortak kurulan gelecekte neden maddi manevi bütün yükün senin omuzlarında olmasını kabul ettin ?

Seninde yanlışların var üstadım, biraz omurgalı durmalısın hayata ve insanlara karşı.

• daha 17 yaşındayım akıl vermek bana düşmez ama sakın çoçuk yapmayın hocam

• Ya çok seviyorsun diye veya çok güzel de olsa, bu kadar fedakarlık olmaz ki! Karşındaki insan, nasıl bir ruh yapısına sahip belli değil birkere. Her istediğini alacaksın, yapacaksın diye bir kaide yok çünkü. Ayrıca kadın haliyle, seni umursamadan ; gece hayatı, eğlence, içki !, bilmediğin kimselerle takılması, sabah 5 gibi gelmeler felan bir kere çok saçma ve çok trajik bir durum, fena yani. Sonraki sayfaları okumadım, fakat bundan sonra da beraber olmak için çabalamazsın, umarım! Bu arada geçmiş olsun, ALLAH kolaylık versin.
  • BrockLyn kullanıcısına yanıt
    Estafurullah, Yaşananlar gerçektir,
  • Evi arabayı onun üstüne yaparsanız resmen tasmayı takmış olur size. Her şey unutulur hocam siz onun sayesinde var olmadınız o olmayınca da bir şeyleriniz eksilmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi söylediklerimi yanlış anlama ama büyüğümsün hakaret olarak değerlendirme bunları anlaşılan sen çok saf iyi niyetli bi insansın sana yapılanı taşa yapsan taş dayanamaz çatlar okurken bi an evlenmesemmi diye tereddüt ettim abi hayat böyle geçmez birilerinin kahrını çekerek ayrılıyorsan bence en hızlı şekilde ayrıl ve yoluna bak Allah yardımcın olsun.
  • Aynı şeylerin benzerini kardeşim yaşadı sayılır tam olarak olmasa da. Gezmeler filan falan. Açtı ağzını yumdu gözünü, verdi dilekçeyi. Yani siz karşı mı gelemiyordunuz anlamadım ki. Satırlarınız da en azından baba tarafına, "Yeter be kardeşim sizi mi çekeceğim" bekledim ama yok. Bende öyle hatun olacak şimdiye 40 kere boşamıştım yani..
  • arkadaşım kusura bakma ağır konuşacağım

sokarım aşkınada sevgine... böyle iş mi olur lan. başlarım senin de sakinliğine mülayimliğine. borca batmışsın bu borcu aşkın mı ödeyecek. kendini ağzın kokarken gö tünde don yırtıkken görürsen hiç şaşırma. şu yazdıklarını okuduktan sonra bende korkak ezik bir kişiliğine sahip olduğun izlenimi oluştu. kız tarafı 7 den 70 e resmen sizi bellemiş. öyle böyle değil hem de. seni geçtim ailenin bile. yazık günah ya. annen baban sırf senin iyiliğin, rahatlığın için elalemin kapısından kovuldu. bunu nasıl vicdanına kabul ettirdin. onur gurur denilen şey var. senin lafta sevgin yüzünden bir sürü insan zarar görmüş. ya Allah aşkına bana söyle gecenin bir yarısında bilinci kapalı bir halde bir eşinin ne işi var eğlence mekanlarında. sen nasıl bir insansın da elin züppeleri yanındayken güveniyorsun buna. hele hele fethiye gibi bir yerde. şu an kaşta görev yapıyorum. buradaki insanları görünce kızlara olan nefret duygum katlanarak arttı. fethiye-kaş gibi yerlerde hiç bir kıza güvenmem ve güvenilmemesi taraftarıyım.

sen otoriteni kuramamışsın, her şeyi kabul etmişsin, bi de gelmişsin burada bir şeyler yazmışsın. hala da boşanmak için kesin kararını bile vermemişsin. bu kafayla gidersen seni ve aileni daha çok sömürürler. biraz sert ol, sana denilen larfları ağızlarına tık hakkında ileri geri söylemelerini engelle gerekirse şiddet uygula. yeter ki onurunu gururunu yerlere düşürme. hakkını her zaman ara. yemin ediyorum okuyunca nevrim döndü, nutkum tutuldu. düşündüm aynı şeyleri bana yapsalar kesnlikle çok çok kötü şeyler olurdu. son olarak vakit kaybetmeksizin siktir çal kızı hemen boşan hatta tazminat da iste, şahitlerin varsa çıkar mahkemeye, yanlarına bırakma olanları. eğer bunları yapmazsan hayat sana zindan olur. yaşamanın bir anlamı kalmaz senin için. elalem vurdumduymaz, umursamaz, gamsız iken sen kafaya takarak sağlığından bile olacaksın. inan söylenecek o kadar çok şey var ki şimdilik bunlar aklıma geldi. çok çok sinirlendiğim için bunları yazdım ve gerçekten senin şu haline üzüldüm. hakkında hayırlısı olsun.

ekleme: sakın ve sakın evliliği devat ettirmeye kalkışma. en başında bitmiş zaten evlilik. daha neyi zorluyorsun anlamıyorum. ey bu konuyu okuyan ve evliliğinin devam etmesini isteyen arkadaşlar. siz neyin kafasındasınız. okuduklarınızı anlama kabiliyetiniz yok mu? bu kızın düzeleceğine gerçekten inanıyor musunuz? öyle ise Allah size akıl fikir versin. temenni ayrı bir şeydir gerçekten gözüken ayrı bir şeydir. karşı taraftakinin iyiliğini istersiniz ama bu istediğiniz karşı tarafa zarar verecekse ne anlamı kaldı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 24 Haziran 2013; 2:30:24 >

• Okuyacagim.

• Zor bir durum ama is isten gecmis gibi. Insallah bir sekilde duzelir de huzurla yasamaya devam edersiniz.

Ancak evlenme konusunda birkac onemlis huhus var. Bunlarin basinda aile gelir.

Evlenecegin kizin nasil bir aile yapisinin oldugu cok onemli. Yani kizi alirken annesine, babasina, kardeslerine nasil insanlar, ben bunlarla anlasabilirmiyim, karakterleri duzgunmudur diye bakacaksin.

Kizin ailesi cok onemlidir ve senin ailenle maddi ve manevi olarak ayni seviyelerde bir aile olmalidir.

Bir diger husus kizla gorucu usulu tanismis olsan bile iyice taniyana, karakterini anlayana kadar flort donemi gecireceksin. Flort dedigim opusup koklasmak degil birbirinizi tanimak icin sohbet etmek, farkli ortamlarda ve olaylarda kizin davranislarini olcmek, parayi kullanmayi biliyor mu, ev hanimi olur mu gibisinden gozlemlemek.

• İlk 2 3 paragrafı okudum darlanmaya başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneLastTime

quote:

Orijinalden alıntı: Havasutoprak

quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Sevgiyle falan olacak iş değil bu .

Karşı taraf insan değilmiş . Seninkide erkeklik sınırlarını zorlayan bir sabır . Sen baştan vermişsin eline kozu. İlk çemkirdiğinde patlatacaktın suratına akayım bidaha yapıyormuydu .

Ben senin kadar cesaretle olup buraya konu açamıyorum bak birde ben durumumu anlatayım yatıp kalkıp durumuna şükret.

7 yıllık flörtten sonra Yaklaşık 15 aydır evliyim.
    Karım 4 aylık hamile
    Anası sağolsun şu anki durumumuzun en büyük pay sahibi kişi
    Şu anda ayrılma aşamasındayım ve ortada olacak bir çocuk var daha cinsiyetini öğrenemedim karım anasının yanında ve Facebook denen illette soyadımı silmiş beni silmiş

Bu durumda olmamızın sebebimiz ne ?
    Düğünde takılan takılar :) ve 7-8 binliralık küçük bir meblağ

Evleneceklere en büyük tavsiyem takılan takıları hemen bozdurun çünkü ilerde başınıza büyük bela olabiliyor keşke hırsız çalsaydı inanın hiç bu kadar koymazdı.

Herkes kendi derdinde tabikide sizden daha büyük dertliler var benim gibi çocuk yoksa kardeşim rövaşata Çek yaşın daha genç ben 30 U devirdim bende tabi daha gencim ama bana göre süper durumdasın şu anda bak cocuk yok birde düşüneceğin yat kalk şükret.

Yazmıştım başka bir konuya @EmreFB1907 nickli arkadaş sana söylüyorum bu lafı benim karımda bu arkadaşın ki gibi olmasada benzer şekilde yaşadım bizim hakaretlerimiz çok daha büyüktü ama bende bu arkadaştaki gibi peygamber sabrı yok ağzını burnunu dağıttığımdan emin olabilirsin emin ol bir .oka yaramıyor belli saatten sonra dayak arsızı oluyor başkada bırşey olmuyor he bu arkadaşın yerinde olsam herhalde katil olabilirdim gibime geliyor 1 kere o babasını sağlam döveceğimin garantisini verebilirim arkadaş bende kendi yaşadıklarım başkasının başına geliyormu diyordum sende ne sabır varmış be

Özel olmayacaksa anlatmakdan da gocunmayacaksanız. 7yıllık flört döneminde hiç mi anlamadınız böyle sorunlar olabileceğini karakter yapısını yada aranızdaki 7yıllık flört nası dolu dolu bi 7yıl mı,çok üzücü sizinde yaşadıklarınız?

Biriyle 7 yıl değil 70 yıl birlikte olunmayın evi paylaşmadan inanın hiçbirşey anlaşılmıyor dostum ben evlenmeden evvel karım bana sen sağdan yürü de sağdan yürürüm sen ne dersen ben onu yaparım aşkım diyordu :)

Buda bekar arkadaşlara bir örnek olsun aynı evi psylaşmadan kimse benim sevgilim şöyle benim sevgilim böyle demesin sarımsağı gelin etmişler 40 gün kokusu çıkmamış derler ya inanın çok doğru atasözlerini kulak verin hepsi gerçeklerden alınma örneklemelerdir.
    Allah'a şükür olsun yine bir yerlerini sakat bırakmadan yolladım sabrımı çok zorladı oda yoksa ama ben bu arkadaş gibi sessiz olamam mümkün değil yapıma ters ne olursa olsun bir erkek zamanı geldiği zamana erkekliğini göstermeli kadın kafasını aşağı eğmeli eğer eğmiyorsa o evlilik YÜRÜMEZ benim ki ısrarla bana kafasını kaldırdı inatla o altınları çıkartmadı bozduracağım yok borcum yok param var Allah'a şükür ama bende bu arkadaş gibi zamanında müsaade etmezsem anası olacak .ancık eminim bu arkadaş gibi yapardı beni ta düğün zamanı 20-25 binlik düğün istedi hanfendi hatta kıyameti kopardı bu iş olmayacaklar yeminler falan tabi bana değil kızına metazori yaparak bana yaptırmaya çalıştı ama babayı aldı düğün salonu olayına yinede 10.000 liraya kadar masraf yaptım kafama edeyim öyle ısrar ettiği zaman hiç yapamayacak yasa inadına 2.000 liralık bir salon tutacaktım evlenmeden kızını doktora götürüp doğum kontrol hapı aldırmaya çalışan evlendikten sonrada zırt pırt arayıp alıyormusun diye denetlenmeye çalışan bir kadın ah beyinsiz kafam kafadan daha bunu duyduğumda daha karım benim tarafımdayken arayıp o anasının ağzına .ıçmalıydım sonunda yaptım ama çok geç kaldım anası ne yaptı ne etti karımı yanına çekip beni bırakmasını sağladı kısaca arkadaşlar olacakları önceden gördüğünüzde o an müdahale edin sonraya bırakmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: empacan

Estafurullah, Yaşananlar gerçektir,

Allahu akbar bugun uye olup konuyu acman su mesaji alintilamayip mentionlaman profilinin acik olmasi mesajlara allah din turban katman herneyse kararimi verdim onundeki fazla

• Kardeş sende ezik psikolojisi mi var o kadar laf yetişsin itilip kakilmissin bir söz bile soylememissin

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşım kusura bakma ağır konuşacağım

sokarım aşkınada sevgine... böyle iş mi olur lan. başlarım senin de sakinliğine mülayimliğine. borca batmışsın bu borcu aşkın mı ödeyecek. kendini ağzın kokarken gö tünde don yırtıkken görürsen hiç şaşırma. şu yazdıklarını okuduktan sonra bende korkak ezik bir kişiliğine sahip olduğun izlenimi oluştu. kız tarafı 7 den 70 e resmen sizi bellemiş. öyle böyle değil hem de. seni geçtim ailenin bile. yazık günah ya. annen baban sırf senin iyiliğin, rahatlığın için elalemin kapısından kovuldu. bunu nasıl vicdanına kabul ettirdin. onur gurur denilen şey var. senin lafta sevgin yüzünden bir sürü insan zarar görmüş. ya Allah aşkına bana söyle gecenin bir yarısında bilinci kapalı bir halde bir eşinin ne işi var eğlence mekanlarında. sen nasıl bir insansın da elin züppeleri yanındayken güveniyorsun buna. hele hele fethiye gibi bir yerde. şu an kaşta görev yapıyorum. buradaki insanları görünce kızlara olan nefret duygum katlanarak arttı. fethiye-kaş gibi yerlerde hiç bir kıza güvenmem ve güvenilmemesi taraftarıyım.

sen otoriteni kuramamışsın, her şeyi kabul etmişsin, bi de gelmişsin burada bir şeyler yazmışsın. hala da boşanmak için kesin kararını bile vermemişsin. bu kafayla gidersen seni ve aileni daha çok sömürürler. biraz sert ol, sana denilen larfları ağızlarına tık hakkında ileri geri söylemelerini engelle gerekirse şiddet uygula. yeter ki onurunu gururunu yerlere düşürme. hakkını her zaman ara. yemin ediyorum okuyunca nevrim döndü, nutkum tutuldu. düşündüm aynı şeyleri bana yapsalar kesnlikle çok çok kötü şeyler olurdu. son olarak vakit kaybetmeksizin siktir çal kızı hemen boşan hatta tazminat da iste, şahitlerin varsa çıkar mahkemeye, yanlarına bırakma olanları. eğer bunları yapmazsan hayat sana zindan olur. yaşamanın bir anlamı kalmaz senin için. elalem vurdumduymaz, umursamaz, gamsız iken sen kafaya takarak sağlığından bile olacaksın. inan söylenecek o kadar çok şey var ki şimdilik bunlar aklıma geldi. çok çok sinirlendiğim için bunları yazdım ve gerçekten senin şu haline üzüldüm. hakkında hayırlısı olsun.

ekleme: sakın ve sakın evliliği devat ettirmeye kalkışma. en başında bitmiş zaten evlilik. daha neyi zorluyorsun anlamıyorum. ey bu konuyu okuyan ve evliliğinin devam etmesini isteyen arkadaşlar. siz neyin kafasındasınız. okuduklarınızı anlama kabiliyetiniz yok mu? bu kızın düzeleceğine gerçekten inanıyor musunuz? öyle ise Allah size akıl fikir versin. temenni ayrı bir şeydir gerçekten gözüken ayrı bir şeydir. karşı taraftakinin iyiliğini istersiniz ama bu istediğiniz karşı tarafa zarar verecekse ne anlamı kaldı!

Hocam size bişey soracam ben Elazığdayım doğuda yaşıyorum sevdiğim bi komşumuz Antalyaya gitti valla bana dediği heryerden kız alırım ama buralardan almam çokmu karaktersizlerki ben doğuda büyüdüm ama burdada başına buyruk eden yada açık giyinen kızlar var Fethiye Kaş tarafını merak ettim o kadar göze battıklarına göre oranın kızlarında sanırım bi problem var,benim komşuda öyle diyince vede sizden duyunca merak ettim.

• Hayirli geceler yazinin tamamini okudum.anlattiklarindan ve okuduklarimdan buradaki insanlarda ayni fikirdedirler, eşinizin, aşırı derecede saygısız ve şımarık oldugu.16 yasinda evlenen insan bile boyle triplere girmiyorken,bu kadar abartili istekler sunmuyorken sizin esiniz herseyi abartmis.burasi gercek hayat, burasi amerikan dizilerindeki gibi herseyim normal karsilandigi, olup bittigi bir yer degil.kisacasi burasi gercek dunya.yanlis anlamayin tamamen yazdiklariniz ile ilgili cevaplar verdim, kimseyi hor gorme gibi bir durum soz konusu degildir

• teşekkürler,sanada allah kolaylık versin,yaşadıklarınız zor.nedense büyük konuşasım gelmedi,çeken bilir sade yorum yapmıyorum o yüzden.

şu sözü paylaşayım Mevlana'nın 2013 benim içinde bu söz üzerine geçiyor

- kimi benden çok seversen o’nu senden alırım.
    ve ekler;
    - onsuz yaşayamam deme! seni onsuz da yaşatırım!
    ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur.
    sabır taşar.
    canından saydığın yar bile bir gün el olur.
    aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür.
    düşman kalkar dost olur.
    öyle garip bir dünya…
    olmaz dediğin ne varsa hepsi olur…
    düşmem dersin, düşersin!
    şaşmam dersin, şaşarsın!
    en garibi de budur ya;
    öldüm der durur yine de yaşarsın!”

-------

gerçekten ne yapın edin büyük konuşmayın,herşey insanlar için herşey başınıza gelebilir şu hayatda,bide dilinizden yanmayın ekstradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneLastTime -- 24 Haziran 2013; 2:42:14 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.