Şimdi Ara

Boşanmam lazım/ teşekkür ederim herkese (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
834
Cevap
39
Favori
32.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yazının tamamını okudum.Benimde sizinle aynı şekilde bir durumum var ancak ben evlenmedim benimki birazcık farklı bende acayip şekilde sevmiştim maalesef ki hep darbe üstüne darbe yedim (http://forum.donanimhaber.com/m_68413041/f_//tm.htm#68413041 )

Konuşmak dertleşmek isterseniz hep buradayım hocam.Allah kolaylık versin.
  • mübarek kandil gecesi dua edelim Allah hayırlı anlaşabileceğimiz eş nasip etsin hepimize
  • Aman ha şimdi gidip kızı dövim deme ama senin yerinde olsam hani dedin ya gece şampanya içerken geldiler ben içeri gittim kavga etmek için adam girmeye çalıştı işte kalkıp gidip o adamı içeri çekip döverdim.

@Utkuhan ne yazıkki doğru valla erkekler hep mağdur kızlar kullanıyor erkekleri.
  • Tek taraflı olarak dinlemek ve karar vermek elbette yanlış. Forumda anonim bir kişi olarak geçiyor isimlerimiz, kendimizi afişe etmiyoruz. Ayrıca farklı düşünceleri yorumları almadan doğru olup olmadığı veya vs vs gibi konuları burada karar almak için forum konusu açmadım. Sadece destek ve yorumlarınız için düşünceleriniz için bu konuyu açtım. ,

Ayrıca konuyu okumadan yorum yapmanız ise farklı bir durum. Psikolog yada evlilik danışmanına başvurduk. 3 seans yaptık. Olumlu sonuçlanmadı. Evlilik danışmanımızın uygulamamızı istediklerini bile yapamadı. aslında yapmadı desek daha doğru olur.

Saygılar
  • Dışarıda içki içip sabaha karşı sarhoş dönmek (Bir de kadın başına) ne demek?

Çok taviz vermişsin. Geçmiş olsun, bu ilişkiden hayır gelmemiş, gelmez. Allah yardım etsin.
  • Aşk köpekliktir...

Allah yardımcın olsun hocam...çok zor...
  • empacan E kullanıcısına yanıt
    Anlattıklarınızı baştan sona okudum ve esınızın durumu bence bastan belliymiş önce biraz anlayış olur bir insanda gerçekçi düşünür onu al bunu al şunu yap bunu yap 1 kez sıcak yüz görme ya en başında sizi pasif görmüş sanırım sizdeki iyi sabırmış yine ben şimdiye dövmüştüm dövmek çözüm değil ama insanında sabrı biryere kadar aynı evde yaşamadan bilemiyorsun işte alın yazısı çekiyosun.
  • hepsini okudum. benim anladığım kendini karının ailesine ezik tanıttığın. fazla uysal olmuşsun. onlar da ensesine vur lokmasını al türü biri olarak tanımışlar seni. bu saatten sonra da iflah olmaz. sakın aranız düzelsin diye evi arabayı onun üzerine yapma. intihar edersin sonra. ayrıl gitsin. bırak yarın öbürgün seni mutlu mesut daha iyi yerlerde gördükleri zaman başlarını taşlara vursunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: empacan

Allah Razı olsun. Teşekkür ederim. En güzel duyguyu yapmış olduğunuz yorum ile yaşadım.
    Herşeyin hayırlısını dilemekten başka birşey yapamıyorum. Bu akşam kandil. Dularımız kabul görür inşallah.
    Saygılar Hocam.

Sen şu kızın ailesinin evinin adresini kızın telefon numarasını falan bana bir versene ?Finikedeler dimi ?
  • Sevgiyle falan olacak iş değil bu .

Karşı taraf insan değilmiş . Seninkide erkeklik sınırlarını zorlayan bir sabır . Sen baştan vermişsin eline kozu. İlk çemkirdiğinde patlatacaktın suratına akayım bidaha yapıyormuydu .
  • Arkadaşlar, Benim yaptığım bu nacizane hatalara düşmeyin, benim hayatım devam ediyor.
    Ama öyle ama böyle yeniden bir hayat kuracağım Allah ın izniyle.
    Amacım benden sonra evlenecek olan bir arkadaş benim gibi olmasın. En azından biriniz bu yazıyı okuyup, ders alırsa, ne mutlu bana. Bu konuda samimi açıklamalar da bulundum. Herşey olduğu gibidir. Yani bir insan bile bile kendini bu kadar küçültücü bir topic açmaz. Yaşadıklarım birebirdir.
    Temennim: Mutlu olun, hayırlı eşler nasip olsun sizlere.
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Dostum okudum yazını ama sana şunu söylüyeyim çevremde gördüğüm az çok yaşadığım tecrübelere göre söylüyecem olayın koptugu an kızın fethiyeden alışveriş yapmayıp istanbula gidip orda aynı şeyleri alması bence istanbula sırf gezmek için gitmiştir benden kaçmaz aynı malı bi insan neden yaşadığı şehirde almıyor fethiyeye gidiyor,bak dostum ben Elazığdayım şimdi evlensem aynı kıyafeti eşim elazığda değilde istanbulda alsa ne kadar saçma olur değilmi:)

Sen çöpmüsün hım boşamı oksijen alıyorsun hiçmi küçükken birini dövmedin ben babasız büyüdüm ama ona rağmen şimdiye kadar asla hakkımı kimseye yedirtmedim unutma sen ERKEKSİN düğün öncesi alışverişlerde kızın ağzına iki tane koyup ben darphane değilim diyemedinmi emin ol öyle yapsaydın şu an kız köpeğindi havlayan kadına hoşt demeyi bilecen dostum,yurt dışı tatil onun neyine be ne utanmazlık bu ne rezillik ben olsam kızıda döverdim,babasınıda döverdim,eniştesinide döverdim biraz piskopat olun abi ya.

Yalnızlığında bi asaleti var yalnızlıktan asla korkmayın gerekiyorsa 40 ında evlen ama temiz biriyle evlen hocam,bak ben evlilikten yana biriyim ama ard arda öyle konular açılıyorki hani bende korkar oldum ve bu konularda vardığım bi sonuç var,bizim Türk kızı erkeğimizden daha güçlü ve daha zeki gibi dikkat ediyorumda hep erkek mağdur,nerde o atalarımız ah ah

Cidden bende soğudum abi neden dövemiyor bizim bu erkekler kızları iki tane patlat gelsin aklı başına babası sinirliymiş ikiye katlar o aileyi penceren aşağı atarım.

• zaten zorluk çıkaran, aksilik eden, para harcatıp borca boğan kıymetli oluyor ve yaptığın fedakarlıklar nedeniyle daha çok sevdiğini sanıyorsun.

eğer kuzu gibi uyumlu, seni senden çok düşünen tasarruflu, bir dediğini iki etmeyen ve sana değer veren biri olsa bu defa "evlendim, hiç sorunumuz yok ama aşk yok, bir başkasından hoşlanıyorum ne yapayım" gibisinden bir başlık açardın.

bu işin hiç bir şekilde yürümeyeceği ortada. uzattıkça daha fazla sürünürsün bu da ortada. ona göre kendine yol belirlemelisin.
  • ev ve araban duruyosa sakın üstlerine yapmaya kalkışma ne kadar borcun var? Arabayı satsan ödenir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scaryscreen -- 24 Haziran 2013; 2:07:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Sevgiyle falan olacak iş değil bu .

Karşı taraf insan değilmiş . Seninkide erkeklik sınırlarını zorlayan bir sabır . Sen baştan vermişsin eline kozu. İlk çemkirdiğinde patlatacaktın suratına akayım bidaha yapıyormuydu .

Ben senin kadar cesaretle olup buraya konu açamıyorum bak birde ben durumumu anlatayım yatıp kalkıp durumuna şükret.

7 yıllık flörtten sonra Yaklaşık 15 aydır evliyim.
    Karım 4 aylık hamile
    Anası sağolsun şu anki durumumuzun en büyük pay sahibi kişi
    Şu anda ayrılma aşamasındayım ve ortada olacak bir çocuk var daha cinsiyetini öğrenemedim karım anasının yanında ve Facebook denen illette soyadımı silmiş beni silmiş

Bu durumda olmamızın sebebimiz ne ?
    Düğünde takılan takılar :) ve 7-8 binliralık küçük bir meblağ

Evleneceklere en büyük tavsiyem takılan takıları hemen bozdurun çünkü ilerde başınıza büyük bela olabiliyor keşke hırsız çalsaydı inanın hiç bu kadar koymazdı.

Herkes kendi derdinde tabikide sizden daha büyük dertliler var benim gibi çocuk yoksa kardeşim rövaşata Çek yaşın daha genç ben 30 U devirdim bende tabi daha gencim ama bana göre süper durumdasın şu anda bak cocuk yok birde düşüneceğin yat kalk şükret.

Yazmıştım başka bir konuya @EmreFB1907 nickli arkadaş sana söylüyorum bu lafı benim karımda bu arkadaşın ki gibi olmasada benzer şekilde yaşadım bizim hakaretlerimiz çok daha büyüktü ama bende bu arkadaştaki gibi peygamber sabrı yok ağzını burnunu dağıttığımdan emin olabilirsin emin ol bir .oka yaramıyor belli saatten sonra dayak arsızı oluyor başkada bırşey olmuyor he bu arkadaşın yerinde olsam herhalde katil olabilirdim gibime geliyor 1 kere o babasını sağlam döveceğimin garantisini verebilirim arkadaş bende kendi yaşadıklarım başkasının başına geliyormu diyordum sende ne sabır varmış be

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: empacan

Tek taraflı olarak dinlemek ve karar vermek elbette yanlış. Forumda anonim bir kişi olarak geçiyor isimlerimiz, kendimizi afişe etmiyoruz. Ayrıca farklı düşünceleri yorumları almadan doğru olup olmadığı veya vs vs gibi konuları burada karar almak için forum konusu açmadım. Sadece destek ve yorumlarınız için düşünceleriniz için bu konuyu açtım. ,

Ayrıca konuyu okumadan yorum yapmanız ise farklı bir durum. Psikolog yada evlilik danışmanına başvurduk. 3 seans yaptık. Olumlu sonuçlanmadı. Evlilik danışmanımızın uygulamamızı istediklerini bile yapamadı. aslında yapmadı desek daha doğru olur.

Saygılar

konuyu okudum. ama sonuçta hala sevdiğim karım dediğiniz için fazla laf edemedim açıkçası.

özet olarak:

- hiç aileyi düşünmeden sadece para yiyor.

- saygısız.

- içip içip geceleri eve geliyor.

- ailesine gidip beni ailemle eve almıyorlar ( kovuyorlar )

demişsiniz. başlık da zaten '' boşanmam lazım '' olmuş. durum kötü yazılanlara bakınca. daha da kötüsü ilişkinin resmiyet kazanmış olması. yani evli olmanız.

benim uzman yardımı derken kast ettiğim tek kişi olarak sizin gitmenizdi.

sevmek bir duygudur. ama yaşanan yanlış olaylardan dolayı mantığını kullanıp yanlıştan dönmek kimilerine göre biraz duygusuzca kaçabilir. ancak yaşananlardan dolayı tiksinmek de bir duygudur ve güzel şeyleri bir anda sıfırlar.

gene de bu gibi önemli bir konuyu forum dışında tartışmak bana doğru gelmedi.

• Tamamını okudum öncelikle bunu belirtiyim. Hocam sendeki aşk sevgi değil obsesyona dönüşmüş. Bir şeylerin düzeleceğine olan inancın yüzünden körü körüne mahvediyorsun hayatını. Üslubundan anlaşıldığı üzere düzgün bir adamsın, bir an önce kurtar yakanı bu kadından. Seni mutlu edebilecek, küçük şeylerle mutlu olabilecek mütevazi yapıda zarif bir bayan yakışır sana. Lütfen bu sözlerimi dikkate al.
  • hepsini okudum ama yorumları okumadım,içim sıkıldı arkadaş okurken bile.Daha hikayenin ilk yüzde20lik kısmında ben bitecek boşanacaksınız hatta evlenmeyeceksiniz sandım sen daha onların üstüne neler neler çekmişsin,valla söyleyecek söz bulamıyorum.

allah kolaylık versin.
  • vallah ben olsam ben bu kadını pompalıyla dalarım ne bu ya işte diyorum şöyle pisikopat birine denk gelicek bak ben o karının halin görürütüm yaşım 25 ama çok sinirli biriyim zaten sinir oltum şimdiii yumurk komasına sokucaksın onu işkence edicen dayı
  • Fake konu 15 yas grubu atlamis hemen konuya inciden beter oldu konudisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.