Şimdi Ara

Boşanmam lazım/ teşekkür ederim herkese (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
39
Favori
32.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Allah kimsenin başına böyle bir eş vermesin.

Ben bu durumda olsaydım eşimin altınlarını vermediği an elinden tekme tokat altınları alır sokağa atardım açıkcası. Evlilik tek kişilik değil 2 kişi yardım etmez ise evlilik olmaz.

Bukadar hakarete ve lafa nasıl kandınız cidden üzüldüm. Yani bana o 3 te 1 lafı bile edemezler büyük konuşmayayım ama ben bu durumda kalacağımı en başta anlardım zaten keşke gözü açık biri olsaydınız. Geçmiş olsun hocam umarım davayı karşı taraf açar da evi arabayı vs kaptırmazsınız yani dava açmayı iyice araştırın birde boşuna onları kaptırmayın ve sizin olan şeyleri talep edin altınları vs bunlar sizinde malınız sonuçta. Ve terapistide davada şahit gösterin sizin yanınızda.

Ve son birşey daha evlenirseniz şehirli kız değil köyden birini alın en azından ailesinden uzak bir yerde oturun ki iletişim az ve öz olsun benim düşüncem bu.

Hocam, bu konuda akıllılık ettim. Araba ve evi evlenmeden önce almıştım. Boşanma konusunda ise, ne mal talep edebiliyor ne tazminat ne de nafaka isteyebilir.
    Alabildiği altınlar yanına kar kalıyor.

saygılarımla

• Bi solukta okudum kusura bakma ama gercekten pisirik gibisin kadina siddete karsiyim ama senin esin dovulur be gece 5de eve alkollu gelicek benim esim temizinden 2 tokat asilirim bak bakayim bidaha yapiyor mu bide kayinbaban var kufurcu her kugur edisinde rezil edicektin mahallede bosanma istedigini soyldiginde hamileyim derse git test yaptir kandiriyo olabilir.

edit
    bosanmadan once evi arabayi babanin veya kardesinin ustune yap kj elinden alamasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEHHANI -- 24 Haziran 2013; 3:34:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yanlış anlama ama eşinin eğitim durumu nedir acaba?
  • cok mu seviyorsun

su katilmamis safsin sen arkadas.

18 mart 2012 yılında bir abimiz aracılığı ile tanıştık, bir süre flört edip nisan ayı içinde istemeye gittik, o akşam kızı verdiler.

ilk cumleden ofsaytsin zaten.

hemen bosa kurtul, seni salak yerine koyuyor o kiz. bir omur gecmez.
  • Herzaman büyük konuşmama yanlısıyım hayat bu fakat kendim aşkım için herşeyi belki çekebilirim ancak annemin ve babamın aşağılanmasına göz yumacağım gün artık insanlığımdan, kişiliğimden herşeyden feragat ettiğim gün olur ki allah korusun.babam hiçbir şey söylemez fakat bir bakışı varki bana, 9 sene önce bir kez ona sebep oldum bir daha olmayacağım.

• hocam bu evlilikten artık hayır gelmez bunu bil yani hiç bir zaman düzelmez daha da artar sorunlar katlanarak.böyle baştan bir sorun çıkınca her zaman devam ediyor saygı yok sevgi yok(onun için diyorum) mutlu olamazsın yani ne yazıkki boşanmalısın bana göre

üstündeki mal varlığını hemen ailene devir et hocam verme ona hiç birşey hak etmiyor buna inan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadist26 -- 24 Haziran 2013; 3:38:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: empacan

quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Allah kimsenin başına böyle bir eş vermesin.

Ben bu durumda olsaydım eşimin altınlarını vermediği an elinden tekme tokat altınları alır sokağa atardım açıkcası. Evlilik tek kişilik değil 2 kişi yardım etmez ise evlilik olmaz.

Bukadar hakarete ve lafa nasıl kandınız cidden üzüldüm. Yani bana o 3 te 1 lafı bile edemezler büyük konuşmayayım ama ben bu durumda kalacağımı en başta anlardım zaten keşke gözü açık biri olsaydınız. Geçmiş olsun hocam umarım davayı karşı taraf açar da evi arabayı vs kaptırmazsınız yani dava açmayı iyice araştırın birde boşuna onları kaptırmayın ve sizin olan şeyleri talep edin altınları vs bunlar sizinde malınız sonuçta. Ve terapistide davada şahit gösterin sizin yanınızda.

Ve son birşey daha evlenirseniz şehirli kız değil köyden birini alın en azından ailesinden uzak bir yerde oturun ki iletişim az ve öz olsun benim düşüncem bu.

Hocam, bu konuda akıllılık ettim. Araba ve evi evlenmeden önce almıştım. Boşanma konusunda ise, ne mal talep edebiliyor ne tazminat ne de nafaka isteyebilir.
    Alabildiği altınlar yanına kar kalıyor.

saygılarımla

Dostum bende evlenmeden önce aldım ama eminim uyanık davranmazsak senin sandığın gibi hiçbirşey talep edemezler ile olmuyor bu olay o yüzden iyi bir avukata danışmadan sakın ha bir işe kalkışma tekrar sanada çok geçmiş olsun inşallah seni hakedecek birileri çıkar karşına

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle kızın babasının ağzını burnunu kırardım, kızı da darp izi olmayacak şekilde döverdim.Bunları yapmazsam içim içimi yerdi rahat edemezdim.
    Konuyu okurken çok sinirlendim.Giden paraya değil senin gururun, kişiliğin yerlerde geziyor.3 kuruşluk adamlara boyun eğmişsin.
    300 gr altın nedir ya?Benim bildiğim 2 bilezik alınır koluna taksın diye.300 gram altın verdikten sonra ben o kızı satın almış gibi olurum istediğim gibi kullanırım.Sevmek falan hikaye bu işler.
    Erkek dediğin biraz baskın olur seni ezik görüp tepene binmişler, sömürülecek birşeyin kalmayınca sepetlemişler.Karın gece 5'te eve geldiğinde kapının önüne koyacaktın tüm eşyalarını da atacaktın.
  • başlığı yanlış okudum
  • sabır tası olsa catlar diye bir deyim var harbiden oyle bir olay seninki.allah sabır versin
  • 18 mart 2012 yılında bir abimiz aracılığı ile tanıştık, bir süre flört edip nisan ayı içinde istemeye gittik

Bu ne hocam? olayın basında 1-0 geridesin. sonrasında zaten senin yaptıgın sabır değil afedersin hakaret olarak algılama aptallık olmuş.
    tabi her insan bir değil, sen öyle olmasını istemişsin ve ceremesini çekmişsin.

yaşım 32 ve halen bekarım. evlenemediğimden değil, bu tarz olaylarla çok karsılastıgımdan.
    hepsimi böyle diceksin tabikide değil.
    ama doğru kişiyle doğru zamanda olmanın yaşı yok benim için.

1 ayda tanısıp çıkıp evlenmek hele bana göre hiç olmadı.
  • Her şeyi okudum. Diyecek bir şey bulamıyorum. Empati yaptım birazda... Yaptım yapmasınada işin içinden çıkamadım yinede.
    bir katlanırsın, iki katlanırsın... 3.de babasını, kızını vs vs hepsini güzelce sopadan geçirirdim...

Sabahlara kadar eğlenmek nedir arkadaş ?.. Benim olmadığım yerde onun ne işi var ? Sahroş gelmek nedir ? Sanane demek nedir ? Vuramadınmı ağzına 2 tane. Veya s.. g... diyerek kovamadınmı evden ? Bırak dostum yemişim sevgiyi aşkı. Bir ilişkide saygı, sevgi, hoşgörü yok ise..... Diyecek çok lafım var ama ağır geliceğinden dolayı demiyorum...

Her koyun kendi bacağından demişler... Kıza yol veriyorsun. Evine bırakmıyorsun direk kovuyorsun.... git diyerek. Avukata başvurup şahitlerin ile birlikte davanı açıyorsun arkadaş. Bu nedir ya Kız tozutmuş resmen.

Bak kendimden örnek veriyim. Bizim toplumumuzda, örf, adetler vs vs nasıldır ?
    Erkek kadından su isteyince getirir değilmi ?
    Erkeğin olmadığı yerde kadının ne işi vardır? (içkili mekan, gece gezmeleri vs) Tamam istisnai durumlar elbet olucaktır. Buna bir şey demem....
    Telefonu meşgule atmalar, kapatmalar? Bu nedir arkadaş ?
    Maddi olarak yardım etmemek ? Kendinemi harcıyorsun sen parayı sanki ?

Çıkar şu at gözlüğünü üzerinden. Biraz çevrene bak. Tamam her şey o kadar kolay olmuyor ama kendine ne yapıyorsun dostum sen ? Babası sana küfür edicek 1,2,3 susarsın ama daha sonra ?
    Aileni evden kovucak ? Küçük düşürecek ? Evi yakardım ! o kadar diyorum....
    Kadın evden kovmaya filan çalışacak, milletin yanında tantana yapıcak he ? .... yapıcaklarımı düşünmek istemiyorum !

Ben anlamadım arkadaş bu işi. Sen çok yüz vermişsin. O erkek olmuş, sen kadın resmen... Adam dediğin yumrugunu masaya vuracak arkadaş. Lan dedimi kadın susacak. Bir yerlere gitmek için izin isteyecek ! Her şey karşılıklıdır. Saygı, sevgi, anlayış çerçevesinde bir şeyler olur. Bunlar zincir gibidir... Bir tanesi koptuğunda? işte böyle olur...

Ben böyle gördüm, böyle yetiştim. Geri kafalımıyım? Evet varsın geri kafalı oliyim!... Yazdıklarım birisinin zoruna gidiceksede kimse kusura bakmasın şimdiden. Erkek daima üstündür arkadaş... Erkek laf ettiğinde kadının söz dinlemesi gereklidir. Mantıklı ve kabul edilebilir durumlar için diyorum tabikide...

Bizim ülkemizde durum böyledir. ya paşa paşa kadınlık görevini yapar ya da güle güle dersin. Bu kadar basit.

• ne hayatlar var şu dünyada

Allah kolaylık versin de ne diyeceğimi bilemedim, karar verebilmek için o şeyleri yaşamak lazım ben düz mantıkla kesinlikle ayrılmanı tavsiye ederim fakat senin kafandakiler,sevgin,verdiğin emekler buna izin vermez.

çok zor bir durum.
  • kardeş yarısını okudum içim karardı senin dayandıgının %10 una dayanamam ben şahsen bence katlanma ver yolu az bi ayrılık acısı cek kurtul düğer türlü bu kadınla kanser olursun 50 yaşında gidersin yanlıs anlama sakın cok üzücü bi durum bu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşım kusura bakma ağır konuşacağım

sokarım aşkınada sevgine... böyle iş mi olur lan. başlarım senin de sakinliğine mülayimliğine. borca batmışsın bu borcu aşkın mı ödeyecek. kendini ağzın kokarken gö tünde don yırtıkken görürsen hiç şaşırma. şu yazdıklarını okuduktan sonra bende korkak ezik bir kişiliğine sahip olduğun izlenimi oluştu. kız tarafı 7 den 70 e resmen sizi bellemiş. öyle böyle değil hem de. seni geçtim ailenin bile. yazık günah ya. annen baban sırf senin iyiliğin, rahatlığın için elalemin kapısından kovuldu. bunu nasıl vicdanına kabul ettirdin. onur gurur denilen şey var. senin lafta sevgin yüzünden bir sürü insan zarar görmüş. ya Allah aşkına bana söyle gecenin bir yarısında bilinci kapalı bir halde bir eşinin ne işi var eğlence mekanlarında. sen nasıl bir insansın da elin züppeleri yanındayken güveniyorsun buna. hele hele fethiye gibi bir yerde. şu an kaşta görev yapıyorum. buradaki insanları görünce kızlara olan nefret duygum katlanarak arttı. fethiye-kaş gibi yerlerde hiç bir kıza güvenmem ve güvenilmemesi taraftarıyım.

sen otoriteni kuramamışsın, her şeyi kabul etmişsin, bi de gelmişsin burada bir şeyler yazmışsın. hala da boşanmak için kesin kararını bile vermemişsin. bu kafayla gidersen seni ve aileni daha çok sömürürler. biraz sert ol, sana denilen larfları ağızlarına tık hakkında ileri geri söylemelerini engelle gerekirse şiddet uygula. yeter ki onurunu gururunu yerlere düşürme. hakkını her zaman ara. yemin ediyorum okuyunca nevrim döndü, nutkum tutuldu. düşündüm aynı şeyleri bana yapsalar kesnlikle çok çok kötü şeyler olurdu. son olarak vakit kaybetmeksizin siktir çal kızı hemen boşan hatta tazminat da iste, şahitlerin varsa çıkar mahkemeye, yanlarına bırakma olanları. eğer bunları yapmazsan hayat sana zindan olur. yaşamanın bir anlamı kalmaz senin için. elalem vurdumduymaz, umursamaz, gamsız iken sen kafaya takarak sağlığından bile olacaksın. inan söylenecek o kadar çok şey var ki şimdilik bunlar aklıma geldi. çok çok sinirlendiğim için bunları yazdım ve gerçekten senin şu haline üzüldüm. hakkında hayırlısı olsun.

ekleme: sakın ve sakın evliliği devat ettirmeye kalkışma. en başında bitmiş zaten evlilik. daha neyi zorluyorsun anlamıyorum. ey bu konuyu okuyan ve evliliğinin devam etmesini isteyen arkadaşlar. siz neyin kafasındasınız. okuduklarınızı anlama kabiliyetiniz yok mu? bu kızın düzeleceğine gerçekten inanıyor musunuz? öyle ise Allah size akıl fikir versin. temenni ayrı bir şeydir gerçekten gözüken ayrı bir şeydir. karşı taraftakinin iyiliğini istersiniz ama bu istediğiniz karşı tarafa zarar verecekse ne anlamı kaldı!

Hocam size bişey soracam ben Elazığdayım doğuda yaşıyorum sevdiğim bi komşumuz Antalyaya gitti valla bana dediği heryerden kız alırım ama buralardan almam çokmu karaktersizlerki ben doğuda büyüdüm ama burdada başına buyruk eden yada açık giyinen kızlar var Fethiye Kaş tarafını merak ettim o kadar göze battıklarına göre oranın kızlarında sanırım bi problem var,benim komşuda öyle diyince vede sizden duyunca merak ettim.

Ne alaka buradaki kızlara güven olmuyor kişi karektersiz ise her yerde karektersiz. Kurulan cümlelere dikkat edin biraz. Ben Fethiyeliyim üni dışarıda okudum bir sürü karektersiz kız gördüm başka şehirlerden gelen ben bu kızlara bakıp bu şehirlerimi yargılayacam buraların kızlarına güven olmaz diye.

Empacan hocam sende benden büyüksün baya zor şeyler yaşamışın allah kolaylık versin sana. Bende Fethiyede yaşıyorum dertleşmek istersen sıkılırsan filan her zaman konuşmaya açığımdır. Akşamları kahvede takılıyoruz arkadaslarla istersen takıl bize kafan dağılır.

• hocam valla gece gece sinir ettin beni!
    Bekara karı boşamak kolay derler ama empati yaptımda, sizin yerinizde ben olsam bayanı ve babasını öldürmüş hapse çoktan girmiştim.

Ofsayta baştan girilmiş zaten, 5000 liralık elbiseler, 300 gram altın( burda çok sinir oldum), her şeyi sana kitlemeler falan. Kızın ailesi benden bunun için para istiyecek varya, çıkarır yüzüğü koyardım avcuna. Ne haliniz varsa görün derdim.

2. olarak , eve sabah 5 de sarhoş gelmek nedir ya ? Telefona cevap vermemek nedir ? eve gelince kapıyı açar açmaz patlatırdım bir tane kapatırdım kapıyı.

Cidden sorunun yüzde 90 ı sizin yüzünüzden. Çok taviz vermişsiniz çok. Yaşınız benden büyüktür ama bunları 15 yaşındaki çocuğa anlatsanız aynı tepkiyi verirdi.

Umarım en kısa zamanda boşanırsınız. Ve elinizden geldiğince nafaka kaptırmamaya çalışın.

• Bende Fethiyelim kardeş.Allah kolaylık versin.
  • Kufur yok.
    Hakaret yok.
    Kalbini de kirmayacagim.

Boyle sevebiliyorsan Allah askina baskasini sev.

Birak gitsin. Sinir hastasi olmana gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evomania -- 24 Haziran 2013; 4:26:12 >
  • bu karakterde bir kadın

alkollü eğlenceler arkadaşlarla nereye gittiğini bilinmeyen yerler

eve sarhoş gelmeler.

hayırlı işler.

sen bunu boşarsın evden 1 çorap bile alamaz ama sen tırsak adamsın .

birde git adaklık kurban al boşandıktan sonra.
  • Bir insan, duygularından dolayı ancak bu kadar sömürülebilirdi herhalde.
    Ulan eşim bilezikleri çıkartıp verdi kendi kendine, kredi kartına olan az bir borcu ödeyelim diye. Halime binlerce şükür olsun, sana da Beraat gecesi hürmetine Rabbim yardım etsin.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.