Şimdi Ara

Boşanmam lazım/ teşekkür ederim herkese (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
39
Favori
32.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadas elini hic masaya vurmamissin ki hic erkek gibi davranmamissin ki , bu kadar alttan alir yuz verirsen sonu bu olur. Babasi olacak adamin sen yurur uzerine bi gunde bakalim sana hakaret edebilcekmi bi daha resmen samar oglani olmussun be kardesim bende sozlendim nisanlandim dedigim gibiydim nisan sonrasinda bana bi hakreti oldu annesinin attim nisani kopek gibi seviyorum hala icim yaniyor ama gururum var herseyin onunde.. sunu yazarken bile gozlerim doldu ama cok sevsemde donemem artik daha...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazdığın her satırda karı-koca ilişkisine hatta onu geçtim iki arkadaş arasında bile olmaması gereken şeyler var ama karı-koca birbirine ( ki bu tavrı karın sergilemiş sanırım ) sanane sanamı sorucam gerizekalı gibi konuşabiliyosa haber vermeden geç saatlere kadar dışarda içki içip körkütük sarhoş olabiliyosa ve yine sanamı sorucam gerizekalı falan diyosa diğer olayların yaşanmasına bile gerek yok o iş bitmiştir.

yazmadanda geçemicem , haketmişsin .Daha hala boşansammı diye ikilemdesin , abi sen boşanma bırak o kız seni sömürsün doğal seleksiyona uğraman lazım senin. o kadınında inşallah adı çıkar , annesi babası evden dışarı adım atamasın hayatları zindan olsun birbirlerini yesinler huzurlu anları olmasın inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 24 Haziran 2013; 4:46:42 >
  • Csb

• Başlık boşanmayla ilgili oldugu icin okurken buna ne sebep olmus gibi okuyordum. Ve ilk paragrafta bosanmak için geçerli sebepleri görmüşken senin bunun 100 katına nasıl katlandıgini okurken ben boguldum. Bu nasıl bir sabır veya aşk? Hiç izzeti nefs, kendine saygı yokmu ? Bi insan nasıl kendine bunlar yasatilirken hala aşktan bahseder. Bende bir kere aşık oldum bende sevdim ama hiçbir zaman kendimden ve kişiliğimden taviz vermedim. Senin gibi saf ve temiz insanları dövmek istiyorum sırf aklınız biraz başınıza gelsin diye. Bekara karı boşamak kolay derler belki ondan böyle geliyor bana ama bu yazıdan şunu anladım evleneceğin kişiyi cok iyi analiz etmek gerekiyor en az birkaç yıl görüşmek gerekiyor. Sadece güzel vs diye biriyle evlenilmez.

Tavsiyemde şudur: boşan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

Csb

+1
  • Sabah sabah cidden okuduklarım beni üzdü ama senin için iyi dilekler sunmaktan başka bir şey gelmez elimden.
  • Sabır taşımısın be arkadaş ?
  • Abim sen bosan, gonlune uygun birini bulunca bunun sevgi olmadigini anlarsin. Bir dahakine esegini saglam kaziga bagla yeter. Seviyorsun tamam ama karsilik bulamadiktan sonra bunun adi ask olmaz. İliski baslarken de surerken de ayrilirken de ayrildiktan sonra da karsilikli hasret varsa buna ask denebilir.

• okudum valla kendi geleceğimde bunları yaşar mıyım diye bir daraldım. allah kolaylık versin. o neymiş öyle ya

sırf düğün hazırlıklarında bile... sanki düşman soyuyor. ben bu damadı yolma derdini hiç anlamamışımdır.

biz de kız veriyoruz ama neredeyse hiçbir talebimiz olmadı. hatta düşündüm de niye biz bişi istemiyoruz ya

neyse allah kolaylık versin. HAYIRLISI neyse o olsun. sen de bu şekilde dua et bence...
  • benim 6 senelik iliskim evlenmeden bitti nedeni evlilik arefesinde bana ayni sana yapilanlari yapmaya calisti ben kaldiramam abi insanlari taniyamiyosun an geliyo herseyini feda eden adam dusman oluyor bu nasil adalet

• Safligin dibine vurmuşsun kardeş.

• Nasıl biriyle evlendin birader sen? Sömürmüşler resmen seni. Evlenmeden önce kızın ve ailesinin kişiliğini hiç mi çözemedin? Eziyet çektirmişler sana resmen. Boşanmanız kesinlikle senin hayrına olacaktır. Hayatının geri kalanında kalbinle değil, beyninle hareket etmen dileğiyle.
  • Okudum hepsini valla icim daraldi! Allah kolaylik versin kardesim valla zor yaa . Bosanmaktan baska sansin yok gibi gozukuyor baska biriyle dene bence. Bide icki butun kotuluklerin anasi sanki konudan bu sonuc cikiyor

• Hepsini okudum Allah kolaylık versin çok çekmişsin, ama sende de suç var ailesine ve kızına çok yüz vermişsin, benim ailemi evlerine çağıracaklar ailem kalkıp gelecek sonrada evden içeriye almayacaklar annemle babamı, yakarım o evi, kızada görüşmeyeceksin derim, sana üzüldüğüm kadar ailenin çektiklerine de üzüldüm , anlattıklarına göre çok muhterem insanlarmış.allah sabır kolaylık versin

• başlarda benim film koptu daha okuyamadım. ALLAH yardımcın olsun

eskilerin bir lafı vardı ; baba kızına "kızım bu evden gelinlikle gidersin, kefenle gelirsin." şimdi nerde baba damata diyorki kızımı üzdüğünü görürsem külahları değişiriz kızının mk
  • quote:

Orijinalden alıntı: empacan

Dert ortağım, arkadaşım, Büyük geçmiş olsun. Ben kendi derdime yanayım derken, benden daha dertlileri de varmış, Allah kolaylık ve sabır versin sana da,

Tavsiyelerinizi genel olarak son 1 aydır uygulamaya çalışıyorum. Başarılı olduğum yerler var. Güçlü olmaya ayakta durmaya, hayatımı yeniden yapılandırmaya çalışıyorum. Halimi bilen arkadaşlarım ve büyüklerim ayakta durmamı sağladı. Zaman değişmiş artık, çalıştığım işyerinde bekar yada dul o kadar kadın var ki, kimse erkek egemenliğini kabul etmek istemiyor. Kendi devletlerini kurmak çabasında kadın milleti. Ama lafa gelince evlenecek kimse yok demesini iyi biliyorlar :). Evlilik gibi sorumluluğa geldiklerinde ise cıngar çıkarıp sabır sınırlarını zorluyorlar. Hoş. bende sabır sınırı diye birşey yokmuş :D
    Yani şimdi bu halime gülebiliyorum da, bundan 1 ay önce salya sümüktüm. Kişiliğim bükülmüş. Yeniden toparlanmak hayatımı tekrar düzene koymak zaman alıcak.

Tekrar tekrar desteğiniz için teşekkür ediyorum. Erkekliğin yüz karası oldum... rezil oldum... Kendimi çok aşağılattım. Ama hepsi çok sevdiğimden. Obsesif diye bir yorum vardı, işte o benim.

Kaybetme korkusu işte. En başında kaybetmem gerekirken hepsi arka arkaya geldi.

Yaşını bilmiyorum 36 yaşında ve maalesef bu tarz olayları yaşamış biri olarak tavsiyeler verebilirim sana...

Öncelikle baştan hata yapmışsın.Sanırım karakterin biraz yumuşak ve saf..
    Bence bu evlilik artık devam edemez,edersenizde çok daha fazla üzeceksiniz birbirinizi..O seni sende onu aldatıcak o kesin..

O yüzden en güzel çözüm boşanmanız..Sanırım çocukta yok henüz..Bu dahada kolaylaştırır.Ama evli kalmaya devam ederseniz es kaza birde çocuk olursa işler içinden çıkılmaz hale gelir senin için aklında olsun...

Kadınlar konusunda yapacak birşey yok..Zaten %60'ı cahil olan bir ülkede yaşıyoruz. Kadınlarda hayatı dizilerdeki gibi sanıyorlar.Evlilik sonrası bu hayatı bulamayınca hayalkırıklığına uğrayıp suçlu olarak kocalarını görüyorlar..Bunlardan biride sana denk gelmiş..

Sevgi herşeyi çözmüyor işte..Bende 10 yıl önce böyle birine tutulmuştum..5 yıl sonra ayrıldığımızda paçavraya dönmüştüm..Kendime olan güvenimden cebimdeki paraya kadar -0 olmuştu.. Ayrıldıktan sonraki 3-4 ay zor geçti ama toparlandım..Şimdi tillahı gelse üzemez beni... İnan bana sende böyle olacaksın..Biraz sabır et ve onunla yeniden beraber olma hayali kurma..Sana uygun değil..

• Kardeş ibadete ver kendini
    Biraz da kişisel gelişime yönel

• Uvvv Allah sabır ve güç versin forumdaşım...Ben böyle kadın,böyle aile görmedim...Yazıklar olsun hem seni hem paranı sömürmüşler...Bu kadınla iflah olamazsınız zaten en doğru kararı almışsın...Bak göreceksin herşey daha güzel olacak...
  • En buyuk hatan kizin ailesine ve kizin arkadaslarinin bulundugu ortamda olman. Babasina bu kadar he dersen olacagu tabiki budur...

Yazdiklarndan anladigim kadariyla mlsf biraz cekngen birisin. Elini masaya vuramiyosun. Vursanda gidip ozur diliyosun. Bu yaptiklarn kiz tarafindan cok acinacak biriymis gibi gorunuyo ve boyle bi durumda kizin seni sevmesi ilgi gostermesi imkansiz.

Şu durumda kızın istediğini yap evi değiştir... Bu durumdan yararlanmakde icin ailesinden uzak bi yere tasin. Ve sana tavsiyem kesinlikle artk hic biseyden odun verme. Gozun kara oldugunu bilsin.

Bunlar suan sadece seni kullaniyolar. Evlilik demek herseyi birlikte kullanmak dertleri paylasmak demek. Nedir kizin parasina dokunmamak ? O altinlar kiza degil iki evli kisiye takilir..

Su yazilanlardan sonra kisiligini degistirip biraz yuzsuz olmani isterim, ama olamiycaksanda hic kimseyi dinleme ayril. Farkindamisin bilmiyorum hayatn kararmis. Ailene mahcupsun..arkadaslarna mahcupsun.. Para konusunda skntidasin. Dusunucek yardim alacagin kimse kalmamiski bu foruma bu kadar uzun sekilde yazmissin. Artik biraz dik durmanin zamani arkadas.. Yada bu hayatta sana verilen guzelliklerin, sanslarin hepsini kizin onune serdigin halde seni boyle kullanmaya devam edicek.. Unutma bu kadar guzellige karsi senle bi cok kiz evlenir. Suan o kiz sana karsi ulasilmaz oldugundan dolayi boyle geliyor. Yada guzeldir ona sahip olamadıgından..

Baskasıyla evlensen daha mutluda olabılırsın..

Zamannda cok sevdıgım bı kız vardı cok kostum pesınden olmadı.. O zamanlar baya kıloluydum hayat bnm ıcın bıtıkdı.. Sonra bı anda zayıfladım ve hayat degısmeye basladı ama o kızı unutamadım. Ta kı karsıma bırı cıktı onunla konustum mutlu oldum.. Onunla devam ettm ayrldm baskasyla cktım yne daha mutlu oldm.. Suana kadar sayamayacagm, ısımlerını unuttugum bı cok ınsan oldu ama her bırındn ayrıldıgımda baskasıyla cktıgımda dahada mutluydum.. Demem o kı bu ıslerde gelen gıdenı aratmıyo..

Normalde konu dısına bu kadar uzun yazı yazmam ama bellıkı yardma ıhtıyacn var, bende elımden geldıgınce yardımcı olmak ıstedm.. Umarm ufakta olsa faydamz olmustur.. Son soyleyecegım dık dur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Closer -- 24 Haziran 2013; 8:41:46 >

• kusura bakma kardeşim , ama sen bir insan değil , başka birşey sevmişsin. Anlattıkların doğrultusunda henüz ergenliğini atlatamamış biri gibi duruyor hanımın. Evlilik cesaret sevgi hoşgörü gibi kavramları içinde barındıran bir durumdur. Sen üstüne düşeni yapmakla birlikte onunkileri de üstlenmişsin sanki. Böyle evlilik olmaz, böyle insan olmaz, böyle aile hiç olmaz. Seviyorum demişsin de inan bana böyle varlık sevilmez, hele bi düşün soluklan daha nice insan evlatları var hayatta, daha nice hanım hanımcık kadınlar var ve çıkabilicek karşına, böylesi olmaz olsun...

Kusura bakma ama kendi durumuma empatiletim, ve şuan ki eşim anlattığın varlık sıfatına soyunmuş olsa inan bir dakika bile düşünmez boşanırdım.
    Sen daha yeni evlenmişsin,çoluk çocukta yok gençsin , akıllısın böyle bir varlıkla ömür eskitilmez... İşe yaramadığın her an kendini kapının önünde görmeye hazır ol derim ..

Aklını başına topla,kurtarabildiğini kurtar, böyle bir hayatı hak etmeyecek kadar temiz kalplisin, ama emin ol o kadının amacı farklı.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.