Şimdi Ara

BOSCH BEYAZ EŞYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
7.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Bosch beyaz eşya almak isteyenler olursa eğer bu konu altında istedikleri ürünü sorabilirler ...

• Yeriniz nerde acaba Ankara'damısınız?
  • istanbul ataşehir deyiz .
  • Beyaz eşya konusunda birçok tanıdıklarım Arçelik ya da Bosch diyor, fakat Bosch'un ürünleri kaliteli ama pahalı diyorlar. Bu konuda ne diyeceksiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: selodonanımhaber

Beyaz eşya konusunda birçok tanıdıklarım Arçelik ya da Bosch diyor, fakat Bosch'un ürünleri kaliteli ama pahalı diyorlar. Bu konuda ne diyeceksiniz?

katılıyorum..
  • Burası DVD DivX falan bölümü değil mi? Bu cihazlar da mı beyaz eşya sınıfına giriyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

Burası DVD DivX falan bölümü değil mi? Bu cihazlar da mı beyaz eşya sınıfına giriyor?

cok ozur dilerim :(

birkaç konu gezindigim için burada açmişim konuyu . Rica etsem yetkili arkadaşlar konuyu olmasi gerektigi bolume taşiyabilirler mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: selodonanımhaber

Beyaz eşya konusunda birçok tanıdıklarım Arçelik ya da Bosch diyor, fakat Bosch'un ürünleri kaliteli ama pahalı diyorlar. Bu konuda ne diyeceksiniz?

evet doğrudur,Bosch arçelikten %5 oraninda daha pahalidir ... ama ben bugune kadar kaliteli hiçbir mali ucuza bulamadim :)
  • ozkan bey bosch camasir makinasi ve kurutma makinasi ne onerirsiniz acaba ? Tek kisiyim fazla camasir cikmiyor haliyle bekar olunca, kucuk kapasiteli , fazla yer kaplamayan , sessiz calisan ve az elektrik harciyan ne tip modeller ve fiyati neler acaba ? Bende atasehirde oturuyorum bu arada yeriniz nerde tam olarak ?
  • bosch ev aletleri sitesinde yazmamasına rağmen termosifonlarınızın hepsi titanyum kazan mı acaba?
  • WAS 24761TR çamaşır makinası nakit fiyatı nedir..
    Bunlar yerli mi?
  • bosch çamaşır makinalarında daha sessiz olan inverter motor veya direct drive gibi herhangi bir motor kullanılan model var mıdır?
  • www.boschpark.com ' a bekleriz Arkadaşlar
  • Bosch'un yeni elektrik süpürgesi Roxx serisi hakkında bilgi alabilir miyim? Fiyat olarak sitede bayağı yüksek rakamları var, dikkatimi çekti de?

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Bosch'un yeni elektrik süpürgesi Roxx serisi hakkında bilgi alabilir miyim? Fiyat olarak sitede bayağı yüksek rakamları var, dikkatimi çekti de?

Saygılar.

http://www.boschpark.com/bosch/bgs62232-roxxx-2200-watt-torbasiz-sensorbagless-supurge-p-382.html

http://www.boschpark.com/bosch/bgs62200-roxxx-2200-watt-torbasiz-sensorbagless-supurge-p-383.html

BGS62232 ---> 575 TL

BGS62200 ---> 499 TL

• BGS62232 ---> 575 TL

BGS62200 ---> 499 TL

Merhaba fiyat çok iyi peki aralarındaki fark nedir ve sizden alınca da ben sakaryadaki servise götürebilecekmiyim

Arkadaşlar telefonla görüştüm aradaki fark üzerindeki özel filtre pahalı olanda otomatik temizleniyor diğerinde kendimiz temizlememiz gerekiyor iki durumda da 6 ay yada 1 yılda bir değişmesi gerekiyormuş.

Şahsen evde kullanmayı düşündüğümden 500 lira olanı almayı düşünüyorum + 25 lirada kargo var bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enderak -- 13 Nisan 2010; 11:59:36 >
  • Merhaba arkadaşlar ucuz satıyoruz diye börüllenen bir site http://www.manitrend.com/ ama kesinlikle alışveriş yapmayın taksit seçeneği yok tek çekim her taksit baremine komisyon alıyor ve kargo fiyatı var sitedeki ürünleri inceledim düğün paketi için normal bayilerden özel fiyat aldım vade farksız 9 taksit daha ucuza geliyor dikkat edin kesinlikle alışveriş yapmaya yönelmeyin standart altın han esnafı iyi çalışmalar saygılar ....
  • özkandtmBOSCH kullanıcısına yanıt
    Merhabalar aşağıdaki ürünlerin toplam kredi kartı taksitli fiyatı ne olur saygılar ...

Bosch Ankastre Set 3 Paket
    Bosch WVG30460 Kurutmalı Çamaşır
    Bosch SMS68L28 Bulaşık
    KDN56VI35 Buzdolabı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.