Şimdi Ara

Bosch Bulaşık Makinesi Hakkında bilgi rica ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıda resimdeki Bulaşık makinesi hakkında bilgi rica ediyorum ..Kullanımı ,Özellikleri..modeli.....

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler....

http://yfrog.com/f3cimg6230j

http://yfrog.com/mzcimg6234vj

• Makinenin model kodu SGS6902 olsa gerek, kapının kilit kısmında yazar zaten. Fransa için üretilmiş Alman malı bir ürün.

Tuş açıklamaları resimde

Bosch Bulaşık Makinesi Hakkında bilgi rica ediyorum

Özellikleri:
    -6X2 program(yoğun 70'C, süper 65'C, normal 65'C, eko 50'C, hassas 40'C, hızlı 35'C)
    -Sadece üst sepet veya üst+alt sepet yıkama özelliği
    -Aquastop su emniyet sistemi
    -Kalan sürenin geriye sayıldığı dijital ekran
    -Program başlangıcını erteleme özelliği
    -Tuz ve parlatıcı bitti göstergesi
    -Paslanmaz çelik mikrofiltre
    -Gizli ısıtıcı
    -30 dakika 35'C hızlı program

• Çok sağolun elinize sağlık ayrıntılı açıklama için....Birde tuzunu ve parlatıcısını nasıl sıfırlıyabilirim acaba?
    +
    bazı makinelerde olduğu gibi bulaşık durumuna gore suyu kendiliğinden ayarlama özelliği varmıdır acaba..

Teşekkürler
  • Bu modelde auto 3in1 özelliği olmadığından parlatıcısı sıfırlanmaz, parlatıcı doldurmadığınız sürece bir problem olmaz zaten. Sadece ışık yanık kalır.

Tuz ayarını sıfırlamak için:

Sağ elinizle normal 65'C program tuşuna basılı tutarken makineyi çalıştırın. Ekranda "4" ibaresi yanıp sönünce program düğmesinden elinizi çekin. Ekranda "0" yazana kadar normal 65'C tuşuna ard arda basın. Ekranda "0" görününce makineyi kapatın. Artık tuz bitti kambası yanmayacak ve makine tuz kullanmayacaktır.

Bu makinede su miktarı ayarlama özelliği yoktur. Makinenin 2 sepeti birbirinin aynısıdır ve herhangi bir sepete aynı anda yemek tabakları, bardaklar, tencereler birlikte yerleştirilebilir. Diğer makinelerdeki gibi üst sepete bardaklar, alt sepete tabakları yerleştirme durumu yoktur.

İlk önce sadece üst sepeti doldurunuz, üst sepet dolduktan sonra ya makineyi üst sepet tuşu ile çalıştırınız ya da daha sonra çıkan bulaşıkları alta yerleştirmeye devam ederek alt sepetin de dolmasını bekleyip alt+üst sepet tuşuyla çalıştırınız. Makinenin normal kullanılma şekli böyledir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 23 Eylül 2010; 22:35:41 >

• Tuzu sıfırlamay denedim beceremedim makine yeniden su aldı..peki program sonlandırma varmıdır acaba..?
  • Dediğim gibi makine kapalıyken normal 65'C tuşuna basıp basılı tutarken açma kapama tuşuna basmanız lazım. O zaman tuz ayarı açılır.

Resetlemek için makine çalışırken yoğun 65'C ile ekonomik 50'C tuşlarına aynı anda 3sn kadar basın, makinenin ekranında "0" ibaresi görünecek, 1dakika kadar su boşalttıktan sonra programı resetleyecektir.
  • Aynen dediğiniz gibi oldu .
    Çok sağolun teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.